- 24 Ocak 2018
- 3
- 0
- 53
Fatma nın numarasını bana da yazabilir misiniz rica etsemFalci fatmanin nosunu bende alabilirmiyim acill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatma nın numarasını bana da yazabilir misiniz rica etsemFalci fatmanin nosunu bende alabilirmiyim acill
Numarasını aldıysanız bana da atabilir misinizMerhaba size yazabilmek icin üye oldum. Lütfen bana da verir misiniz telefon numarasini?
Bana atabilir misiniz eylülden beri arıyorum numarasınıBayanlar bende ayşenin numarasi var ben kasımdan beri baktırıyorum ve kadın herseyi cok iyi biliyor isteyen olursa özelden yazsın numarayı vereyim .
Buldunuz mu numarasını bulduysanız bana da atabilir misiniz acaba eylülden beri arıyorumNumaralarını bana yollayabilirmisiniz? bende baktırmak istiyorum
Merhaba lütfen ben de falcı Fatma’nın telefon numarasını alabilir miyim ? Acil...yolladım telefon numarasını
Bana da atabilir misiniz Ayşe’nin telefonu ?Bana atabilir misiniz eylülden beri arıyorum numarasını
Falcı Fatma’nın numarası varsa sizde yazabilir misiniz ?ben dün baktırdım
Falcı Fatma’nın numarası varsa yazabilir misiniz bana da ?yolladım telefon numarasını
Falcı Fatma’nın telefon numarasını yazabilir misimiz bana da ?Falcı fatmanın numarasını atabilirmisiniz?
Yazabilir misiniz Ayşe hanımın telefonunu ?Bayanlar bende ayşenin numarasi var ben kasımdan beri baktırıyorum ve kadın herseyi cok iyi biliyor isteyen olursa özelden yazsın numarayı vereyim .
Yazabilir misiniz Ayşe hanımın telefonunu ?
merhaba bende alabilirmiyim numaralarini")Fatma'ya ve Ayşe'ye baktırdım. İkisinden de memnunum isteyene telefon numarası verebilirim
bulabildinizmi numaralari? bende alabilirmiyim lutfen:)Numaraları gönderebilirmisiniz?
ben alabilirmiyim özelden tskler:)Bayanlar bende ayşenin numarasi var ben kasımdan beri baktırıyorum ve kadın herseyi cok iyi biliyor isteyen olursa özelden yazsın numarayı vereyim .
merhaba bulabildinizmi ayse veya fatma hanimin numaralarini:) bende alabilirmiyim acabaYazabilir misiniz Ayşe hanımın telefonunu ?
evet var çokda ğüzel bakıyor
Muzo ve Seda'ya ben baktırdım.Seda'ya 3 kez baktırdım.1. falı tuttu.2.falından 1 ay sonra tekrar baktırdım.Bu sefer 2. de söylediğinin tersini söyledi. Muzo'da 100tl etmez.Beğenmedim.Fatma hanımın numarasini bana da verebilir misiniz acaba sizce muzo mu yoksa fatma hanim mi hangisini tercih edeyim
bana da yazabilir misiniz telini???ben çok uzun süredir birine baktırıyorum,ne dese yaşıyorum, ilk kez uzun zamandır bu kadar istikrarla tutturanını gördüm, sadece hamilede çıkmıyor,tabi herkeste tutturur mu bilmiyorum,özelden tel yazabilirim isteyene,telefonda bakıyor