How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Antalyadan görüntüler

ZorluSevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
55
2
86
48
Antalya
dsc00726xz3.jpg

dsc00727fy3.jpg

dsc00739ey6.jpg

dsc00746nh1.jpg

dsc00757va7.jpg

dsc00759gd1.jpg

dsc00776zv1.jpg

dsc00778ym8.jpg

dsc00860bz9.jpg

Şimdilik bu kadar..değerlendirmenize göre sizlerle paylaşicağım Fotoğraflarimi..Bu görüntüler Antalyada bir şelale ve Yine Antaydana manzara Fotoğraflari..Umarim beğenirsiniz..sevgi ve Saygilarimla..

ah ah ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh memleketim şu an memleketimden çok uzaklardayım ama az kaldı 3 ay sonra inşallah ordayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm zorlu sevdam cok guzel resımler.bende antalyada yasıyorum 5 aydır.yenı yerler arıyorum gezıp gorecegım.resımlerının ıcınde kı heryere gıttım fakat bırtanesı cok ılgınc geldı gormedıgım bır yer agaclarla kaplanmıs bır dagın tepesınde kılıseye camıye benzer bır yer o resım cok hos.nerde oldugunu antalyanın neresı oldugunu yazarsan cok sevınırım en yakın zamanda gıderım gormeye.simdiden tesekkur ederım.

Sevgili zorlusevda paylaşım için teşekkürler.. gelen yorumlara göre paylaşıma devam edeceğim demişsin..

Teknik olarak birkaç eleştiri yapabilirim ama açıkçası ne kadar önemli olduğu konusunda tereddütlerim var.

Kişisel olarak keyif aldım objetifinden yansıyanlara bakmaktan.. özellikle ikinci mesajındaki iki kareden çok etkilendim.

Ayrıca nihale vereceğin cevap beni de ilgilendiriyor yerimseniben

canım resimler cok harika antalyada oturuyorum ama varya resimleri görünce bidada anyalya kolik oldum cennet parcası masallah burda yasıyorum cok mutluyum yaa bennnnnn....... seninde ellerine saglık

Ah memeleketim güzel memleketim.... Yaşanılası değilsin biliyorum ama denizin doğan var yaa mükemmel ötesi bir şey... Teşekkürler arkadaşım resimler için....

antalya yı çok seviyorum, ben; koyu bi deniz hayranıyım...bu görüntülerle hasret giderdim çok saol...

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

bende artık antalyalı sayılırım eşim oralı ve ilk defa bayramda gittik çok gezme fırsatımız olmadı hem mevsimide değildi ama yinede çok beğendim (izmirli olmama rağmen)izmiri değişeceğim tek yer antalya olur herhalde. havasıyla insanıyla doğasıyla deniziyle herşeyiyle güzel bir yer.

Back