Antalya'da tüp bebek tedavisi için tavsiye ettiğiniz doktor 2022 yıl

Ilayda 1410

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
17
11
3
41
Kızlar merhaba!
Antalya'da tüp bebek tedavisi için hangi doktoru tavsiye ederseniz?
Bir kere olumsuz deneyimim var Şafak Oğlan Akdeniz üniversitesi Hastanesinde.
Şimdi ivf de hangi doktoru seçeyim diye kararsız kaldım
Kim orada yapıp olumlu sonuç aldı?
Şimdiden teşekkürler

Benim de Eylül 2021 Şafak Olgan da olumsuz deneme vardı. 4AB embriyo çöpe gitti (((iyiki 2 ci embriyo vardı mayısta onu transfer ettim ve tuttu. Tabiki doktor da değiştirdim. Benim Mehmet Sakıncı. İnstagram varsa orda bulabilirsiniz sayfayı yada numarayı vereyim WhatsAppta yazarsınız görüşmeye gideceksiniz. Onun kullanan ilaçlar, şema hersey farklı

Çok sevindim sizin adınıza, Allah analı babalı büyütsün inşallah ama ben artık akdeniz universitesi hastanesinde yaptırmak istemiyorum. İvf de iki doktor arasında kaldım

Çok sevindim sizin adınıza, Allah analı babalı büyütsün inşallah ama ben artık akdeniz universitesi hastanesinde yaptırmak istemiyorum. İvf de iki doktor arasında kaldım
Benim doktor da ayrıldı bu hastaneden iyiki da ayrıldı son 4 sene berbat klinik oldu. Kanama ile 3 gün orda boş boş yattım. Kimse ilgilenmiyor sonra kaçtım ordan . O zaman Kemal Özgür gidin . Ben ona gittim tup bebek başlamadan önce hersey iyidi ama o bana daha 1 sene verdi denemek için ben zaten 5 sene denedim ve yaşım 35 .o yüzden akdeniz universitesi gittim orda başladım

Gerçekten mi ?? o kadar mi kötü oldu orası , kanama ile neden bir şey yapmadılar? O kadar zor bu bebeği bulmuşken, vardır bir tedavisi, Allah korudu sizi ve bebeği. Ben aslından oradaki laboratuvardan şüpheliyim, herkesin sadece 1-2 embriyo oluyor , o kadarda tesadüf olmazki
Evet bizde Kemal beye gitmek istiyoruz ama bir kaç kişiden duydum ki doktor bazen kendi hastalarını başka doktorlara devrediyor ve problemli hastaları sevmiyor - bilmem bu ne kadar doğru. Bir doktorda başlarken başkasına devretmesini hiç istemem. Hasan beyde biraz soğuk geldi bana

Evet çok kötü oldu((sadece tansiyon ölçümler bir kaç kere kan bakmışlar. Ben ilaçları bile kendine kullandım sürekli kusuyorum kaç kere serum istedim tamam tamam diyorlar bu kadar üçüncü gün kavga ettim. 5 dk küçük serum takmışlar bu kadar .eşime aradım dedim al beni burdan. Yani tedavi yok düşerse düşer böyle konuşuyorlar.

İsterseniz benim doktoruma gidin Mehmet Sakıncı. Iste o da ayrılmış şimdi kendine oda açmış Terrasiti tarafta . O bana ameliyat yaptırdı histeroskopi. Şafak bey polipi görmemiş ondan embriyo tutmadı. 0 şansı. Sonra Mehmet bey gördü. Ameliyat ettik sonra tup bebek.simdi gebelik da takip ediyor. Doğum da onunla yapacak

24 saat iletişim kuruyorsunuz. Şafak beyle böyle birsey yok . Bu arada evet benim de 2 tane embriyo oldu 4ab ve 3bb. Öbür kızlarda (biz opu beraber yaptık ) onların sadece 1 tane oldu. Ve onlar benden daha küçük .o zaman ben şok oldum

Çok geçmiş olsun size inşallah sağlıkla bebeği kucağınıza alırsınız peki kanamayı nasıl durdurdunuz ?
Ben aslında ya Kemal beye ya da Hasan beye gitmek istiyorum, kime seçsem bilemedim gerçekten..

Kullanılan ilaçlar hakkında biraz bilgi verirmişsiniz

Kullanılan ilaçlar hakkında biraz bilgi verirmişsiniz
Ben bir kere opu oldum 2 embriyo oldu. Ikinci transfer edince farklı şema kullandık ve farklı gün tedavi başladık ve transfer ettik.ve transferden sonra estrofem progestan coraspin biraz farklı. İsterseniz bakayım evrakları

Ben hiç bir bilgim yok onu ne mesela o şema dediğimiz nedir falan hiç bilmiyorum biraz bilgim olsun istiyorum süreç o tarafa giderse diye

Merhabalar benim bu ay transferim var Ali Fuat Şengör le yola çıktık şimdi Hasan beyleyiz Antalya IVF de ben genel olarak memnunum Hasan bey bence sevimliydi

Ben kemal beye iki yıldır gidiyorum ve çok memnunum başkasına devretme gibi bir durum hiç yaşamadım arada bir randevu günü kemal beyin tatil günü yada işte önemli işi vs varsa hande hanım bakıyor ki oda çok iyi bir dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…