• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ANTALYADA gelinlikçi önerilerinizi bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi x_y_z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahaha :D tamam anladım canım ben de bilmiyordum bu ayrıntıları..Bizde olaak gelin alma ama ne ara bilmiyorum:D

paris in paris gerçekten güzel mi ben diktirmeye güvenemiyorum ama şu anda paris in paris te kampanya var fiyat çok uygun bunu da kaçırmak istemiyorum açıkçası

kapalı yoldaki reyhan gelinlik ve kışlahan çarşısındaki gelinlikçiler nasıl? uygun fiyata ve hazır alabileceğim sizin önerdiğiniz bir yer var mı?

QUOTE=tweety1314;19116252]paris in paris gerçekten güzel mi ben diktirmeye güvenemiyorum ama şu anda paris in paris te kampanya var fiyat çok uygun bunu da kaçırmak istemiyorum açıkçası

kapalı yoldaki reyhan gelinlik ve kışlahan çarşısındaki gelinlikçiler nasıl? uygun fiyata ve hazır alabileceğim sizin önerdiğiniz bir yer var mı?[/QUOTE]

selam ben parıs ın parıste dktrdım gelınlıgımı her provamda bana bıkmadan sabır gösterdıler her gıttıgımde bıyerlerını degstrttım ve her yerı ıstedıgımın aynısı oldu bence pişman olmazsın dıyoru kıslahandakılerı de bılıyorum ama yenıden dktırcek olsam yıne parıs ınparıse gderdım ayrıca ısıkalrdakı dıkım magazalarının ust katında kıralık ve hazır dıkım gelınlıkte bulunuyor kıslahandan oraya tasınmıs bu hafta ugra ıstersen bısey kaybetmezsın kadınlarkulubunden merve tavsıye ettı de dıyebılırsın muruvet hanım ve elcın hanım vr baska bı sorun olursa cevaplarım.dıktıklerı gelınlıkte yapstırma zımba v.s olmuyor en kucuk yerını bıle boncuklarla dıkıyorla böylece gelınlıgın bozulmuyor:))) şimdıden mutluluklar

sağol merwecik_20 benim için çok ii oldu geriye şimdi gelinlik modelini bulmak kaldı :) onu da dediğin gibi ordaki gelinlikçilerde deneyerek bir fikir oluşturucam :66: :66:

çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım

paris in paris ten bu hafta randevu aldım ilk önce ordakı gelinlikçilere uğricam model denicem sonra paris e gidicem hayırlısı bakalım :)

kızlar benim de 2 temmuzda düğünüm var hazır bir gelinlik düşünüyodum ta ki yazdıklarınızı okuyuncaya kadar:) çelebi güzel demişti bir arkadaşım,paris in paris nerede?

evet gelınlıkcılere gt aklında olmayan modelden bile dene ben hıc aklımda olmayan bı model dıktırdım.mesela.) guzel olacagına emınım sen anlatıyosun onlar hemen cızıyor zaten ben vehbıde begenmstm celebının karsısında bı modelın ustu bı modelın altı orası 2200e dıkerız dedım ben aynısını 1100e dktrdm(damatlıgı ıstnbldn almstm ) parisin paris e hemde ıstedgm yerınde degsklık yptrarak.

celebıye DE GTTM AMA begenemedım dedım ya allah hepımıze gönlune göre versın.parisinparis ısıklarda cender otelıne gelmeden bıkac bına önce hemen otel hizasında

evet gelınlıkcılere gt aklında olmayan modelden bile dene ben hıc aklımda olmayan bı model dıktırdım.mesela.) guzel olacagına emınım sen anlatıyosun onlar hemen cızıyor zaten ben vehbıde begenmstm celebının karsısında bı modelın ustu bı modelın altı orası 2200e dıkerız dedım ben aynısını 1100e dktrdm(damatlıgı ıstnbldn almstm ) parisin paris e hemde ıstedgm yerınde degsklık yptrarak.

celebıye DE GTTM AMA begenemedım dedım ya allah hepımıze gönlune göre versın.parisinparis ısıklarda cender otelıne gelmeden bıkac bına önce hemen otel hizasında

hülyacım gelinlik modellerinde gelinlik yardımı diye konu açtım üstünü oraya eklediğim gibi taşlı istiyorum ama alt kısmını bulamadım istersen sende bak ya da beğendiğin bir örnek varsa paylaşırsan sevinirim çok karışık kafam çünkü heyecan da yaptım sanırım :17:

kızlar benim de 2 temmuzda düğünüm var hazır bir gelinlik düşünüyodum ta ki yazdıklarınızı okuyuncaya kadar:) çelebi güzel demişti bir arkadaşım,paris in paris nerede?
canım benim temmuz için paris in paris dikim yapmaz artık ama sanşını bir dene istersen senin kafanda bir model var mı? ben biraz gezdim dışarıdan baktığım kadarıyla kapalı yolda 4.sok no:4/3 yani kışlahan çarşısının yanındaki boşlukta orda REYHAN gelinlik var orda güzel modeller var birde kışlahan çarsısının arka tarafında bim tarafından çıkışta caminin arka tarfında köşede bir gelinlikçi var ismini hatırlamıyorum orda da güzel modeller var çelebi biraz pahalıdır eğer gezmediysen ışıklardakileri gez orda güzel modeller vardır. bende yarın bakıcam inşallah

yoğunluklarını bılmıyorum ama daha 1.5 ay var dıkılebılır ama hazır modellerıde mevcut zaten bugun bı arkadasın gıtmıs hazıranda dugunu vr ılk görup gıydıgı gelınlıgı begenmıs almıs ve cıkmıs hazır grlınlık 1100 tl fotosunu yollıcaktı paylasırım sıznlede

model bakmak ıcın celebının karsısında vehbı var orayıda tavsıye ederm ben ordan begenmstm 2200du ama 1100e hallettm:)

ışıklarda aysira dan almıştım gelinliğimi. çok da beğenerek aldım ve giydim. dikme değil hazır satıyolar çok çok fazla modelleri var . beğendiğin modelin bedenini getiriyolar sırtı bağlamalı olduğu için tadilat olayı olmuyo fazla, sadece boyunu ayarlıyolar. yani fazla provaya da gitmiyosunuz. kesinlikle tavsiye ederim :):65:

paris in pariste çok güzel modeller var ve çok güzel ilgileniyorlar elçin hanım çok tatlı benimle o ilgilendii sağolsun çok uğraştırdım onu ama en sonunda karar verdim ve dikime başladılar 4 haziranda ilk provam var modelim de bu
$50813467.jpg
$demetrios20114277c.jpg

2. resmin eteği 1. resmin de üstü olucak inşallah:69:

paris in pariste çok güzel modeller var ve çok güzel ilgileniyorlar elçin hanım çok tatlı benimle o ilgilendii sağolsun çok uğraştırdım onu ama en sonunda karar verdim ve dikime başladılar 4 haziranda ilk provam var modelim de bu
Eki Görüntüle 198517
Eki Görüntüle 198518

2. resmin eteği 1. resmin de üstü olucak inşallah:69:

model cok hos görunujyor en kısa zamanda ustunde de göruruz ınsallah hayrlı olsun sımdıden elcın hanm ve muruvet ablaya selamlar:):34:

çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım

paris in paris ten bu hafta randevu aldım ilk önce ordakı gelinlikçilere uğricam model denicem sonra paris e gidicem hayırlısı bakalım :)

mrb canım bnde paris in parise gidicem pazartesi günü sen gittinmi ilk deneyimlerin görüşlerin nasıl memnun kaldınmı merak ettim bnm gelinliğimide onlar dikicek.

mrb canım bnde paris in parise gidicem pazartesi günü sen gittinmi ilk deneyimlerin görüşlerin nasıl memnun kaldınmı merak ettim bnm gelinliğimide onlar dikicek.

:) ben onların 2010 gelınlerındenım ısmım merve muruvet hanım var gelınlıgınızı o dıkıcek:) ben ıst yasıyrum gecen hfta antalyadaydım caddeden aradım bebısımı göstermek ıcın yukarı cıkamadım ama benı camdan gorup hemen yanıma geldı muruvet hanım:) ben hıcpişman olmadım ordan cok mutlu ayrıldım umarım sızde memnun ve mutlu ayrılırsınız.benden bahsedersen tanıcaktır:)

Back