Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazmiye moda her yeri gezdim yek geçerimm..Hem ürünler hem güleryüzlü mükemmell şimdi çay içmeye bile gidiyorum sık sık..Düğünüm haziranda kına düğün her şeyimi oradan aldım.Tesadüfen bulduğum mükemmel bir yer..hükümet konağının arkasında.Küçük görünüyor ama benzersiz modeller var
Evet neslihan modaevi bana da aynısını yapmıştı kadın azarlamıştı ama beni mayıs gibi gel dedi gitmedim bir daha :) Tavsiye edeerim cnm kına için abiye ve değişik bindallı çeşitleri geliyormuş
benım tamamcnm hersey nazmıyeyı gördum ben orayada bakmıstım ama hazır gelınlıklerden tam aradıgımı bulamamıstımkılo da olunca begendıgımmodel dıkılıyor ıste parisinpariste hatta 2.provanın fotosunuda ekledım ben ama daha bellırlı bı model cıkmadı henuz ortaya:)) bındallımıda almıstımonun fotosuda var ay herseyın fotosunu koyuyorum:)
ayyy hic anlamam oyle seylerden cnm, kese de mi oluyo yaaakafamçokkarıştı ne karisik isler bunlar bole...kızlaaar bir şey sormak istiyorum gelin kesem var ama çanta da olması gerekiyor mu ayrıca..bir türlü kafama yatıramadım...Ben salona kese ve çiçekle mi gircem??Nasıl tutcam ikisini birden??Bi de kese varken çanta da almalı mıyım??
sorma valla yaa bak 2010 taze gelinlerinde sohbet bölümünde şeyda anlattı sağolsun anladım
burda kesenin faydasını anlamadım ama çok güldüm bi de ben gelinliğin zor taşırım çanta kese kenarda dursun çiçek yeter