Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalyalı hanımlar hangi spor salonuna gidiyorsunuz??
selam..pek giden yok anlaşılan:)ben zamandan dolayı gidemiyorum..evde koşu bandı ve eliptikle kendi çapımda çalışıyorum..fakat plates için shapes'e gitmeyi düşünüyorum..
selam..pek giden yok anlaşılan:)ben zamandan dolayı gidemiyorum..evde koşu bandı ve eliptikle kendi çapımda çalışıyorum..fakat plates için shapes'e gitmeyi düşünüyorum..
konuya bakan varda lütfedip cevap yazan yok hayatım.. bende platese başlamayı düşünüyorum aslında shapes yada dedemanın orda bi plates stüdyosu var karar veremedim pek.
cnm bn geçen sene antalyada dedemanda yüzüyordum ve pilates yapıyordum gerçekten keyifliydi =) şu an okuduğum için antalyada deilim ama yazın yine dedemana başLıcam =)
konuya bakan varda lütfedip cevap yazan yok hayatım.. bende platese başlamayı düşünüyorum aslında shapes yada dedemanın orda bi plates stüdyosu var karar veremedim pek.
selam canım yoğunluk yüzünden kk ya uğrayamadım..şimdi okuyorum kusura bakma..shapesin 30dk lık ücretsiz deneme leri oluyor..istersen önce bir dene baktın hoşuna gitmedi dedemanın ordakine gidersin...