Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 8 aydır süregelen bir mantar hastalığım var.antalya"da tavsiye edebileceğiniz devlet veya özel hastanede çalışan doktor varsa lütfen yardımcı olun şehre yeni yerleştim bu konuda hiç bilgim yok
vitalede ali fuata gitmiştim çok bilgili biri ama cok yoğun çok bekliyosun ve saatlerin orda geçiyo.enfeksiyon için verdiği antibiyotiğinde faydasını görmedim.en son medikalde timur uğurlu var ona gittim cok ilgili güler yüzllü merak ettiğin her seyi sorabiliyosun ondan cok memnun kaldım tavsiye ederim .
Eğitim ve Arşatırma Hastanesinde Dr.Seçim Yıldırım var ben dün gittim gayet güler yüzlü,sıcakkanlı ve esprili bi doktor.
Ancak kendisi bay bunuda belirteyim...
vitalede ali fuata gitmiştim çok bilgili biri ama cok yoğun çok bekliyosun ve saatlerin orda geçiyo.enfeksiyon için verdiği antibiyotiğinde faydasını görmedim.en son medikalde timur uğurlu var ona gittim cok ilgili güler yüzllü merak ettiğin her seyi sorabiliyosun ondan cok memnun kaldım tavsiye ederim .
canım verdiğin bilgiden ben de yararlandım Ali fuatta çikolata kisti ameliyatı olmayı planlıyordum sence biraz daha araştırayım mı yoksa Timur beyi mi düşüneyim