şimdi okudum da sanki diğer arkadaşlar da beğenmemiş herkes başka fikirler verdiğine göre... banada laf söylemişler. istemeyen der ki sadece beğenenler yorum yapsın demeli rahatsız olan .ben beğenmedim demek suç değil açıkça söylemişim yani,,
ayrıntılara gelince
1-köşe takımının minderleri asla yanyana gelmez deforme olur düzeltmek için harap olursun
2-o resmini eklediğin berjer olmaz ofis ya da metal aksesuarlı köşe takımına olur rengi de olmaz tabi
3-yemek odası çok güzel fakat beğendiğin koltuk uymaz ona... biri yuvarlak kesimli diğeri kübik kesimli
tek renk olsa resimdeki gibi tek beyaz koltuk o daha uyumlu sanki
4-ayrıca simli boya pahalı ve zor oluyor .üzerine 1-2 yıl sonra boya yapılırken tutmuyor ya da matlaşıyor.aynı o yaprak desenden duvar kağıdı var tek duvara ve diğer duvarların da sadece sütunlarına yaptır bence
yinede zevk senin tabii ama burda fikir paylaşmak için varız yoksa kimse sormaz hiçbirşey.ben burdaki arkadaşlar sayesinde karar verdim birçokşeye.her sorulana çok güzel çok güzel yazmanın bi anlamı yok.senin evin olsa almış olsan asla beğenmedim demem moral bozmak istemem tabikide ama alınmamış sonuçta