• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalyada tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar

yasmin_07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.883
5
116
Diğer
arkadaşlar antalyada tüp bebek tedavisi gören varmı.benim kafam çok karışık şuan aklımda 2 yer var başkada bilmiyorum zaten.biri gelecek tüp bebek merkezi ,diğeride antalya tüp bebek merkesi.biriyle görüştüm diğeriylede görüşücem ama nasıl karar vericem bilmiyorum.aranızda yaptıran arkadaşlar varsa lütfen olumlu olumsuz fikirlerinizi paylaşın.çünkü çok kararsızım ve ne yapacağımıda bilmiyorum.sizlerin görüşü benim için çok önemli.

Canım ben ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZıNDE YAPTIRDIM BAKALIM SONUCUM AYIN 13'DE belli olucak hakkımda hayırlısı olsun..
bana sorarsan tabikide ANTALYA TÜP BEBEK'i tavsiye ederim sana çünkü şehir dışından gelen herkez ilk orayı tercih ediyolar başarı oranları çok yüksek ve ekip olarak çalışıyolaaar..HAYIRLISI OLSUN ŞıMDıDEN.EĞER SORMAK ıSTEDıĞıN BıR ŞEY VARSA HıÇ ÇEKıNMEDEN SORABıLıRSıN..

lovesa canım çok teşekkür ederim.aslında sormak istediğim çok şey var.bende perşembe günü antalya tüp bebek merkeziyle görşeceğim.kemal bey varmış orda onun methin duydum o yüzden bi gideyim diyorum sonrasında karar vericem.senin ilk denemenmiydi.inşallah müjdeli haberleri alırsın canım.az kalmış.inşallah bebeişin yada bebişlerin sennledir.
benim sormak istediğim birkaç soru var inşallah sıkmam seni.
öncelikle fiyatını çok merak ediyorum orası ne kadar diyor.ve tüm işlemleriniin hepsini doktorunmu yaptı tüm aşamaları kendisimi takip etti.bana gelecek tübp bebekte (benim sorunum tüplerle alakalı o yüzden)rapo alırsam ilaçları devletin karşılayacağını söylediler.senin sorunun neydi.ben bi dış gebelik geçirdim normal yolla olan bi hamilelkti.onun sonrasında tüplerim kapalı çıktı.o yüzden başka hiç tedavi görmedim ve dirket tüp bebek denildi.brde senin gittiğin kadın doğumcu kim.ben figen demire gidiyorum.şimdilik memnunum.
tüp bebek konusu bizim için çok ani oldu o yüzden hiç bilgim yok bu konda umarım sıkmamışmdır seni.şimdiden tşk ederim canım

lovesa canım çok teşekkür ederim.aslında sormak istediğim çok şey var.bende perşembe günü antalya tüp bebek merkeziyle görşeceğim.kemal bey varmış orda onun methin duydum o yüzden bi gideyim diyorum sonrasında karar vericem.senin ilk denemenmiydi.inşallah müjdeli haberleri alırsın canım.az kalmış.inşallah bebeişin yada bebişlerin sennledir.
benim sormak istediğim birkaç soru var inşallah sıkmam seni.
öncelikle fiyatını çok merak ediyorum orası ne kadar diyor.ve tüm işlemleriniin hepsini doktorunmu yaptı tüm aşamaları kendisimi takip etti.bana gelecek tübp bebekte (benim sorunum tüplerle alakalı o yüzden)rapo alırsam ilaçları devletin karşılayacağını söylediler.senin sorunun neydi.ben bi dış gebelik geçirdim normal yolla olan bi hamilelkti.onun sonrasında tüplerim kapalı çıktı.o yüzden başka hiç tedavi görmedim ve dirket tüp bebek denildi.brde senin gittiğin kadın doğumcu kim.ben figen demire gidiyorum.şimdilik memnunum.
tüp bebek konusu bizim için çok ani oldu o yüzden hiç bilgim yok bu konda umarım sıkmamışmdır seni.şimdiden tşk ederim canım

Yok canım estarfurullah niye sıkasın kii..seni çok iyi anlıyorum bende hep böyle herşeyi bilmek isterdim herkeze bişeyler sorardım emin olmak için ,o yüzden seni çok iyi anlıyorum..aklına gelebilecek bütün tedavilerden geçtim LAPAROSKOPİ hariiiç..
Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekürederiiiiiim canım sağol allah razı olsun..

ŞİMDİ BENİM GİTTİĞİM DOKTOR bucakta dr.Ali Fuat Şengör belki namını duymuşsundur..Merkezdeki doktorlar kadar paracı değil resmen yarısı..ayrıca tedavini uzatmadan sana yapman gereken herşeyi söylüyo hoş ben inferite gurubuna girdiğim için ,o ellinden geleni yaptı ..ona minnetarım ayrıca ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİNDE KADIN DOĞUMCU OLARAK GELİYO.yani türkiyenin hemen hemen en başarılı 4 doktor o hastanede toplanmışlar..
KEMAL BEY benimle fazla ilgilenmedi o tatildeydi ben başladığımda beni murat bey baktı he.tabi pazar günleri hasan bey yani nöbetçi olan doktor baktı sadece muayene.unutma onlar ekip olarak çalışıyolar sakın o konuda teredüt etme..inan hepisinden memnun kalıcaksın..
Ha bu ara büyük geçmiş olsuuuun tüpler için..genede çok şükür bilinçlisin ki tüp bebek yaptıracaksın yoksa bundan sonrada gene dış olurdu tıkanıklık yüzünden..
Birde rapor konusuna gelelim ben yabancı olduğumdan hep eşim ilgilendi tam olarak ne yapıldığını bilmiyorum ama şöyle benim doktorum aşlama raporu çıkartırdı bana ve ben ilaçları o şekilde aldım..ÇÜNKÜ TIP HASTANESİ ARTIK RAPOR VERMİYOMUŞSEBEBİ İSE: onlarda tüp bebek yaptıkları için kendi hastanelerinde olmanı istiyolar..bizde hiç bir başarısını duymadığımızdan dolayı reddettik tabikide..
tam olarak doktorumuzun da tanıdığı olarak 2700 tl hastaneye ödedik ilaçlar hariç..ilaçlarıda belli bir miktarınımı ne veriyomuşsun ..
böyle tatlım umarım sana yardımcı olabilmişimdiir.bundan sonraki aşamaları merak ediyosan tek tek yazarım..
inan bende bir problem yoktuu hemde hiç amaaaaaa TEDAVİ SIRASINDA NEDENSE HERZAMAN KÜÇÜK DOZLA YUMURTALIKLARIM CEVAP VERMESİNE RAĞMEN 600 ünitelik ilaca sadece 11 tane yumurtam toplandı buda allahtaaan..4 DÜNÜ DONDURDUK 3ünü de içime yerleştirdiler teyzesiiiiiii..bakalım hakkımda hayırlısı olsuuuuuuun..:1hug:a.s.

canım çok az kaldı heralde en zor aşamalardan biridr beklemek.tüp bebekte ilk denemen sanırım.inşallah müjdeli haberleri verirsin.benimde bugün aklıma takıldı transferaşamasına gelince 2-3 arasında kararsızım.gerçi şuan hiç bilgim yok seçme şansım varmı onuda ilmiyorum ama 3 tane olursa daha ümit verici geliyo.tabi rabbim bilir 1 tane de olsa kısmetse tutar ama ya 3 üde tutarsa en azıdan 1 tanesini sonlandırmak istiyorlarmaış bu kararı vermekte çok zor.tabi yumurtalıklarında ilaca cevap verp vemeyeceği önemli inşallah işe yarar çok yumrtam olur.dondurma olayına kesinlikle katılıyorum çok iyi yapmışsın eğer benimde fazla olursa yumurtam dondurmak isterim sanırım.ali fuat beyin methini çok duydum gerçekten.inşallah yolunda gden bi hamilelik yaşarsam hangi doktora giderim bilemiyorum.cevapların için çok tşk ederim canım.yine aklıma takılan bişey olursa seni rahatsız ederim.şimdiden tşkler

LoveSA umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun bebeklerine.Ben de Ali Fuat Beyin hastasıyım.Yazın bir micro denememiz oldu,düşükle sonuçlandı.Şubat ayında tekrar deneyeceğiz.Senden şunu öğrenmek istiyorum:Antalya Tüp Bebek Merkezine Ali Fuat Bey bağlantılı gittiğimiz için geçen sefer sadece yumurta toplama ve transfer sırasında diğer doktoru gördüm.Yani yumurta toplama sırasında ameliyathanede ve transfer öncesi 5 dk.Siz merkezdeki dr.larla da tedavi öncesi görüştünüz mü?Ya da tedavi sırasında?Beni bilgilendirirsen sevinirim.Geçen sefer birçok şeyi bilmediğimiz için acemiliğimize geldi.Ayrıca dilerim buradaki tüm arkadaşlar da isteklerine kavuşurlar.

merhaba yasmim ben ilk denememi antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım ama maalesef başarısız oldu.... :( 3 ay sonrada 2. deneyeceğiz ama bu seferde istanbul yada ankara düşünüyorum tabii tam olarak karar vermedik henüz

merhaba lovesa öncelikle inş. eli ayağı düzgün hayırlı bebiişin olur .seninde sölediğin gibi tüm aşamalar vız geliyo o beklemenin yanında en zor safha zaten beklemek ama sonuç ne olursa olsun hemen pes etme benimki negatifti zaten 2 embriyo yerleştirmişlerdi 2 haftanın sonucunda yıkılmıştık eşimle kiii daha önce doğal hamilelik geçirdiğim halde bana yüzde yüz ddemişlerdi açıkçası ben memnun değildim o hastaneden bidaha aslaaa diyorum antalya tüp bebek merkezi için bizim son güne kadar 100 de 100 sonra 70 sonra 50 ödeme yapıldıktan sonrada 15 düştü hamilelik olasılığımız o yüzden kimseye önermiyorum bizde sorun yoktu çünkü olmuş olsaydı normal hamileliğim olmazdı yeterli açıklama yapılmıyo sonrasında arayıp sonucu dahi sorma gereği duymadılar

bende antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum hatta bugün yumurtlarım toplandı bence çok ii bi hastane gayette ilgililer ben nasibe çok inanırım hiç bi işin %100 lük sonucu yoktur bence arkadaşım bebek sizin için şimdilik nasip değilmiş belkide hayırlı evlat olmayacaktı bütün bi hayatın boyunca onun üzüntüsünü çekmekdense bi kez çekersin olur biter bana kalırsa...

mrb arkadaşlar ayşenurcum antalyada birde gelecek tüp bebek merkezi var orayla görüştünmü.sen bilirsin ama ankara yada istanbula gitmeden önce bide orayla görüş tatmin olmazsan gidersin.tabi bu benim fikrim.ben henüz hiçbir tedavi görmedim.sadece gelecek tüp bbek merkeziyle görüştüm.birde antalya tüp bebeklede görüşeceğim bu perşembe.sonrasında karar vereceğim.aslında gelecek tüp bebek merkeziyle ilgili izlenimim olumlu ama tabi yaşamadan bilinmez.winston a katılıyorum birazda kısmet işi.tabiki güvenilir ellerde olduğunu hisstemekte çok önemli.gelecek tüp bebekte mete bey var.bizim şanslı grupta olduğumuzu söyledi ama buna rağmen hiç bir zaman %90 olumlu olur garantisi veremeyiz dedi çünkü tüp bebekte türkiyede henüz o başarıya ulşılabilmiş değil.hiç bir sorunu olmayan(yaş v.s dahil)çiftlerde bile en fazla %60 şansımız var dedi.ben aslında her iki yer içinde çok güzel şeyler duydum pek olumsuz bişey duymadım.bende şuan çok kararsızım.ama tavsiyem birde orayla görüş.zaten muayene olmazsan sanırım ilk görüşme ücretsiz diye biliyorum.kızlar lütfen yaşadığımız şeyleri buarada paylaşalım antalyalılar olarak.çünkü benim ilk denemem olacak ve gerçekten tavsiyeleriniz desteğinize çok ihtiyacım var.benim bir normal yolla dış gebeliğim oldu.sorun tüplerimde olduğu için tüp bebeğe mecburuz.o yüzden daha önce aşılama yada bebkle ilgili başka bi tedavi geçirmedim.2 hafta önce normal yolla bebek sahibi olabiliyoruz diye düşünürken son 2 haftada tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim ve tüp bebek olayı girdi hayatımıza çokta şaşkınız o yüzden.

canım çok az kaldı heralde en zor aşamalardan biridr beklemek.tüp bebekte ilk denemen sanırım.inşallah müjdeli haberleri verirsin.benimde bugün aklıma takıldı transferaşamasına gelince 2-3 arasında kararsızım.gerçi şuan hiç bilgim yok seçme şansım varmı onuda ilmiyorum ama 3 tane olursa daha ümit verici geliyo.tabi rabbim bilir 1 tane de olsa kısmetse tutar ama ya 3 üde tutarsa en azıdan 1 tanesini sonlandırmak istiyorlarmaış bu kararı vermekte çok zor.tabi yumurtalıklarında ilaca cevap verp vemeyeceği önemli inşallah işe yarar çok yumrtam olur.dondurma olayına kesinlikle katılıyorum çok iyi yapmışsın eğer benimde fazla olursa yumurtam dondurmak isterim sanırım.ali fuat beyin methini çok duydum gerçekten.inşallah yolunda gden bi hamilelik yaşarsam hangi doktora giderim bilemiyorum.cevapların için çok tşk ederim canım.yine aklıma takılan bişey olursa seni rahatsız ederim.şimdiden tşkler

Evete canım az kaldı beklemek çok zor bir süreç sevineyimmi üzüleyyimi bilemiyorum ilk başta çok olumluydum gittikçe blirtiler azalıyo buda bende korku yapıyo inan.test alıp yapıcaktımkendimi hazırlamak için ama genede burdaki arkadaşlarımı dileyip vazgeçtim..
üçünün tutmasına gelince kesinlikle tüp bebek çoğul gebeliği başarısız olarak görüyo zaten amaçları tek bebek.çünkü ikiz dahi gelişmeyip erken doğuyolar o yüzden bende düşünüyorum onları..
dondurma işine iyi bakman çok önemli gerçekteeen..inşallah sende birazn önce karar verip başlarsın tedaviye.içini ferah tut olucağına inan gerisi allaha kalmış..istediğini sorabilirsin tekrar sağlıcakla kaaal..

LoveSA umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun bebeklerine.Ben de Ali Fuat Beyin hastasıyım.Yazın bir micro denememiz oldu,düşükle sonuçlandı.Şubat ayında tekrar deneyeceğiz.Senden şunu öğrenmek istiyorum:Antalya Tüp Bebek Merkezine Ali Fuat Bey bağlantılı gittiğimiz için geçen sefer sadece yumurta toplama ve transfer sırasında diğer doktoru gördüm.Yani yumurta toplama sırasında ameliyathanede ve transfer öncesi 5 dk.Siz merkezdeki dr.larla da tedavi öncesi görüştünüz mü?Ya da tedavi sırasında?Beni bilgilendirirsen sevinirim.Geçen sefer birçok şeyi bilmediğimiz için acemiliğimize geldi.Ayrıca dilerim buradaki tüm arkadaşlar da isteklerine kavuşurlar.

Umarım canım benim çok teşekürederiiiiiiim.inşallah dediğin gibi olur amiiiiiiin..
evet ali beyden bende çok memnunum asla peşini bırakmam aslaaa.merkezdeki bütün doktorlra gittim hepisi PARACIIIIII,ve tedaviyi uzatıyolar ona bağımlı kalasınız diyee.neyse bu konulara hiç girmiyiiim..sanada çok geçmiş olsuuuuun VARDIR HER ŞERDE BİR HAYIR SIKMA CANINIII..
canım soruna cevap vereyim.beni evet doktorum Ali bey yönlendirdi ve o sadece ilaçlarımı almama yardımcı oldu bucak hastanesinde rapor çıkartık okadar.yani onunla işimiz hemen o gün bitti zaten.ön görüşmeyi tabiki antalya tüp b. yaptık istediğim doktoruda seçtim. her üç günde orda muayene oldum.eğer hamile kalırsam işte ozaman tekrar ali beye giderim..yani benimle tamameeen baştan aşağaaa ANTALYA TÜP BEBEK İLGİLENDİ..ali bey bize önermişti ona gidip takibi yaptırmayı ama biliyosun merkezden gidip gelmek zor olucaktı eşimde çalıştığından dolayı izin olayı vardı..

merhaba lovesa öncelikle inş. eli ayağı düzgün hayırlı bebiişin olur .seninde sölediğin gibi tüm aşamalar vız geliyo o beklemenin yanında en zor safha zaten beklemek ama sonuç ne olursa olsun hemen pes etme benimki negatifti zaten 2 embriyo yerleştirmişlerdi 2 haftanın sonucunda yıkılmıştık eşimle kiii daha önce doğal hamilelik geçirdiğim halde bana yüzde yüz ddemişlerdi açıkçası ben memnun değildim o hastaneden bidaha aslaaa diyorum antalya tüp bebek merkezi için bizim son güne kadar 100 de 100 sonra 70 sonra 50 ödeme yapıldıktan sonrada 15 düştü hamilelik olasılığımız o yüzden kimseye önermiyorum bizde sorun yoktu çünkü olmuş olsaydı normal hamileliğim olmazdı yeterli açıklama yapılmıyo sonrasında arayıp sonucu dahi sorma gereği duymadılar

AMİİİİİİİİİİİİN AYŞENUUUR AMİN CANIM BENİM HEPİMİZEE İNŞALLAAAAH..
sanada geçmiş olsun,NAPALIM GELEN HERŞEY ALLAHTAN RAZI OLUCAZ VARDIR ONLARINDA HAYIRLI GELME GÜNLERİ.YAŞAYACAZ HEPİMİZ AZ KALDI AMA İŞTE BİRAZ SABIRSIZIS..
bana mesela aslaaa ve asla % 100 demediler düşün oysaki herşey yolundaydı ne rahmimde ne yumurtalıklarda ne eşimin spermlerinde bişey yoktu herşey mükemmel olmasına rağmen yaşımın da 24 olmasına rağmen bana %50 şans demişlerdi.ona rağmen tamam dedik.çünkü ben aklından geçen bütün tedavilerden geçmiştim artık son duraktı benim için..herşey allah veriyo % 50 diğer şansım ise allahımın onlara can vermesiii.
sende haklısıııın kimbilir nasıl denk geldii ama inan benimle çok ilgilendileeer.hatta bir ara ilaçlar ekstra çıkınca yorulmuştum orda ğnelerimi yaptıryodum sıkılmıştım .yeter dedim dotora büyümüşler işte Murat bey ise hayır son iki kez daha olmam için direndi.kii iyide direnmiş sadece 12 yumurtam toplandı..7 si de döllendiii..bakalım hakkımda hayırlısı ne ise o olsuuun.rabbim hepimizin yüzlerini güldürsüüüüüüüüün en kısa zamanda ..

bende antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum hatta bugün yumurtlarım toplandı bence çok ii bi hastane gayette ilgililer ben nasibe çok inanırım hiç bi işin %100 lük sonucu yoktur bence arkadaşım bebek sizin için şimdilik nasip değilmiş belkide hayırlı evlat olmayacaktı bütün bi hayatın boyunca onun üzüntüsünü çekmekdense bi kez çekersin olur biter bana kalırsa...

HAYIRLI OLSUN CANIM BENİİİİİİİM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUUN.KESİNLİKLE KENDİNİ SIKMA HAREKETLERDEEE İŞ MİŞ YAPMA TABİ SAKIN .AMAA ÇOKKTA YATMA KULLANDIĞIN VAJİNA JELİ EMİLMESİ İÇİN ARADABİ YÜRÜYÜŞ YAP EVDEEE..inşallah güzel haberlerle döneriz tekrar burayaaaa ANLIMIZDA NE YAZIYOSA YAŞAYACAZ KIZLAR NOLUR İSYAN ETMİYELİM VE DE İNANALIM MORAL ÇOK ÖNEMLİİİİİİİ..
hepinize cevaplarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekürederim allah razı olsuun rabbim ne muradınız varsa versiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar mrb.Bende ANtalya Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm ilk denememde hamile kalamadım ama ikinci denememi dondurulmuşla yaptım ve şu an ikizlerime hamileyim.Bende sizler gibi çok merkez araştırdım acaba Antalya yetersizmi kalır İstanbul'amı gitsek falan diye . Ama Antalya Tüp bebek merkezinde karar kıldık. Antalya Tüp Bebek Merkezinde Murat Bey'i özellikle tavsiye ederim. Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız..

kızlar mrb.Bende ANtalya Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm ilk denememde hamile kalamadım ama ikinci denememi dondurulmuşla yaptım ve şu an ikizlerime hamileyim.Bende sizler gibi çok merkez araştırdım acaba Antalya yetersizmi kalır İstanbul'amı gitsek falan diye . Ama Antalya Tüp bebek merkezinde karar kıldık. Antalya Tüp Bebek Merkezinde Murat Bey'i özellikle tavsiye ederim. Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız..

allah bağışlasın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeişlerini.genelde antalya tüp bebekten çoğunluk memnun.karar vermek zor olacak.hayırlısı hepimiz için.

Hayırlısı olsuuun canım inşallaah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsııın rabbim bizlerede nasib etsiiiin.
paylaşman çok iyi olmuş çok teşekürederim benimlede baştan sonuna kadar Murat bey ilgilendii inşallah elli uğurlu geliiiir:Saruboceq::Saruboceq:

mrb arkadaşlar dün antalya tüp bebek merkezinde kemal beyle görüştüm.ben bi dış gebelik yaşamıştım 3 ay önce normal yoldan bi hamilelikti.sonra rahim filmi çektirdim ve sonucunda sağ tüpümün kapalı diğerininde deforme olduğunu söylemişti doktorum ve bu şekilde tüp bebeğe yönlendirilmiştim.gelecek tüp bebek merkeziyle görüştüm laparoskopi ve sonrasında tüp bebek dediler.laparoskopi deki amaçta sol tüpte hidrosalpenks(sıvı birikimi) olduğunu ve bunun içinde tedavi edilmesi gerektiğini söylediler.ama dün kemal bey daha olumlu konuştu.yaşımdan dolayı(27 yaşındayım) adetlerimin düzenli oluşundan dolayı hemen tüp bebek yapmamız gerekmeyebileceğini söyledi.ama dün muayene olmadım tekrar gidicem muayene için.kafam çok karıştı.tüp bebkten vaz geçip oluruna bıraksam tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum.kendimi tamn hazırlamıştım tüp bebek fikrine hemen başlamak istiyodum ama dün kafam iyice karıştı şuan ne yapacağımı bilemiyorum.siz ne diyosunuz kızlar.na yapmam lazım şimdi.eğer yine dış gebelik yaşarsam tedavisi korunma süreci falan 1 yılımdaha kaybolacak.bana bi fikir verin arkadaşlar.antalyada iyi bi profesör falan varsa onamı gitsem birde.off off çok zor çok

Hayırlısı olsuuun canım inşallaah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsııın rabbim bizlerede nasib etsiiiin.
paylaşman çok iyi olmuş çok teşekürederim benimlede baştan sonuna kadar Murat bey ilgilendii inşallah elli uğurlu geliiiir:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım inşallah sende güzel haberler alırsın canım..Tüm kalbimle diliyorum umarım sende hamile kalırsın. Benim ilk denememi Kemal bey yapmıştı ikincisinde hep Murat bey ilgilendi.Bence çok ii bi dr. Daha öncede onun adını çok duymuştum zaten. Dualarım seninle, umarım güzel haberler alırsın..

mrb arkadaşlar dün antalya tüp bebek merkezinde kemal beyle görüştüm.ben bi dış gebelik yaşamıştım 3 ay önce normal yoldan bi hamilelikti.sonra rahim filmi çektirdim ve sonucunda sağ tüpümün kapalı diğerininde deforme olduğunu söylemişti doktorum ve bu şekilde tüp bebeğe yönlendirilmiştim.gelecek tüp bebek merkeziyle görüştüm laparoskopi ve sonrasında tüp bebek dediler.laparoskopi deki amaçta sol tüpte hidrosalpenks(sıvı birikimi) olduğunu ve bunun içinde tedavi edilmesi gerektiğini söylediler.ama dün kemal bey daha olumlu konuştu.yaşımdan dolayı(27 yaşındayım) adetlerimin düzenli oluşundan dolayı hemen tüp bebek yapmamız gerekmeyebileceğini söyledi.ama dün muayene olmadım tekrar gidicem muayene için.kafam çok karıştı.tüp bebkten vaz geçip oluruna bıraksam tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum.kendimi tamn hazırlamıştım tüp bebek fikrine hemen başlamak istiyodum ama dün kafam iyice karıştı şuan ne yapacağımı bilemiyorum.siz ne diyosunuz kızlar.na yapmam lazım şimdi.eğer yine dış gebelik yaşarsam tedavisi korunma süreci falan 1 yılımdaha kaybolacak.bana bi fikir verin arkadaşlar.antalyada iyi bi profesör falan varsa onamı gitsem birde.off off çok zor çok

of ya çok zor bir dönem yaşıyosun eminim.insanı kararsızlık öldürüyoo..canım benim fikrim şudur,bu ara gidip görüştüğün için sevindim hayırlısı olsun..ben sana bir konuda yardımcı olayım,istersen bucaktaki Dr.Ali FUAT ŞENGÖREDE bir danış derim onunda bütün tehşisleri doğrudur.benim rahmimde aşağa doğru bir eğiklik vardı.eğer dedi tüp bebek düşünüyosan bence orahı histeroskopi yapalım düzeltelim ilerde düşük gibi bir tehlike yaşama sonuçta 3-4 miliyar harcanıyo hüsrana uğramamak için hem maddi hemde manevi.bende onu dinledim ve iyiki oldum Tüp bebek merkezindeki Dr.murat beyde onayladı ortadan problemi kaldırmışsınııız dedi..
GÖRÜMCEMDE AYNI SENİN GİBİ TÜPLERİNDE SUCUK GİBİ ŞİŞMELER VARDI BİZDE HEMEN dr.ali fuat bye GÖTÜRDÜK.ONUNDA YAŞI 29 FSH HORMONU YÜKSEK DİYE HEMEN TÜP BEBEK TAVSİYE ETTİ AMMAAAA TÜPLERİ ŞİŞ DİYE LAPAORSKOPİ OLMASINI DA İSTEDİİ..NEDENİ İSE HAMİLEYKEN TÜPLERDEN BİR SIVI İNERMİŞ RAHİME TAM OLARAK İSMİNİ BİLMİYORUM AMA İLTHAB GİBİ VE BEBEĞİNİ DÜŞÜREBİLME OLANAĞI OLURMUŞ..HERKEZİN VARDA ONUNKİ ŞİŞ VE KALIN OLDUĞU İÇİN DAHA ÇOK SIVI GELİCEKTİ.neyse bizde tüp bebek te senin gibi kemal beye danıştık oda gerek olmadığını söyledi ama malesef tüp bebek sonucunda 5 tane embriyo yerleştirildi ve bir tane kaldı oda BOŞ KESEYDİ..:gitme::gitme:
UNUTMA SENİ KORKUTMAK İÇİN DEĞİL AMA İKİ ÖRENK VERDİM HEM BENİM YAPTIĞIM HEMDE GÖRÜMCEMİN YAPTIĞI YANİ BEN DOKTORUMU DİNLEDİM İYİKİDE YAPMIŞIM.VEE SAKIN UNUTMA TÜP BEBEK OLUCAĞINDADA KİMYASAL GEBELİK YADA DIŞ GEBELİK TEKRAR YAŞAYABİLİYOSUN TÜPLERDE SORUN VARSA.yanii bana sorarsan laparoskopi ol hemen iyleş ve tüp bebek yaptır..antalyda çok ucuz biliyosun sakın özele gitme bu konuda sana yardımcı olurum yterki sen doğru karar ver canım..sıkmak isteme seni çok uzattım biliyorum ama bu sayede herkezde bilgileniyo vedee sana bu zor kararında yanında olmak istedim..herşeyin hayırlısı olsuuuuun mutlaka gelişmeleri ya..GEÇMİŞ OLSUN SAĞLICAKLA KAL:1hug:

Allahım inşallah sende güzel haberler alırsın canım..Tüm kalbimle diliyorum umarım sende hamile kalırsın. Benim ilk denememi Kemal bey yapmıştı ikincisinde hep Murat bey ilgilendi.Bence çok ii bi dr. Daha öncede onun adını çok duymuştum zaten. Dualarım seninle, umarım güzel haberler alırsın..

Canııııııııııım ALLAH RAZI OLSUUUUN:1hug:çok çok teşekürederiiiiiiim güzel dileklerin için amiiiiiiiiiiiin..rabbim senide mükafatlandırsın..
Evet bende herkezi beğendim Hasan beyi hariç nedense çok soğuk biri ilgisiz.murat bey öyle oda çok pimpirikliii..sağolsuuun hele bir olsun onu hediyelere boğucaaamm..desene bizim bebişlerimizin aynı doktoruuuyerimseniben..
DUALARIMDASINN:Saruboceq:a.s.:1hug:

Canııııııııııım ALLAH RAZI OLSUUUUN:1hug:çok çok teşekürederiiiiiiim güzel dileklerin için amiiiiiiiiiiiin..rabbim senide mükafatlandırsın..
Evet bende herkezi beğendim Hasan beyi hariç nedense çok soğuk biri ilgisiz.murat bey öyle oda çok pimpirikliii..sağolsuuun hele bir olsun onu hediyelere boğucaaamm..desene bizim bebişlerimizin aynı doktoruuuyerimseniben..
DUALARIMDASINN:Saruboceq:a.s.:1hug:

hasan beyi bende sevmedim nedense yumurta işlemimi o yapmıştı niye o yapıyo diye bozulmuştum açıkcası.Dediğin gibi soğuk biri. Eee test zamanı ne zaman şimdi?

Love Sa pardon gördüüm büyük gün 13 Aralıkmış.benimde test günüm pazara denk gelmişti :)Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum.

Back
X