- Konu Sahibi makbulebukle
-
özel okullar henüz çocuğunuzun yüzüne bakmaz çünkü sınava girip reklam primi getirmeyecek ne zaman sınav yaşı gelirse emin olun kendileri geliyor bize başladılar matematik olimpiyatları sonucunu alan kapımıza dayandı ilkokula başlayınca aynen sizin gibi ne yapacağımı kara kara düşünmüştüm siz elinizden geldiğince materyal sağlayın eğitimi için eğer üstün zekalıysa gerisi o halleder okul dönemlerinde bilseme geçer.......
Ne tür materyaller kullandınız ve kitaplar?Elbette ben de bu konuyla ilgiliyim araştırıyorum,alıyorum fakat,sizin çocuğunuz daha büyük deneyimleriniz önemli.özel okullar henüz çocuğunuzun yüzüne bakmaz çünkü sınava girip reklam primi getirmeyecek ne zaman sınav yaşı gelirse emin olun kendileri geliyor bize başladılar matematik olimpiyatları sonucunu alan kapımıza dayandı ilkokula başlayınca aynen sizin gibi ne yapacağımı kara kara düşünmüştüm siz elinizden geldiğince materyal sağlayın eğitimi için eğer üstün zekalıysa gerisi o halleder okul dönemlerinde bilseme geçer.......
İnanın Rapor almak bir işe yaramıyor.Bil-sem de 3. ve 4. sınıfları alıyor.Ne yaparsa anne baba kendi imkanlarıyla araştırmalarıyla yapıyo.Ama bir yere kadar.Sizin çocuğunuz kaç doğumlu.Nerede yaşıyorsunuz İstanbul mu?
Bak bunu bilmiyordum demek BİLSEM 3 ve 4. sınıflarda işe yarayacak. Eeee ben ne anladım bu işten ...resmen kendi ellerimizle köreltiyoruz çocuklarımızı. Ben rapor alıp oradan yararlanmayı düşünüyordum.
Ne tür materyaller kullandınız ve kitaplar?Elbette ben de bu konuyla ilgiliyim araştırıyorum,alıyorum fakat,sizin çocuğunuz daha büyük deneyimleriniz önemli.
arkadaşlar bu bahsettiğiniz raporu RAM dan kaç yaşında ve nasıl alıyorsunuz, bilgi verebilir misiniz, şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti, ama bu başlığı okuduktan sonra araştırdım ve acaba mı dedim kendi oğlum hakkında, 2004 eylül doğumlu bu eylül okula başlıcak
üstün yetenekli olduğunu nasıl anlıyorsunuz.
Bak bunu bilmiyordum demek BıLSEM 3 ve 4. sınıflarda işe yarayacak. Eeee ben ne anladım bu işten ...resmen kendi ellerimizle köreltiyoruz çocuklarımızı. Ben rapor alıp oradan yararlanmayı düşünüyordum.
2006 doğumlu oğlum , okula başlayacağı zaman raporu elime alıp özel okulları dolaşmayı düşünüyorum işin aslı , " bakın çocuğun durumu bu , burs verin sizin öğrenciniz olsun" diyeceğim, bir umut belki iyi bir yere yerleştiririm. Özel okullar burada o kadar pahalı ki. ıstanbul dayım bu arada - bazen maalesef diyorum ama- .
Antalyada üstün yetenekli çocuklarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi istiyorum.
Canım bilsemler 2. veya 3. sınıfta öğrenci alıyorlar genel olarak.Bulunulan ile bağlı.
Siz İstanbul da yaşıyormuşsunuz alternatifiniz çok.
Öncelikle Beyazıt Ford otosan ilköğretim okulu var,devlet okulu tamamen üstün yetenekli çocukları alıyorlar okula.
Özel okullardan da Doğa Kolejlerinin üstün yetenekli çocuklar için açtığı bir okul var.İkisine de başvurmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?