Allah rahmet eylesin , ailesine sabır versin.
Olayda bir tuhaflık var. Vitrin tavana kadar olsa dahi yeri sonradan değiştirildiği için kimsenin dikkatini çekmemesi anormal , tek başına içi dolu olan bir vitrini çekip arkasına geçip , gözükmeyecek şekilde tavana ip bağlayıp eylemi gerçekleştirebilmek mantıklı gelmiyor.
Tavanda hali hazırda demir kancalar yoktur sanırım ki.
Kız ortada yoktu ancak eşyası , telefonu , çantası evdedir böyle bir durumda. Gidenin ardından söylenecek tüm sözler boşsa da bu olayın ardından başka bir şey çıkması olası duruyor.
Allah rahmet eylesin , ailesine sabır versin.
Olayda bir tuhaflık var. Vitrin tavana kadar olsa dahi yeri sonradan değiştirildiği için kimsenin dikkatini çekmemesi anormal , tek başına içi dolu olan bir vitrini çekip arkasına geçip , gözükmeyecek şekilde tavana ip bağlayıp eylemi gerçekleştirebilmek mantıklı gelmiyor.
Tavanda hali hazırda demir kancalar yoktur sanırım ki.
Kız ortada yoktu ancak eşyası , telefonu , çantası evdedir böyle bir durumda. Gidenin ardından söylenecek tüm sözler boşsa da bu olayın ardından başka bir şey çıkması olası duruyor.
Ben olayı anlayamadım.3 gündür kayıptı diyorlar.Kız ayrı evde mi yaşıyordu ki.Hem öyle bile olsa ne klima temizliği bu.
toprağı bol olsun da
ben olayı anlamadım, aynı evin içindeler miymiş? hiç mi fark etmezler, koca vitrin bu yahu, sandalye değil ki yeri değişince fark etme. üstelik cenaze kokusu çok ağır olur, nasıl fark etmediler?
olayda bir gariplik var gibi ya da haber kötü yazılmış, anlamadım.
Ayrı evde yaşıyor olsa idi , " balkonda oturuyordu akşam , dışarı çıktı sandık " veya" koku vardı klimadan sandık " demezlerdi sanırım. Ki ayrı evde olsa dahi en devasa vitrini düşünüyorum , dışardan gözükmeyecek şekilde ayarla , arkasına geç geri çek vs pek mümkün gözükmüyor. Ayrıca , intihar edecek psikolojideki bir insan neden bu kadar zahmete girişsin aklım ermedi.
Olayda birden çok tuhaflık var. Arkasından çok farklı bir şey de çıkabilir.
aynen yani diyelim ki kız kendini asacak, neden böyle bir zahmete girsin ki atar avizeye bir urgan çıkar sandalyeye atlar aşağı.Ayrı evde yaşıyor olsa idi , " balkonda oturuyordu akşam , dışarı çıktı sandık " veya" koku vardı klimadan sandık " demezlerdi sanırım. Ki ayrı evde olsa dahi en devasa vitrini düşünüyorum , dışardan gözükmeyecek şekilde ayarla , arkasına geç geri çek vs pek mümkün gözükmüyor. Ayrıca , intihar edecek psikolojideki bir insan neden bu kadar zahmete girişsin aklım ermedi.
Ben olayı anlayamadım.3 gündür kayıptı diyorlar.Kız ayrı evde mi yaşıyordu ki.Hem öyle bile olsa ne klima temizliği bu.
aynen yani diyelim ki kız kendini asacak, neden böyle bir zahmete girsin ki atar avizeye bir urgan çıkar sandalyeye atlar aşağı.
ya da daha kestirme kırar banyo aynasını keser bileğini
bilemedim bana çok garip geldi.
aynı evdelermiş..evden gelen ceset kokusununda klimadan geldiğini sanmışlar..
benimde ilk aklıma gelen ip nerde asılıydı oldu...
çok zor Rabbim sabır versin geride kalanlara..
Yani , nereden bakarsak bakalım tutarsız.
Ayrı evde yaşıyor olsa idi , " balkonda oturuyordu akşam , dışarı çıktı sandık " veya" koku vardı klimadan sandık " demezlerdi sanırım. Ki ayrı evde olsa dahi en devasa vitrini düşünüyorum , dışardan gözükmeyecek şekilde ayarla , arkasına geç geri çek vs pek mümkün gözükmüyor. Ayrıca , intihar edecek psikolojideki bir insan neden bu kadar zahmete girişsin aklım ermedi.
ya aklım ermiyor aynı evde 3 gündür nasıl fark edilmiyor.vitrinin yeri değişmiş falan.Ayrıca klima kokusu öyle ağır olur mu? Hem de bu yaz sıcağında koku dayanılmaz olur.Ailesi bir şey biliyor ama anlatmamış gibi sanki.
Acaba altlı üstlü dairelerde mi oturuyorlar aynı evde anlaşılmaması ilginç
banada altından başka şeyler çıkacak gibi geliyor...patates bile bozulsa nasıl kokuyor ev dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?