Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 1 aylık hamileyim henüz doktor muayenesine gitmedim. Tavsiye edebileceğiniz antalya'da ki doktorlar hakkında bilgi ve hastaneye ait fiyat hakkında bilgi verir misiniz? Bildiğiniz ssk anlaşmalı özel hastaneler varmı?
Ben de 20 Haftalık hamileyim Medstar Antalya'da (Eski Andeva Yıldız ), Dr. Ayhan Bey'e gidiyorum. Çok memnunum, Çok güleryüzlü ve güleryüzü ve pozitif biri. Sorularının hiçbiri cevapsız kalmıyor. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
arkadaşlar 1 aylık hamileyim henüz doktor muayenesine gitmedim. Tavsiye edebileceğiniz antalya'da ki doktorlar hakkında bilgi ve hastaneye ait fiyat hakkında bilgi verir misiniz? Bildiğiniz ssk anlaşmalı özel hastaneler varmı?
canım uncalı meydan hastanesinde güray hanım var ben ona gidiyorum ama çok yoğun oluyor erken gitmen gereir.çok detay veriyor ilaçlarını bile nasıl kullanıcağını harfi harfine anlatıyor.