sağol merwecik_20 benim için çok ii oldu geriye şimdi gelinlik modelini bulmak kaldı :) onu da dediğin gibi ordaki gelinlikçilerde deneyerek bir fikir oluşturucam
memnun kalacagına emınım cok mutlu ol
çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım
paris in paris ten bu hafta randevu aldım ilk önce ordakı gelinlikçilere uğricam model denicem sonra paris e gidicem hayırlısı bakalım :)
evet gelınlıkcılere gt aklında olmayan modelden bile dene ben hıc aklımda olmayan bı model dıktırdım.mesela.) guzel olacagına emınım sen anlatıyosun onlar hemen cızıyor zaten ben vehbıde begenmstm celebının karsısında bı modelın ustu bı modelın altı orası 2200e dıkerız dedım ben aynısını 1100e dktrdm(damatlıgı ıstnbldn almstm ) parisin paris e hemde ıstedgm yerınde degsklık yptrarak.
celebıye DE GTTM AMA begenemedım dedım ya allah hepımıze gönlune göre versın.parisinparis ısıklarda cender otelıne gelmeden bıkac bına önce hemen otel hizasında
canım benim temmuz için paris in paris dikim yapmaz artık ama sanşını bir dene istersen senin kafanda bir model var mı? ben biraz gezdim dışarıdan baktığım kadarıyla kapalı yolda 4.sok no:4/3 yani kışlahan çarşısının yanındaki boşlukta orda REYHAN gelinlik var orda güzel modeller var birde kışlahan çarsısının arka tarafında bim tarafından çıkışta caminin arka tarfında köşede bir gelinlikçi var ismini hatırlamıyorum orda da güzel modeller var çelebi biraz pahalıdır eğer gezmediysen ışıklardakileri gez orda güzel modeller vardır. bende yarın bakıcam inşallahkızlar benim de 2 temmuzda düğünüm var hazır bir gelinlik düşünüyodum ta ki yazdıklarınızı okuyuncaya kadar:) çelebi güzel demişti bir arkadaşım,paris in paris nerede?
paris in pariste çok güzel modeller var ve çok güzel ilgileniyorlar elçin hanım çok tatlı benimle o ilgilendii sağolsun çok uğraştırdım onu ama en sonunda karar verdim ve dikime başladılar 4 haziranda ilk provam var modelim de bu
Eki Görüntüle 198517
Eki Görüntüle 198518
2. resmin eteği 1. resmin de üstü olucak inşallah
çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım
paris in paris ten bu hafta randevu aldım ilk önce ordakı gelinlikçilere uğricam model denicem sonra paris e gidicem hayırlısı bakalım :)
mrb canım bnde paris in parise gidicem pazartesi günü sen gittinmi ilk deneyimlerin görüşlerin nasıl memnun kaldınmı merak ettim bnm gelinliğimide onlar dikicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?