antalyada lazer epilasyon

victoria07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
49
10
Öncelikle merhaba. ben burada yeniyim :) sorum şu ki ben antalyada yaşıyorum ve lazer yaptırmaya karar verdim. bir çok araştırmam sonucu anadolu hastanesi ile görüştm ve fiyat aldım. bacak genital ve koltuk altı 350 imiş. gidenler var mı varsa memnun musunuz ? bi de bende batık çok... onlara lazer iyi gelir mi?

Merhaba, ben Akumer'e başladım daha yeni. Benim de batığım çok fazla. ve bunun için jel kullanmaya başladım. Mutaka görüş uygulamayı yapacak olan kişiyle. Benim birkaç batığım yara oldu, leke kalcak gibi. O yüzden dikkatli ol. İyice araştır öyle başla.

akumer nasıl canım? ben anadolu dan randevu aldım. benim de lekeler çok yara oldu bi de leke falan yapar mı lazer;? kiminde sarı lekeler oluşuyormuş.

Canım bende yaptırdım cidden memnunum antalya deyince deneyimlerimi seninle paylaşmazsam hoş olmazdı antalyada yaptırdıgım dediğim gibi klinikte ayça polikliniginde

Canım bende yaptırdım cidden memnunum antalya deyince deneyimlerimi seninle paylaşmazsam hoş olmazdı antalyada yaptırdıgım dediğim gibi klinikte ayça polikliniginde
teşekkürler canım verdiğin bilgi için bende anadolu ya gittim tüylerimin çoğu döküldü ama yara gibi o batıklar çok kötü görünüyor hala geçmedi bazı tüylerim de hiç dökülmedi ne yapsam bilemedim bana tavsiyen var mı bu konuda sanırım açık renk olanlar dökülmüyormuş çok açık renk de değil ama tüyler işte dökülmeyenler var yaralar için de krem mi kullansam bacaklarım delik deşik

Canım ben ayça polikliniginde yaptırıyorum ordaki Resat beye sordum uzman. Diod adlı lazerle yapyorlarmış. Alexander lazer de açk renkli tüyleri görmesi olanaksızmış ama diodda beyaz tüyleri dahi görüyormuş bana öyle söyledi

ayça polikliniğini bilmiyorum canım sen memnun kaldıysan ne güzel benim alexander ile yapıldığı için çoğu geçmedi bir ay oldu bide artık ağdaya gidicem dökülmeyenler için sonra da biraz çıksın ben iğneli yaptırıcam biraz pahalı olacak ama kesin çözüm o gibi yarım bacağıma yapılsa üstler zaten çok belli değil açık renk oluyor bence lazer sadece genitale yapılmalı ama tüylerin rengini bile açıyor sonra da hiç görmüyor bence tüyleri benim siyah tüylerim bile inceldi sonra o kadar para verip yaptırınca incelenler de dökülmeyecek gerçi diod lazeri bilmiyorum ama

iğneli ağrılı oluyor diyolar canım ama dayanabileceksen tabi sen bilirsin :) evet alxander hepsine iyi gelmiyormuş genelde diod tercih ediliyor aklında olsun tatlım

Kizlar fiyatlar konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz acaba benim hicbir
fikrim yok ve lazer yaptirmak istiyorumtüm vucuduma....
Teşkkürler...

iğneli ağrılı oluyor diyolar canım ama dayanabileceksen tabi sen bilirsin :) evet alxander hepsine iyi gelmiyormuş genelde diod tercih ediliyor aklında olsun tatlım
Teşekkürler canım yorumlar için bu lazer bile çözüm olmuyor artık bu tüylere sarısı ayrı dert siyahı ayrı bakalım bi de iğneli denicem :))

Antalyayı görünce yazmadan olmazdı. Bundan 1 buçuk yıl önce doğu garajında kuaförden bozma bir yerde, kampanya olduğunu duyunca lazere başladım, ucuz etin yahnisi işte. Koltuk altı ve genitala başladım o bölgeler sorunlu olduğu için. 3 seans sonra genital bölgemde ciddi bi kararma meydana geldiğini fark edip bıraktım. Ama asıl kabus ondan sonra başladı. Gayet beyaz tenli biri olmama ve o bölgelere güneş değmemesine rağmen seansları bıraktıktan sonra genital bölgem tamamen mahvoldu. Kararma bir yana daha önce hiç olmayan izler, yüzdeki sivilcelerin bıraktığı iz gibi çukurlar, yaralar oluştu orda. Tedavi için doktora gittiğimde genital bölgemin yanmış olduğunu ve yüzde yüz bir tedavinin olmadığını öğrendim. Yapmadığım şey, kullanmadığım krem kalmadı hala bi düzelme yok.
Antalyadaki birçok merkezde dönem dönem kampanyalar oluyor, lütfen güvenilirliğinden emin değilseniz gitmeyin. Bence en iyisi bu işlemi hastanelerde yaptırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…