- 12 Haziran 2015
- 49
- 10
-
- Konu Sahibi victoria07
akumer nasıl canım? ben anadolu dan randevu aldım. benim de lekeler çok yara oldu bi deMerhaba, ben Akumer'e başladım daha yeni. Benim de batığım çok fazla. ve bunun için jel kullanmaya başladım. Mutaka görüş uygulamayı yapacak olan kişiyle. Benim birkaç batığım yara oldu, leke kalcak gibi. O yüzden dikkatli ol. İyice araştır öyle başla.
teşekkürler canım verdiğin bilgi için bende anadolu ya gittim tüylerimin çoğu döküldü ama yara gibi o batıklar çok kötü görünüyor hala geçmedi bazı tüylerim de hiç dökülmedi ne yapsam bilemedim bana tavsiyen var mı bu konuda sanırım açık renk olanlar dökülmüyormuş çok açık renk de değil ama tüyler işte dökülmeyenler var yaralar için de krem mi kullansam bacaklarım delik deşikCanım bende yaptırdım cidden memnunum antalya deyince deneyimlerimi seninle paylaşmazsam hoş olmazdı antalyada yaptırdıgım dediğim gibi klinikte ayça polikliniginde
teşekkürler canım verdiğin bilgi için bende anadolu ya gittim tüylerimin çoğu döküldü ama yara gibi o batıklar çok kötü görünüyor hala geçmedi bazı tüylerim de hiç dökülmedi ne yapsam bilemedim bana tavsiyen var mı bu konuda sanırım açık renk olanlar dökülmüyormuş çok açık renk de değil ama tüyler işte dökülmeyenler var yaralar için de krem mi kullansam bacaklarım delik deşik
ayça polikliniğini bilmiyorum canım sen memnun kaldıysan ne güzel benim alexander ile yapıldığı için çoğu geçmedi bir ay oldu bide artık ağdaya gidicem dökülmeyenler için sonra da biraz çıksın ben iğneli yaptırıcam biraz pahalı olacak ama kesin çözüm o gibi yarım bacağıma yapılsa üstler zaten çok belli değil açık renk oluyor bence lazer sadece genitale yapılmalı ama tüylerin rengini bile açıyor sonra da hiç görmüyor bence tüyleri benim siyah tüylerim bile inceldi sonra o kadar para verip yaptırınca incelenler de dökülmeyecek gerçi diod lazeri bilmiyorum amaCanım ben ayça polikliniginde yaptırıyorum ordaki Resat beye sordum uzman. Diod adlı lazerle yapyorlarmış. Alexander lazer de açk renkli tüyleri görmesi olanaksızmış ama diodda beyaz tüyleri dahi görüyormuş bana öyle söyledi
Teşekkürler canım yorumlar için bu lazer bile çözüm olmuyor artık bu tüylere sarısı ayrı dert siyahı ayrı bakalım bi de iğneli denicem :))iğneli ağrılı oluyor diyolar canım ama dayanabileceksen tabi sen bilirsin :) evet alxander hepsine iyi gelmiyormuş genelde diod tercih ediliyor aklında olsun tatlım
Canım hangi bölgeye istediğine bağlı koltuk altı genelde 60 Genital 160 bacak 200 ü geçkin olabilir bunlar en ucuz fiyatlar benim gördüğümKizlar fiyatlar konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz acaba benim hicbir
fikrim yok ve lazer yaptirmak istiyorumtüm vucuduma....
Teşkkürler...
Anladim canım peki önerebilecegin bir yer var mıCanım hangi bölgeye istediğine bağlı koltuk altı genelde 60 Genital 160 bacak 200 ü geçkin olabilir bunlar en ucuz fiyatlar benim gördüğüm