• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da Korkunç Olay

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
248
37
Antalya'da Korkunç Olay
ANTALYA’da ailesinin 3 gündür kayıp diye aradığı 25 yaşındaki Ayşe Sürücü, evinin salonunda kendini tavana asmış halde bulundu

antalya-da-korkunc-olay--5918983.Jpeg

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)
Anne ve babasıyla Şirinyalı Mahallesi’nde oturan ve Antalya Havalimanı Free Shop’ta çalışan Ayşe Sürücü’nün ailesi, 3 Ağustos gecesi saat 02.00 sıralarından itibaren kızlarından haber alamadı. Ertesi gün polise kayıp bildiriminde bulunan aile, kızlarını her yerde aramaya başladı.

spcr.gif

Bugün saat 13.00 sıralarında evden ağır koku gelmesi üzerine duvarın köşe kısmındaki vitrinin arkasını kontrol eden anne Aysel Sürücü, kızının kendini asmış cesediyle karşılaştı. Aysel Sürücü sinir krizi geçirirken, baba Feridun Sürücü çığlıklar üzerine eve koştu.
Duvarın köşe kısmını vitrinle kapatarak kendini tavana astığı belirlenen Ayşe Sürücü’nün cesedi, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından morga götürüldü. Baba Feridun Sürücü, kızının sürekli salonda yattığını ve o gün gece dışarı çıktığını zannettiklerini belirterek, "Hiç fark etmedik. Koku gelmeye başladığında da klimanın arıza yaptığını sanıp temizlemiştik" dedi.
Feridun Sürücü, kızının evlenmek üzere olduğu erkek arkadaşından ayrıldığını ve bunalıma girdiğini, aynı gün işyerinde bazı çalışma arkadaşlarıyla tartıştığını belirterek, "3 Ağustos gecesi saat 01.30 gibi balkonda oturuyor ve çay içiyor. Bir kız arkadaşına da bunları anlatıyor ve bunalımda olduğunu söylüyor. O günden sonra haber alamamıştık" diye konuştu.

Kızını kayıp sandığı dönemde ayrıldığı erkek arkadaşı hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Feridun Sürücü, başına bir şey gelmesi durumunda M.B. adlı erkek arkadaşının sorumlu olacağı yönünde şikayetçi olduğunu kaydetti.
Sürücü, "Ben kızımı kaybettim. O da ömür boyu vicdan azabıyla yaşasın" diye sitem etti.

Allah rahmet eylesin , ailesine sabır versin.

Olayda bir tuhaflık var. Vitrin tavana kadar olsa dahi yeri sonradan değiştirildiği için kimsenin dikkatini çekmemesi anormal , tek başına içi dolu olan bir vitrini çekip arkasına geçip , gözükmeyecek şekilde tavana ip bağlayıp eylemi gerçekleştirebilmek mantıklı gelmiyor.

Tavanda hali hazırda demir kancalar yoktur sanırım ki.

Kız ortada yoktu ancak eşyası , telefonu , çantası evdedir böyle bir durumda. Gidenin ardından söylenecek tüm sözler boşsa da bu olayın ardından başka bir şey çıkması olası duruyor.

Olayda bir tuhaflık var. Vitrin tavana kadar olsa dahi yeri sonradan değiştirildiği için kimsenin dikkatini çekmemesi anormal , tek başına içi dolu olan bir vitrini çekip arkasına geçip , gözükmeyecek şekilde tavana ip bağlayıp eylemi gerçekleştirebilmek mantıklı gelmiyor.

Kız ortada yoktu ancak eşyası , telefonu , çantası evdedir böyle bir durumda. Gidenin ardından söylenecek tüm sözler boşsa da bu olayın ardından başka bir şey çıkması olası duruyor.

benimde ilk aklıma gelen ip nerde asılıydı oldu...
çok zor Rabbim sabır versin geride kalanlara..

toprağı bol olsun da
ben olayı anlamadım, aynı evin içindeler miymiş? hiç mi fark etmezler, koca vitrin bu yahu, sandalye değil ki yeri değişince fark etme. üstelik cenaze kokusu çok ağır olur, nasıl fark etmediler?
olayda bir gariplik var gibi ya da haber kötü yazılmış, anlamadım.

Ben olayı anlayamadım.3 gündür kayıptı diyorlar.Kız ayrı evde mi yaşıyordu ki.Hem öyle bile olsa ne klima temizliği bu.

Ben olayı anlayamadım.3 gündür kayıptı diyorlar.Kız ayrı evde mi yaşıyordu ki.Hem öyle bile olsa ne klima temizliği bu.

Ayrı evde yaşıyor olsa idi , " balkonda oturuyordu akşam , dışarı çıktı sandık " veya" koku vardı klimadan sandık " demezlerdi sanırım. Ki ayrı evde olsa dahi en devasa vitrini düşünüyorum , dışardan gözükmeyecek şekilde ayarla , arkasına geç geri çek vs pek mümkün gözükmüyor. Ayrıca , intihar edecek psikolojideki bir insan neden bu kadar zahmete girişsin aklım ermedi.

Olayda birden çok tuhaflık var. Arkasından çok farklı bir şey de çıkabilir.

toprağı bol olsun da
ben olayı anlamadım, aynı evin içindeler miymiş? hiç mi fark etmezler, koca vitrin bu yahu, sandalye değil ki yeri değişince fark etme. üstelik cenaze kokusu çok ağır olur, nasıl fark etmediler?
olayda bir gariplik var gibi ya da haber kötü yazılmış, anlamadım.

haberden direk alıntı yaptım..hatta birkaç defa okudum ben mi yanlış anladım diye...

Ayrı evde yaşıyor olsa idi , " balkonda oturuyordu akşam , dışarı çıktı sandık " veya" koku vardı klimadan sandık " demezlerdi sanırım. Ki ayrı evde olsa dahi en devasa vitrini düşünüyorum , dışardan gözükmeyecek şekilde ayarla , arkasına geç geri çek vs pek mümkün gözükmüyor. Ayrıca , intihar edecek psikolojideki bir insan neden bu kadar zahmete girişsin aklım ermedi.

bende kendini astığı ipi nereye asmışta hiç gözükmüyor onu anlamadım..o_O

aynen yani diyelim ki kız kendini asacak, neden böyle bir zahmete girsin ki atar avizeye bir urgan çıkar sandalyeye atlar aşağı.
ya da daha kestirme kırar banyo aynasını keser bileğini
bilemedim bana çok garip geldi.

aynen yani diyelim ki kız kendini asacak, neden böyle bir zahmete girsin ki atar avizeye bir urgan çıkar sandalyeye atlar aşağı.
ya da daha kestirme kırar banyo aynasını keser bileğini
bilemedim bana çok garip geldi.

Hayır , böyle bir konuda örnek verilmez ama o kadar zahmete girene kadar balkon seçeneği varmış mesela. Bakalım ardından ne çıkacak :KK43:

aynı evdelermiş..evden gelen ceset kokusununda klimadan geldiğini sanmışlar..

ya aklım ermiyor aynı evde 3 gündür nasıl fark edilmiyor.vitrinin yeri değişmiş falan.Ayrıca klima kokusu öyle ağır olur mu? Hem de bu yaz sıcağında koku dayanılmaz olur.Ailesi bir şey biliyor ama anlatmamış gibi sanki.

Akşam haberleri izleyeceğim bakalım çok merak ettim.

ya aklım ermiyor aynı evde 3 gündür nasıl fark edilmiyor.vitrinin yeri değişmiş falan.Ayrıca klima kokusu öyle ağır olur mu? Hem de bu yaz sıcağında koku dayanılmaz olur.Ailesi bir şey biliyor ama anlatmamış gibi sanki.

banada altından başka şeyler çıkacak gibi geliyor...patates bile bozulsa nasıl kokuyor ev dimi?

Back