• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da Haziran ayında balayı için!...tavsiye edeceğiniz oteller varmı?

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
merhaba bayanlar:1hug:
haziran ayında kısmetse gidecegiz...antalya ve bodrum olarak düşünüyorduk.ama antalya daha geniş çaplı herhalde ya sizce?
balayı fiyatlarınıda yazarak, antalyada beğendiğiniz.. çok güzeldi dediğiniz otelleri bana yazar mısınız?.:1hug:
teşekkürler şimdiden...a.s.

A evet lütfen bilen birileri bişey yazsın haziranda düğünüm var seçeneklerime antalyada dahil.

voyage bodruma giden bir arkadaş öve öve bitiremedi
nettende araştırdım çok güzel yorumlar var.
rixos içinde nişanlımın bir arkadaşı balayına gitmiş önerdiler
ben rixos belek premium istiyorum ama biraz pahalı, indirim alamazsak belki tekirova rixosa gideriz
henüz fyatları açıklanmadı mart sonu için bekliyoruz .

voyage bodruma giden bir arkadaş öve öve bitiremedi
nettende araştırdım çok güzel yorumlar var.
rixos içinde nişanlımın bir arkadaşı balayına gitmiş önerdiler
ben rixos belek premium istiyorum ama biraz pahalı, indirim alamazsak belki tekirova rixosa gideriz
henüz fyatları açıklanmadı mart sonu için bekliyoruz .

fiyatlar belli degil evet canım..
voyageye bende baktım netten güzel bir yer.. bakalım engüzelini tavsiye edenler çıkana kadar araştırıyorum.

Geçen sene evlendim ve balayı otelim olan Kemer-Amara Wing Resort Otel'i tavsiye ederim.Balayı için bence ideal.

kızlar turlar oluyor onlara bakmıyormusnuz,
arkadaşım geçen sene joly ile balayı paketi aldı 5gün yada 1 haftalık tam emin değilim herşey dahil 650lira ödediler
mart ayında erken revz. indirimi

kızlar turlar oluyor onlara bakmıyormusnuz,
arkadaşım geçen sene joly ile balayı paketi aldı 5gün yada 1 haftalık tam emin değilim herşey dahil 650lira ödediler
mart ayında erken revz. indirimi

mart ayına kadar mı erken rez. süresi canım .
neresi peki dedgin yer?

mart ayına kadar mı erken rez. süresi canım .
neresi peki dedgin yer?

benim bildiğim kadarıyla erken indirimler 3 dönem ... martda başlamıyor şu sıralar başlayabilir ocak ayından itibaren yaz rev.alıp erken ind. faydalanabilirsin tam ismini bilmiyorum otelin alanya da ... arkadaşım cok memnun kalmış ve kesinlikle jolly turu tavsiye etti
düşünsene 5.yıldızlı bir otel herşey dahil 5 gün 650tl fiyatı bana cok iyi geldi

benim bildiğim kadarıyla erken indirimler 3 dönem ... martda başlamıyor şu sıralar başlayabilir ocak ayından itibaren yaz rev.alıp erken ind. faydalanabilirsin tam ismini bilmiyorum otelin alanya da ... arkadaşım cok memnun kalmış ve kesinlikle jolly turu tavsiye etti
düşünsene 5.yıldızlı bir otel herşey dahil 5 gün 650tl fiyatı bana cok iyi geldi

anladım canım çok sagol..
ama ben antalya istiyorum..

dediginiz otele ets turda baktım marttan sonra hep dolu gösteriyor siz nasıl rezervasyon yaptırdınız
ben haziranda evlenıyorum merak ettım bilmiyorumkismile

Back