• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da Haziran ayında balayı için!...tavsiye edeceğiniz oteller varmı?

slm pinarpin sen ets turdan mı yaptırdın erken rezervasyonu? başka turlarda 2010 erken rezervasyon kampanyaları gördüm ama ets de başladığına dair bir bilgi göremedim

canım cuma günü tam yaptıracaktımki burdan bir arkadaş önermediğini söyledi o bölgeyi o yüzden askıya aldım şu an.
ama evet etsden yaptıracaktım telefonla görüştük .. erken rezervasyon dönemi şubat başında açılır ve nisan sonrası için olur dedi.
bizim balayımız 28 martta başlayacağından yaz dönemine tekabül etmiyor o yüzden erken rezervasyona gerek yok , kış dönemi olarak geçiyor

anladım tatlım ok o zmn..bende şubatı bekliorum sabırsızlıkla:lepi:umarım sende unutamayacağın güzellikte bir balayı yaşarsın..

teşekkür ederim pinarpin:)
bende ögrendim şubat ayında baslıyormus rezervasyonlar.

quenn elizabeth mimari olarak çok güzel bir otel , 2 sene önce kalmıştım , kapalı havuzu biraz küçük idi ama odalar harika.
ağız tadıyla geçirin inşallah balayınızı.

kızlar ben kemer-amara wing resort hotel'e gitmiştim 2 sene önce, çok memnun kalmıştım, kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar selam anca girdim nete, tatilbudur.netten mika tur aracılığıyla ayarladım ben queen elizabethi..fiyatı ets tur otellerine göre uygun kişibaşı 136ıydı sanırım..inceleyin fiyatları kesinlike tavsiye ediyorum..En yakın arkadaşlarımdan biride balayını bu otelde geçirdi ve çok memnun kaldığını söyledi..

kızlar selam anca girdim nete, tatilbudur.netten mika tur aracılığıyla ayarladım ben queen elizabethi..fiyatı ets tur otellerine göre uygun kişibaşı 136ıydı sanırım..inceleyin fiyatları kesinlike tavsiye ediyorum..En yakın arkadaşlarımdan biride balayını bu otelde geçirdi ve çok memnun kaldığını söyledi..

Tamam tatlım çok teşekkürler ..
iyi eğlenceler...yerimseniben

Back