mrb ben gögüslerimi küçültmek istıyorum. antalyada bu amelıyatı olan varmı? bana doktor önerebilecek birisiiiiiii:)
kopy var forumda antalyada amelıyt oldu gogus buyutme.. memnun doktorundan onla gorusup amelıyat oldugu doktorun adını sorabılırsın..
mrb ben gögüslerimi küçültmek istıyorum. antalyada bu amelıyatı olan varmı? bana doktor önerebilecek birisiiiiiii:)
ben 3 ay önce oldum üniverste hastanesnde ameliyatı dr koray coşkunfırat gerçekleştirdi çok memnunum 22 yaşındayım evliyim bebeğim olmadığı için korkmuştum emziremem diye ama hiçbir sorun çıkmayacakmış süt bezlerm korunmuş eskiden evden dışarı bile çıkmak istemezdim şimdi çooooook rahatım hemde süperr oldular eğer halen ameliyat olmamışsan yardımcı olabilirim yada başka küçültmek isteyen arkadaşlar varsa
ben 3 ay önce oldum üniverste hastanesnde ameliyatı dr koray coşkunfırat gerçekleştirdi çok memnunum 22 yaşındayım evliyim bebeğim olmadığı için korkmuştum emziremem diye ama hiçbir sorun çıkmayacakmış süt bezlerm korunmuş eskiden evden dışarı bile çıkmak istemezdim şimdi çooooook rahatım hemde süperr oldular eğer halen ameliyat olmamışsan yardımcı olabilirim yada başka küçültmek isteyen arkadaşlar varsa
fıyatı ne kadardı cnm ?
Mrb.Bende göguşlerimi çokdan kuçultmek istiyordim,okub dr.Korayi unv.buldik,ama siz dediyiz gibi sigorta karşilamezmiş,yani sigorta bağ-kur le hıç alekesi yokmiş.
ben sadece 40 tl ödedim oda ameliyatta kullanılan dikiş malzemesine
Mrh bende kucultmek istiyorum koray beye o zsman icin ucret odediniz mi hsngi durumlarda ozele giriyo acaba bazilarida ameliyat oncesi heyet raporu falan demis ama ne kadar dogru herseyi ayrintili anlatabilirmisiniz acaba 25 yasundayim iki kizim var ama yinede sut kanallarim zarar gorsun istemiyorum bide ameliyat kac saat surdu kolay toparlanabildinizmi artilar eksiler neydiben 3 ay önce oldum üniverste hastanesnde ameliyatı dr koray coşkunfırat gerçekleştirdi çok memnunum 22 yaşındayım evliyim bebeğim olmadığı için korkmuştum emziremem diye ama hiçbir sorun çıkmayacakmış süt bezlerm korunmuş eskiden evden dışarı bile çıkmak istemezdim şimdi çooooook rahatım hemde süperr oldular eğer halen ameliyat olmamışsan yardımcı olabilirim yada başka küçültmek isteyen arkadaşlar varsa