A ayyldzhtn Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 17 8 1 35 21 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ayyldzhtn #1 Antalya'da doktor önerisi olan var mıdır devlet ya da özel ?
B Brady Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2022 736 213 33 30 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ayyldzhtn #2 ayyldzhtn .!.: Antalya'da doktor önerisi olan var mıdır devlet ya da özel ? Genişletmek için tıkla... Erkek faktöründe antalya yetersiz kalıyor lab kısmında
ayyldzhtn .!.: Antalya'da doktor önerisi olan var mıdır devlet ya da özel ? Genişletmek için tıkla... Erkek faktöründe antalya yetersiz kalıyor lab kısmında
A ayyldzhtn Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 17 8 1 35 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ayyldzhtn #3 Brady .!.: Erkek faktöründe antalya yetersiz kalıyor lab kısmında Genişletmek için tıkla... Eğitim araştırmaya ya da akdeniz tıpa gitmeyi düşünüyoruz ama siz denediniz mi peki antalyada?
Brady .!.: Erkek faktöründe antalya yetersiz kalıyor lab kısmında Genişletmek için tıkla... Eğitim araştırmaya ya da akdeniz tıpa gitmeyi düşünüyoruz ama siz denediniz mi peki antalyada?
B Brady Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2022 736 213 33 30 25 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ayyldzhtn #4 ayyldzhtn .!.: Eğitim araştırmaya ya da akdeniz tıpa gitmeyi düşünüyoruz ama siz denediniz mi peki antalyada? Genişletmek için tıkla... Gitmenizi önermem.. denedik biz tıpta ve ivf de . Spermde sorun olduğunu söylememişlerdi iki merkezde ..hem teknikler yetersiz ,hem doktorlardan memnun kalmadım ,Ankara ve istanbulu düşünün direk ..Acıbadem merkezi vs ..
ayyldzhtn .!.: Eğitim araştırmaya ya da akdeniz tıpa gitmeyi düşünüyoruz ama siz denediniz mi peki antalyada? Genişletmek için tıkla... Gitmenizi önermem.. denedik biz tıpta ve ivf de . Spermde sorun olduğunu söylememişlerdi iki merkezde ..hem teknikler yetersiz ,hem doktorlardan memnun kalmadım ,Ankara ve istanbulu düşünün direk ..Acıbadem merkezi vs ..
Papatya6565 Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 581 250 23 29 26 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ayyldzhtn #5 Şafak olgan Memorial
A ayyldzhtn Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 17 8 1 35 26 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ayyldzhtn #6 Teşekkürler :)