• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Antalyada üstün yetenekli çocuklar

Alternatif parası olana çok aslında , özel okulların hepsi el yakıyor. Benim için o rakamlar mümkün değil.

Beyazıt Ford Otosan a , çok yakınımda olmasına rağmen vermeyi hiç düşünmedim , okulla ilgili açılmış davalar var. :((

Bu arada RAM dan aldım raporu ama benim için bile süpriz oldu . Ben parlak mı üze mi diye düşünürken çoook daha yukarılarda çıktı , şok olduk. Sevinmem gerekir ama endişelerim o kadar ağır basıyor ki :( RAM yardımcı olmak adına sadece devlet okuluna vermeyin yazık olmasın dedi , Otosan ı sordu davaları söyleyince kafa salladılar. Takibe aldıklarını söylediler ama bana faydası yok. :(

Davalardan haberim yoktu canım ,ben İstanbulda yaşamıyorum.

Benim durumumda sizin gibi olduğundan çok araştırdım ama yapacak birşeyimiz yok malesef.

Oğlum bulunduğumuz şehirdeki bilsem e devam ediyor,bilsem müdürü en yüksek IQ seviyesiyle girdiğini ve bu çocuğun okul olarak ta doğa koleji gibi bir okula mutlaka gitmesi gerektiğini söyledi.

Fakat burda doğa kolejide yok,mecbur normal bir özel okula gidiyor çocuğum.Harcanıp gitmezler umarım.

Back