Antalyada kadın doğum uzmanı ve hastane öneriniz yardım lütfen

cigdem0571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
47
0
36
Antalya
Arkadaşlar 23 haftalık hamileyim Antalya da güvenebileceğim bir kadın doğumcuya ve hastaneye ihtiyacım cevremde medical parkı öneren çok ama orada ki doktorları tanıyan ve tavsiye eden yok önerilerini paylaşın lütfen.

Medical Park Tarik Keskin.Babacan iyi bir doktordur.

tşk ederim canım tavsiyen için bende gebeliğimin başından beri aslında jinefemde kevser hanıma gidiyordum ama hastanenin sgk ile anlaşması yok ve doğumu orda yapamam ekonomik anlamda beni çok zorlar ya arkadaşım yanlış anlama ama özellikle bayan doktor istiyorum medical parka önereceğin bayan doktor varmı.

canim ben tam 3 kadin doktor degistirdim,gebeligimin basindan beri beni cok cok uzduler.(medical'da degil baska hastanelerde)
Bende artik erkek doktora karar kildim sonra Tarik Bey'i buldum.
Utangac ve cekingen bir yapim var ama inan o kadar rahatlatiyor ki insani asla bir rahatsizlik duymadim.Zaten kendisi tecrubeli 60 yasinda.

istersen soyle yapabilirsin Tarik beyi dusunmezsen Perisa Hanim var.
Her ikiside Selale Tip Merkezinde haftaici oglen 12'ye kadar hasta kabul ediyor muay.ucreti sgk'liya 12 TL,ogleden sonrada Medical Parka geciyorlar.istersen bir git bak bakalim Selale Tip Merkezinde Perisa Hanim'a.Kontrollerini orada olup dogumunu Medicalde de yapabiliyorsun. Selale Tip Merkezi=0242 326 90 50

HEKİMLER - Medical Park - 444 44 84 bu linktende ozgecmislerini okuyabilirsin Medical Park'in kadin dogumcularinin.

cvp için çok tşkler önerilerini dikkate alacam madical parka yada şelalede epidoral normal doğum yani ağrısız doğum yapılıyormu bir biliginiz varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…