- 1 Eylül 2022
- 17
- 11
- 3
- 41
- Konu Sahibi Ilayda 1410
-
Çok sevindim sizin adınıza, Allah analı babalı büyütsün inşallahBenim de Eylül 2021 Şafak Olgan da olumsuz deneme vardı. 4AB embriyo çöpe gitti (((iyiki 2 ci embriyo vardı mayısta onu transfer ettim ve tuttu. Tabiki doktor da değiştirdim. Benim Mehmet Sakıncı. İnstagram varsa orda bulabilirsiniz sayfayı yada numarayı vereyim WhatsAppta yazarsınız görüşmeye gideceksiniz. Onun kullanan ilaçlar, şema hersey farklı
Benim doktor da ayrıldı bu hastanedenÇok sevindim sizin adınıza, Allah analı babalı büyütsün inşallahama ben artık akdeniz universitesi hastanesinde yaptırmak istemiyorum. İvf de iki doktor arasında kaldım
Gerçekten mi ??Benim doktor da ayrıldı bu hastanedeniyiki da ayrıldı son 4 sene berbat klinik oldu. Kanama ile 3 gün orda boş boş yattım. Kimse ilgilenmiyor sonra kaçtım ordan . O zaman Kemal Özgür gidin . Ben ona gittim tup bebek başlamadan önce hersey iyidi ama o bana daha 1 sene verdi denemek için ben zaten 5 sene denedim ve yaşım 35 .o yüzden akdeniz universitesi gittim orda başladım
Evet çok kötü oldu((sadece tansiyon ölçümler bir kaç kere kan bakmışlar. Ben ilaçları bile kendine kullandımGerçekten mi ??o kadar mi kötü oldu orası , kanama ile neden bir şey yapmadılar? O kadar zor bu bebeği bulmuşken, vardır bir tedavisi, Allah korudu sizi ve bebeği. Ben aslından oradaki laboratuvardan şüpheliyim, herkesin sadece 1-2 embriyo oluyor , o kadarda tesadüf olmazki
Evet bizde Kemal beye gitmek istiyoruz ama bir kaç kişiden duydum ki doktor bazen kendi hastalarını başka doktorlara devrediyor ve problemli hastaları sevmiyor - bilmem bu ne kadar doğru. Bir doktorda başlarken başkasına devretmesini hiç istemem. Hasan beyde biraz soğuk geldi bana
Kullanılan ilaçlar hakkında biraz bilgi verirmişsinizBenim de Eylül 2021 Şafak Olgan da olumsuz deneme vardı. 4AB embriyo çöpe gitti (((iyiki 2 ci embriyo vardı mayısta onu transfer ettim ve tuttu. Tabiki doktor da değiştirdim. Benim Mehmet Sakıncı. İnstagram varsa orda bulabilirsiniz sayfayı yada numarayı vereyim WhatsAppta yazarsınız görüşmeye gideceksiniz. Onun kullanan ilaçlar, şema hersey farklı
Ben bir kere opu oldum 2 embriyo oldu. Ikinci transfer edince farklı şema kullandık ve farklı gün tedavi başladık ve transfer ettik.ve transferden sonra estrofem progestan coraspin biraz farklı. İsterseniz bakayım evraklarıKullanılan ilaçlar hakkında biraz bilgi verirmişsiniz
Ben hiç bir bilgim yok onu ne mesela o şema dediğimiz nedir falan hiç bilmiyorum biraz bilgim olsun istiyorum süreç o tarafa giderse diyeBen bir kere opu oldum 2 embriyo oldu. Ikinci transfer edince farklı şema kullandık ve farklı gün tedavi başladık ve transfer ettik.ve transferden sonra estrofem progestan coraspin biraz farklı. İsterseniz bakayım evrakları
Ben kemal beye iki yıldır gidiyorum ve çok memnunum başkasına devretme gibi bir durum hiç yaşamadım arada bir randevu günü kemal beyin tatil günü yada işte önemli işi vs varsa hande hanım bakıyor ki oda çok iyi bir drGerçekten mi ??o kadar mi kötü oldu orası , kanama ile neden bir şey yapmadılar? O kadar zor bu bebeği bulmuşken, vardır bir tedavisi, Allah korudu sizi ve bebeği. Ben aslından oradaki laboratuvardan şüpheliyim, herkesin sadece 1-2 embriyo oluyor , o kadarda tesadüf olmazki
Evet bizde Kemal beye gitmek istiyoruz ama bir kaç kişiden duydum ki doktor bazen kendi hastalarını başka doktorlara devrediyor ve problemli hastaları sevmiyor - bilmem bu ne kadar doğru. Bir doktorda başlarken başkasına devretmesini hiç istemem. Hasan beyde biraz soğuk geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?