• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da Özelde veya Devlette Burun estetiği Olanlar Lütfen Tecrübelerinizi Bizimle Paylaşın..

nilvanilya

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
18
10
6
35
Arkadaşlar Merhaba, Antalya'da burun estetiği hakkında çok az bilgi var. Lütfen yaptırmış olanlar buraya tecrübelerini yazabilir mi? hangi doktora ne kadara ameliyat oldunuz? Aylardır araştırıyorum fakat kararsızım henüz.. Bilinen birkaç doktor da fazla ücret istiyor.. devlette olup memnun kalanlar oldu mu acaba? yada özelde? Lütfen yardım kızlaarrr :rolleyes::KK42:İstanbul'daki Barış Çakır gibi doğal ve yumuşaklığını kaybetmeyen doktor Antalya'da da olmalııı:KK61: Ahh Biraz uygun olsalar keşke.. Antalya'daki hanımlarr Lütfen yardımmmm :KK61:

Ben antalya da oldun 5.ayım canm,
Forumda yazılar var aslında belki denk gelmemişsindir
Yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince;) kimlere gittin görüşmeye

Yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince:KK66: kimlere gittin görüşmeye[/QUOT
Yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince:KK66: kimlere gittin görüşmeye

cevap gelmesine çok sevindimm.. Çalıştığım için önce netten araştırmaya başladım. aylardırda bakıyorum, sanırım hepsini okumuşumdur. Ömer Özkan var aklımda ama ücretine çok pahalı diyorlar beni aşar.. birde eğitim araştırmada Asım bey varmış memnun kalanlar var ama bilmiyorum. sen kime oldun? yeni burnundan memnun musun canım?

Arkadaşlar ben de atilla fesli ye ameliyat olmayı düşünüyorum hem meme hem de burun ameliyatı ama istanbul da oturuyorum oyüzden gidip birebir görüşme şansım yok ancak internetten araştırarak bi karar vermeye çalışıyorum Egeli 8292 sen sanırım araştırmissin kime oldun nasıl sonuç bilgi verebilir misin biraz

Arkadaşlar ben de atilla fesli ye ameliyat olmayı düşünüyorum hem meme hem de burun ameliyatı ama istanbul da oturuyorum oyüzden gidip birebir görüşme şansım yok ancak internetten araştırarak bi karar vermeye çalışıyorum Egeli 8292 sen sanırım araştırmissin kime oldun nasıl sonuç bilgi verebilir misin biraz

Canim selam, neden Atilla Fesli? Burunda iyimiymis? Neden istanbulda olmuyorsun?Ben istanbul'da otursam ve butcem olsa baris cakir'a olurdum. Ama maalesef antalyadayim ve butcem az. Ah keske olanlar bize yardimci olsalar :KK22:kime oldular, ne kadara oldular ve memnunlar mi :mad::KK60:

Aslında benimde kafamdaki ilk isim barış cakir di doğumdan önce thy de çalışıyordum bigün bi ekip arkadaşıma hayran hayran bakarken yakaladim kendimi çok güzel bi kizdi sürekli inceleyip durdum kız da farketti ne sormak istiyorsan sor dedi anlamadım çok duru bi güzelliğiniz var dedim hepsi estetikmış kız resmen baştan yaratmış kendini ama anlamak mümkün değil nasıl yani dedim burnunda mi estetik evet barış cakir yaptı dedi o gün aklıma kazındi ama doğum emzirme fln derken 3 yıl geçti ve barış beyin fiyatları uçtu suan o kadar para vermeyi manasız buluyorum çünkü gerçekten yetenekli ve de çok duyulmamış Cerrah lar var onları ararken atilla fesli yi buldum ama hala geribildirime ihtiyacım var gerçek hastalarıyla karsilasabilirsem burda çok sevinecegim ayrıca fiyati da 5000

Evet esther21 esther21 cok guzel burunlar yapior ama dedigin gibi fiyatlar uçuk.. atilla fesli ilk defa senden duydum. Umaarim yaptiran arkdlsr vardir atilla beye.ömer özkan var sanirim o da pahali, Mahmut bey varmis birde canim. Forumlarda adindan baya bahsetmisler. Isten vakit bulursam onunla gorusucem fiyat alicam, birde arastirmada dilek hanm ve asım bey ile görusucem ondan da baya bahsetmisler. Haber veririm.. sende bilgi edinirsen paylas lutfen.

Tabi olur araştırma sonuclarimizi paylaşırız birbirimizle buarada göğüs diklestirme ve protez de düşünüyorum ben sanırım sizde istiyorsunuz beraber hareket edebiliriz paylaşımda bulunabiliriz aslında hemen olsun bitsin istiyorum ama biraz daha araştırmak için bekleyebilirim

Evet bende ayni hem diklestirme hem protez. Benim goguslerimin ustunde catlaklar var :KK43:aslinda en cok onlar rahatsiz ediyor. Diklestirmede o catlak deri alinir mi acaba ya? O catlak gitmezse ben istemem yani protez falan kotu durur cunkuo_Oahhh ölesim var :eek:

cevap gelmesine çok sevindimm.. Çalıştığım için önce netten araştırmaya başladım. aylardırda bakıyorum, sanırım hepsini okumuşumdur. Ömer Özkan var aklımda ama ücretine çok pahalı diyorlar beni aşar.. birde eğitim araştırmada Asım bey varmış memnun kalanlar var ama bilmiyorum. sen kime oldun? yeni burnundan memnun musun canım?

Canım ben varya ,öyle o doktor senin bu doktor benim gezmedim, şansım yaver gitmeseydi yani iyi bi doktora denk gelmeseydim belki hata etmiş olacaktım (çünkü çok önemli bi konu ne hale geliyo insanlar)
Medstar hastanesinde Engin erkal ile görüştüm sadece ve hemen karar verdim acele bacı misali:))
Söylediğin kişileri duymadım araştırma içinde değildim çünkü aylar boyu. Bi anda oldu benim
Memnunun şükür

Ha bu arada meme estetiği falan yazmışsınız ama benim ameliyat olduğum doktor kbb ci, estetisyen değil

Anladim canim, evet engin beyide duymustum. Peki ne kadar ücret verdin? Birde öncesi ve ssonrasi resmini grebilirsek en azindan bilgi sahibi oluruz canim :eek:

Fiyat daha uygun digerlerine gore aslinda. Gorusme listesine eklensin o zaman. Birde resim eklersen albumune haber verirmisin canm.gorebilirsek cok ii olur. .Tesekkurler bilgin icin nothing7 nothing7

Aylarca araştırdım haziranda ameliyat dum ama çok pismanim,eger bi dokto sizle ukalaca konuşuyorsa kesinlikle olmayın ,ben işini iyi yapoyo dediler diye kandım,

Antalya'da burun estetiği olacak arkadaşlar. Benim ameliyatım sizlere örnek teşkil etsin diye yazıyorum. Bende birçok araştırma sonucunda tavsiye ile Hadi Nural'a burun estetiği oldum. Olmaz olsaydım. Hem yamuk kaldım hemde sağ tarafım komple kapalı. 3 Sene oldu olalı. Kendi kafasına göre yapıyor. Estetikten bir haber. İlk 3 ay anlamadım ben sislik ödem diye o esnada 3 arkadaşım daha oldu ve onlarda sorun yaşadı çok üzüldüm. Pişmanım. KBB ci olmasın gittiğiniz Dr. Kesinlikle plastik cerrahiye gidin ve kıyın paranıza sonra 2 katı çıkıyor. Çektiğiniz sıkıntıda çabası.

Back