190tlFıyat ne dusunuyorsunuz
evet resim atiyorum key 1 x plus sıfır fiyati 569 tlnette bakabilirsiniz .turuncu etiketli bu cok onemliymisChicco nun key 1 x plus modeli mi urun 12 aydan sonra kullanabılırmıyız
9 aydan 4 yasa kadar kullanılabiliyorChicco nun key 1 x plus modeli mi urun 12 aydan sonra kullanabılırmıyız
tm hoşçakal cnmCanım verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler suan bır kac oto koltugu markası daha arastırıyorum nasıp olursa ınsallah gorusuruz
Merhaba bu oto koltuğu yatıyor mu tam olarak bide Antalya nerdesiniz acabachicco key x1plus oto koltuğu 175tl
yegenimin oto koltugu bizim araba olmayinca satiyorum sifiri 590 tl sanırım .evde beklemesin boşa ozelliklerini tam bilmiyorum yeni fazla kullanılmamış siz netten chicco key x plus oto koltugu ozellikleri yazip bakabilirsiniz. havalimani yakinlarindayimMerhaba bu oto koltuğu yatıyor mu tam olarak bide Antalya nerdesiniz acaba
Merhaba bu oto koltuğu yatıyor mu tam olarak bide Antalya nerdesiniz acaba
simdi baktim 3 kademeli tam yatmiyor yarim orta ve dik olarak ayarlanabiliyor birde bas kısmı çocuğun boyuna gore ayarlaniyor antalyadaysaniz gelip bakabilirsinizMerhaba bu oto koltuğu yatıyor mu tam olarak bide Antalya nerdesiniz acaba
inanin baska sitede 200 tl koydum 175 tl son fiyat alicak kişi bakcak zaten eskisi falan yokTamm görümcem Lara'da oturuyor düden parkın Orada almak istiyoruz en son ne yapabilirsin yarın 2 gün içinde bizi ziyarete gelicek gelirken alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?