İstanbul'dan Antalya'ya taşınacağım belli olduğunda ilk işim iğneli epilasyon için doğru düzgün bir yer bulmaktı, ha bi de lazer tabi. İstanbul'da kafam rahat bir şekilde Nişantaşın'da iyi sonuçlar aldığım bir yere gidiyordum. İlk iş kadınlar kulübüne bakmak oldu ama ne yazık ki ya mağdurlar vardı ya da reklam kokan mesajlar bir türlü emin olamadım. Burada işe başladım ve herkese tek tek sorar oldum :) bildikleri memnun kaldıkları bir yer var mıydı diye. Bir arkadaşım Nuray Hanım'ın cebini verdi ve gidince bana dua edeceksin dedi. Neyse ben hep kliniklerde bu işlemleri yaptırmış biri olarak ''güzellik salonu'' mantığıma ters düşerek ilk defa dün gittim. İlk izlenim olarak çok memnunum. Acı eşiğim yüksektir ama gerçekten hiç ama hiç acıtmadı, azıcık cımbız acısı bile hissettirmedi. Cildim sivilceye müsait ve hassas olduğu için 15 dk yaptırdım bakalım ne tepki verecek kabarıp şişecek mi diye temkini elden bırakmadım
ama bugün aynaya bakıyorum yüzümde iğneli yaptırdığıma dair hiçbir ibare yok bu da iyiye işaret bence. Şimdi ki arayışım lazer. Onu da bulurum umarım. Bunları yazıyorum en azından benim çektiğim mağduriyeti başkaları çekmesin diye. Eda güzellik salonu, doğu garajında.