Antepli Bir Kebapçının Reklam Broşürü :))

Zehranur

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
826
85
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir

İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir ----- haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır

Kolestrol, kebapları yedikten sonra

iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur

Sakın bu oyuna düşmeyin

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır Sakın kanmayın, sakın yemeyin Helal değildir!

SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!

iç yağının kuyruk yağının kolesterol yaptığı yalandır demiş bi de.. nasıl bu sorumluluğun altına girebiliyor ya şimdi bunu okuyan cahil birisi dadansa iç yağına allah muhafaza kalp damarları tıkanır tez vakitte.. insanları kandırıcam diye ne diyceğni şaşırmış, tamam reklamların özünde yalan yatar ama bu kadarı pes!

kızlar gerçekten de iç yağı ve kuyruk yağı vs bizim hazır aldığımız sanayağlardan daha az zararlıymış bunu tv de bi doktor söylemişti hemde sağlıklı beslenmeyle ilgili tanındık bi doktor adı aklıma gelmedi şimdi
düşününce banada mantıklı geliyo bi yanda Allahın yarattığı bi yandanda kulun yaptığı
bize hayvansak yağları tabi kötülüycekler çünkü kendi ürünlerinin piyasası söz konusu bilmiyorum ama ben kebapçı amcayı destekliyorum eskiden atalarımız herşeyin doğalıyla besleniyomuş ve nekadar dinçlermiş turkbayragi :hooray: cokacimcoook

arkadaşlar lütfen yaa, tabi ki dedelerimizin damarları tıkanmış, kaş kişi kalpten kolesterolden tıkanıklıktan gitmiş de ecel demişler tıp olmadığı için, babamın babası kurban bayramında hayvanın yağlarını ayırır yemeklerde onlardan kullandırırmış hep, 55 yaşında vefat etti kalpten, babam da aynı şekildeydi şimdi o da damar tıkanıklığı problemi taşıyor. sana yağından tabi ki daha az zararlı olabilir sizin sana yağı dediğiniz şey sonuçta bitkisel de değil hayvansal da değil suni bir yağ, o yüzden bitkisel yağlar kullanıyoruz ya zaten! akdeniz insanına ege insanına bak ne kadar dinçler ne kadar fitler, zeytinyağı kullanıyorlar çünkü. bu şekilde saçma propogandalara kanmayalım bu adam reklam yapmaya çalışıyor en absürdünden

arkadaşlar lütfen yaa, tabi ki dedelerimizin damarları tıkanmış, kaş kişi kalpten kolesterolden tıkanıklıktan gitmiş de ecel demişler tıp olmadığı için, babamın babası kurban bayramında hayvanın yağlarını ayırır yemeklerde onlardan kullandırırmış hep, 55 yaşında vefat etti kalpten, babam da aynı şekildeydi şimdi o da damar tıkanıklığı problemi taşıyor. sana yağından tabi ki daha az zararlı olabilir sizin sana yağı dediğiniz şey sonuçta bitkisel de değil hayvansal da değil suni bir yağ, o yüzden bitkisel yağlar kullanıyoruz ya zaten! akdeniz insanına ege insanına bak ne kadar dinçler ne kadar fitler, zeytinyağı kullanıyorlar çünkü. bu şekilde saçma propogandalara kanmayalım bu adam reklam yapmaya çalışıyor en absürdünden

Cok haklisin,kesinlilkle katiliyorum!:lepi:

Arkadaslar kimse kimseye sabahtan aksama kadar kuyrukyagi kebaplar tereyagini kasik kasik götürün demiyor :)

tabii ki ben de öyle birşey demedim, arada ben de yerim kebap lahmacun çok da severim, ama adam ne yazmış görmüyo musunuz iç yağının kuyruk yağının kolesterol yaptığı palavradır, kolesterol denen şey iki şişe soda içinde geçer demiş, bizim absürd bulduğumuz nokta bu. yoksa yiyen yesin kimse kimse karışamaz ama bunun vücut için zararını kimse inkar edemez. her gün iç yağıyla sakatatla kebapla beslenen ve zeytinyağı yiyen iki kişiyi chek up tan geçirelim isterseniz :)))

bence amerikalıların ülkemize soktuğuu fasttfood dondurulmuşş gıdalar çokkkk daha zararlıı...
bizimm mis gibi kebabımız dönerimizin üstüne yokk vallaa..
yürüyünn kebapçılar kimmm tutarr sizi beeee...:lepi:cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
katılıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bir antepli olarak bende özellikle acılı kebap, çiğ köfte yemeyi severim ama arada sırada olmalı.Katı yağın tüketilmemesi gerektiğini düşünürüm ve yemeklerimde de kullanmam.Mümkün olduğunca zeytin yağı, bitkisel yağların kullanılması taraftarıyım.Sağlıklı yaşamak varken neden vücudumuza eziyet edelimki:eek:lmaz:

inanırım bende suan urfadayım ve böle tablalor cooookkk görüyoruz buralarda canlar buradaki insanlar cokkk rahatlar yaglıymış amman boşver pismiş olsun derler herşeye olsun boşver die bakarlar ve öle davranırlar.......

5 sene antepte yasadım ünv dolayısıyla oranın kebabındaki tadı baska yerdede bulamadım gercekten cok lezzetli ama nohut dürümü ve baklava için aynı şeyi söyleyemicem herseyi yiyorlar antepte özellikle bişi dikkatimi cekmişti hayvanın gırtlagını nefes borusunu yani pişirip yiyorlar arasına yag takarak denemedim hiç denemekte istemem herkesin damak tadı farklı tabi

dedem 80 yaşında annem 75 yaşında ecelleriyle öldüler yöresel antep yemekleri yedikleri halde
bende istanbulda yaşıyorum vesıvı yağ ve yerine göre margarin kullanıyorum hep hastayım kızlar
buna ne dersiniz

benim anneannemin abiside 112 yasında öldü ve inanamazsınız kurban bayramında yağları pişirip dolapta saklarlardı yemegi bile onlarla yaparlardı her yemek yaglı ve siyah etli karısı 98 yasında öldü

iki komşum var yaşlı arkadaşlar urfalı 80 yaşında hep yağlı hayvansal gıdayla beslenir gece yarısı çiğ köfte yapıyorlar yiyolar maşallah lakabı(arçelik) kaydirigubbakcemile3hiç evde durmaz kar kış demeden hep gezer
trakyalı komşum 77 yaşında yağlı bir şey kattiyen yemez zebze yemekleri yer ama her hastalık mevcut
yatalak gibi alış verişin biz gidiyoruz yürüyemez fazla ikisinide çok seviyoruz Allah uzun ömürler versinŞeniz

X