Premature Bebekler Antalyada kadın doğum uzmanı ve hastane öneriniz yardım lütfen

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

cigdem0571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
47
0
36
Antalya
Arkadaşlar 23 haftalık hamileyim Antalya da güvenebileceğim bir kadın doğumcuya ve hastaneye ihtiyacım cevremde medical parkı öneren çok ama orada ki doktorları tanıyan ve tavsiye eden yok önerilerini paylaşın lütfen.

Merhabalar Medical Park DR.Tarik Keskin benim doktorum.Cok memnunum,babacan bir insan...tavsiye ederim...

Merhabalar Medical Park DR.Tarik Keskin benim doktorum.Cok memnunum,babacan bir insan...tavsiye ederim...

tşk ederim canım tavsiyen için bende gebeliğimin başından beri aslında jinefemde kevser hanıma gidiyordum ama hastanenin sgk ile anlaşması yok ve doğumu orda yapamam ekonomik anlamda beni çok zorlar ya arkadaşım yanlış anlama ama özellikle bayan doktor istiyorum medical parka önereceğin bayan doktor varmı.

canim ben tam 3 kadin doktor degistirdim,gebeligimin basindan beri beni cok cok uzduler.(medical'da degil baska hastanelerde)
Bende artik erkek doktora karar kildim sonra Tarik Bey'i buldum.
Utangac ve cekingen bir yapim var ama inan o kadar rahatlatiyor ki insani asla bir rahatsizlik duymadim.Zaten kendisi tecrubeli 60 yasinda.

istersen soyle yapabilirsin Tarik beyi dusunmezsen Perisa Hanim var.
Her ikiside Selale Tip Merkezinde haftaici oglen 12'ye kadar hasta kabul ediyor muay.ucreti sgk'liya 12 TL,ogleden sonrada Medical Parka geciyorlar.istersen bir git bak bakalim Selale Tip Merkezinde Perisa Hanim'a.Kontrollerini orada olup dogumunu Medicalde de yapabiliyorsun. Selale Tip Merkezi=0242 326 90 50

HEKİMLER - Medical Park - 444 44 84 bu linktende ozgecmislerini okuyabilirsin Medical Park'in kadin dogumcularinin.

merhaba, konuyu açalı çok olmuş ama daha sonra benim gibi giren ve araştıran çok insan vardır diye yazıyorum, riskli bir doğum yaptım, 6 ay boyunca vitale hastanesinde sinan kurşun'a gittim, kendisi benim riskli bir gebe olduğumu farketmedi, yanlış teşhis ve tedaviyle nerdeyse bebeğimi kaybediyordum, hatta benim hayatım da tehlikeye girdi, sonra medicalpark timur bey bende preeklempsi olduğunu farketti, yani medicalparkta test ve tahliller doğru sonucveriyor ayrıca timur bey de iyi bir doktor ama yine de güvenemedim tıp fakultesinde doç.dr. mehmet şimsek'e muayene oldum ve mehmet hocamın sayesinde dogru zamanda sezeryanla bebeğim alındı, tam bir ay oldu, bebeğim hala küvezde ama buna da şükür,vitaleye devam etseydim allah korusun düşünmek bile istemiyorum

Bende bir hastane değiştirdim medikalparkta murat inala gidiyorum tavsiye üzerine riskli gebelik benimkide inş. sıkıntı yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…