Lazerden dolayı yüzümde ince tüyler arttı yayıldı psikoljimi etkiler duruma geldi aylardır araştırıyorum forumda açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama hiçbir öneri yok GİDİP MEMNUN KALAN YOK MU BİR YER ÖNERİSİ OLAN ? En son eda güzellik salonunu duydum doğu garajında gidip görüştüm ama yine de 2. bir mağduriyet yaşamak istemiyorum buraya gidip memnun kalan veya başka bir yer önerisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANTALYADA İYİ BİR İĞNELİ EPİLASYON YERİ
- Konu Sahibi Halo123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2021
- 380
- 196
- 53
- 34
En iyisi ayshaabeauty1 lazerdeLazerden dolayı yüzümde ince tüyler arttı yayıldı psikoljimi etkiler duruma geldi aylardır araştırıyorum forumda açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama hiçbir öneri yok GİDİP MEMNUN KALAN YOK MU BİR YER ÖNERİSİ OLAN ? En son eda güzellik salonunu duydum doğu garajında gidip görüştüm ama yine de 2. bir mağduriyet yaşamak istemiyorum buraya gidip memnun kalan veya başka bir yer önerisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
İğneli epilasyon değil sanırım, lazer epilasyon değil mi ?En iyisi ayshaabeauty1 lazerde
- 17 Ocak 2021
- 380
- 196
- 53
- 34
Lazer ama onuda yapıyor diye biliyorum mutlaka danışın yönlendirirİğneli epilasyon değil sanırım, lazer epilasyon değil mi ?
- 27 Mayıs 2021
- 1
- 1
- 1
- 27
merhabalar antalya auroform iğneli epilasyon dolandırılma hikayemi anlatacağım sadece benim de değil arkadaşımla beraber gidiyorduk kendisini doktor olarak tanıtan ama olmayan bu kadın 20 günde 1 gelmemiz gerektiği yalanıyla bütün müştereilerini kandırmıştır normlade iğneli epilasyonda böyle bir zorunluluk yoktur zaten devam etmemiz için tüm tüyleri de yakmıyor yakmadan çektikleri de var ben buraya gittiğimde 6.gün tüylerim elime gelirdi yeni gittiğim yerde 20 gün oldu çıkmadı ve ben daha iyi anladım dolandırıldığımı lütfen insanları 2 güler yüzüne kanmadan işini iyi yapan yerlere gidin gerçekten bu kurum insanı sadece mağdur eder ve zaten kendisi işimi hızlı yapıyorum bahanesiyle 2 kat daha fazlaya yapar dk fiyatını ama cidden asla etkili olmuyor hakkım haram olsun
- 9 Haziran 2021
- 8
- 1
- 1
- 27
Ah keske ben de bu yorumlari okusaydim ben de resmen paramla rezil oldum. Buradan herkese duyuracagim AURAFORM ADLI YERE KESINLIKLE GITMEYINIZ. Tuylerimde azalma yok biten 5 kil koku falan var onlarda delik desik. Allahtan koltuk altimda. Iyiki yuz icin gitmemisim. Kendisine asla hakkimi helal etmiyorum. Resmen ogrenci olmama ragmen parama goz dikmis.
- 9 Haziran 2021
- 8
- 1
- 1
- 27
Bir de benle
Bir de benle kavga ediyor maps de 1 yildiz verdigim icin konusma uslubuna bakin resim olarak ekliyorumAh keske ben de bu yorumlari okusaydim ben de resmen paramla rezil oldum. Buradan herkese duyuracagim AURAFORM ADLI YERE KESINLIKLE GITMEYINIZ. Tuylerimde azalma yok biten 5 kil koku falan var onlarda delik desik. Allahtan koltuk altimda. Iyiki yuz icin gitmemisim. Kendisine asla hakkimi helal etmiyorum. Resmen ogrenci olmama ragmen parama goz dikmis.
Eklentiler
Beni de mahvetti iz kaldıHiçbir azalma olmadı verdiğim paranın haddi hesabı yok, çok teşekkür ederim başlık için eğer o zamanlar olsaydı bu başlık gitmeyecektim en azından Şimdi başkalarının mağdur olmasını engelleyebiliriz , türkiyede bu işi düzgün yapan bir yer çok az ben yıllardır araştırıyorum hala bulamadım iyice emin olmadan bulaşmayın bu işe derimAh keske ben de bu yorumlari okusaydim ben de resmen paramla rezil oldum. Buradan herkese duyuracagim AURAFORM ADLI YERE KESINLIKLE GITMEYINIZ. Tuylerimde azalma yok biten 5 kil koku falan var onlarda delik desik. Allahtan koltuk altimda. Iyiki yuz icin gitmemisim. Kendisine asla hakkimi helal etmiyorum. Resmen ogrenci olmama ragmen parama goz dikmis.
Lazerden dolayı yüzümde ince tüyler arttı yayıldı psikoljimi etkiler duruma geldi aylardır araştırıyorum forumda açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama hiçbir öneri yok GİDİP MEMNUN KALAN YOK MU BİR YER ÖNERİSİ OLAN ? En son eda güzellik salonunu duydum doğu garajında gidip görüştüm ama yine de 2. bir mağduriyet yaşamak istemiyorum buraya gidip memnun kalan veya başka bir yer önerisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
merhabalar antalya auroform iğneli epilasyon dolandırılma hikayemi anlatacağım sadece benim de değil arkadaşımla beraber gidiyorduk kendisini doktor olarak tanıtan ama olmayan bu kadın 20 günde 1 gelmemiz gerektiği yalanıyla bütün müştereilerini kandırmıştır normlade iğneli epilasyonda böyle bir zorunluluk yoktur zaten devam etmemiz için tüm tüyleri de yakmıyor yakmadan çektikleri de var ben buraya gittiğimde 6.gün tüylerim elime gelirdi yeni gittiğim yerde 20 gün oldu çıkmadı ve ben daha iyi anladım dolandırıldığımı lütfen insanları 2 güler yüzüne kanmadan işini iyi yapan yerlere gidin gerçekten bu kurum insanı sadece mağdur eder ve zaten kendisi işimi hızlı yapıyorum bahanesiyle 2 kat daha fazlaya yapar dk fiyatını ama cidden asla etkili olmuyor hakkım haram olsun
Beni ve arkadaşımı da mahvetti iz kaldı daha kötü oldu azalmadı tüyler yapılırken azaldı sanıyorsunuz araştırmadan yaptırmayın lütfen bu işleri malı iyi olan satıcı malım iyi demeye gerek duymazmış teşekkürler yorumunuz için insanlar bilsin mağdur olmasınmerhabalar antalya auroform iğneli epilasyon dolandırılma hikayemi anlatacağım sadece benim de değil arkadaşımla beraber gidiyorduk kendisini doktor olarak tanıtan ama olmayan bu kadın 20 günde 1 gelmemiz gerektiği yalanıyla bütün müştereilerini kandırmıştır normlade iğneli epilasyonda böyle bir zorunluluk yoktur zaten devam etmemiz için tüm tüyleri de yakmıyor yakmadan çektikleri de var ben buraya gittiğimde 6.gün tüylerim elime gelirdi yeni gittiğim yerde 20 gün oldu çıkmadı ve ben daha iyi anladım dolandırıldığımı lütfen insanları 2 güler yüzüne kanmadan işini iyi yapan yerlere gidin gerçekten bu kurum insanı sadece mağdur eder ve zaten kendisi işimi hızlı yapıyorum bahanesiyle 2 kat daha fazlaya yapar dk fiyatını ama cidden asla etkili olmuyor hakkım haram olsun