• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ANTALYADA gelinlikçi önerilerinizi bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi x_y_z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x_y_z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
118
3
116
Antalya
Antalyada bildiğiniz iyi bir gelinlikçi varsa önerileriniz bekliyorum....Mayısın ilk haftasına yetişecek,2 ayım var biran önce provalara başlamam gerekiyor:( ama ben hala nerede yaptıracağıma karar veremedim.

ışıklar caddesinde mari moda evi var,
eskiden jabonun baş terzisi açmış, işçiliği çok iyi

Nazmiye moda her yeri gezdim yek geçerimm..Hem ürünler hem güleryüzlü mükemmell şimdi çay içmeye bile gidiyorum sık sık..Düğünüm haziranda kına düğün her şeyimi oradan aldım.Tesadüfen bulduğum mükemmel bir yer..hükümet konağının arkasında.Küçük görünüyor ama benzersiz modeller var

Nazmiye moda her yeri gezdim yek geçerimm..Hem ürünler hem güleryüzlü mükemmell şimdi çay içmeye bile gidiyorum sık sık..Düğünüm haziranda kına düğün her şeyimi oradan aldım.Tesadüfen bulduğum mükemmel bir yer..hükümet konağının arkasında.Küçük görünüyor ama benzersiz modeller var

Ben de o taraflarda Altın İğne diye bi yer var oraya gelinlik modelimi verdim bi kaç güne ilk provam var. İnşallah memnun kalırım...Ama hala kına için abiye ve bindallıyı almadım nazmiye modaya da bakıcam sağolvereliniortak

bi modaevi vardı kışlağanın batı çıkışında köşede yaşlıca bi adam terziymiş...resmen dövecek gibiydi...aklımda net bir model yok görünce budur diyeceğim bir model arıyorum dedim...sonra kızdı resmen bana..ben senin ne istediğini anlamadım ki diye..gelinlikçi dediğin güleryüzlü olur yaaa

Ya neslıhan modaevı orası o adam hep Öle ben gelınlık bakıodum gercı dugune daha vardı ama demıstı kı daha cook var gıt 2 ay kala gel dedı bıdaha gıdermıyım:)

Evet neslihan modaevi bana da aynısını yapmıştı kadın azarlamıştı ama beni:( mayıs gibi gel dedi gitmedim bir daha :) Tavsiye edeerim cnm kına için abiye ve değişik bindallı çeşitleri geliyormuş

Evet neslihan modaevi bana da aynısını yapmıştı kadın azarlamıştı ama beni:( mayıs gibi gel dedi gitmedim bir daha :) Tavsiye edeerim cnm kına için abiye ve değişik bindallı çeşitleri geliyormuş

benım tamamcnm hersey nazmıyeyı gördum ben orayada bakmıstım ama hazır gelınlıklerden tam aradıgımı bulamamıstımkılo da olunca begendıgımmodel dıkılıyor ıste parisinpariste hatta 2.provanın fotosunuda ekledım ben ama daha bellırlı bı model cıkmadı henuz ortaya:)) bındallımıda almıstımonun fotosuda var ay herseyın fotosunu koyuyorum:)

benım tamamcnm hersey nazmıyeyı gördum ben orayada bakmıstım ama hazır gelınlıklerden tam aradıgımı bulamamıstımkılo da olunca begendıgımmodel dıkılıyor ıste parisinpariste hatta 2.provanın fotosunuda ekledım ben ama daha bellırlı bı model cıkmadı henuz ortaya:)) bındallımıda almıstımonun fotosuda var ay herseyın fotosunu koyuyorum:)

cnm resimler nerde ben bulamadım da...

Olsun cnm bir kere oluyo bunlar..Ben de aldım her şeyimi..Her şeyim tamam fakat foto çekmiyorum :)

valla gelinlik isine ben girmedim kizlar daha kiralamayi istiyorum ben o yuzden bakmiyorum yazin antalya'da bakmyi planliyorum ama bi yandan da ıstanbul-fatihte oturuyorum, burda cok fazla cesit var ama dugune 6 ay oldugu icin kiralayamiyorum..

kızlaaar bir şey sormak istiyorum gelin kesem var ama çanta da olması gerekiyor mu ayrıca..bir türlü kafama yatıramadım...Ben salona kese ve çiçekle mi gircem??Nasıl tutcam ikisini birden??Bi de kese varken çanta da almalı mıyım??

kızlaaar bir şey sormak istiyorum gelin kesem var ama çanta da olması gerekiyor mu ayrıca..bir türlü kafama yatıramadım...Ben salona kese ve çiçekle mi gircem??Nasıl tutcam ikisini birden??Bi de kese varken çanta da almalı mıyım??
ayyy hic anlamam oyle seylerden cnm, kese de mi oluyo yaaakafamçokkarıştı ne karisik isler bunlar bole...

sorma valla yaa :D bak 2010 taze gelinlerinde sohbet bölümünde şeyda anlattı sağolsun anladım :D

Ben elimde sadece çiçeğim olsun istiyorum,çanta gelinlikle olmaz gibi geliyo ama tabii keseyi de saçma bulmuyo değilim yanii :))))hadii bakaaalımm toplamaya gelldiim altınlar burayaaa der gibi:roflol: bi yandan da şöyle bişey öğrendim,gelin arabaya binince kucağına çocuk verirlermiş harçlık versin diyee:)) bunu duyuncaa o nee bee nerden olsun bendee o anda para gelinliklee diye şaşırmıştımm hatta ben böyle bişeyy olsa seviyim diye veriyolar sanırdım falan demiştim :)))) kese olması da o yönden işe yarıyomuşş aklınızda olsungamyoncuiremsu

Son düzenleme:
burda kesenin faydasını anlamadım ama çok güldüm:D bi de ben gelinliğin zor taşırım çanta kese kenarda dursun:D çiçek yeter:D

burda kesenin faydasını anlamadım ama çok güldüm:D bi de ben gelinliğin zor taşırım çanta kese kenarda dursun:D çiçek yeter:D

anlamıcak ne var cnm :)))) normaldee o kesede biraz para oluyomuş iştee öyle durumlar için:) hatta bana anlatılana göre gelin evden çıkarken el öptüğünde babası vs harçlık verirmiş,herhalde keseye koyuyomuşsun iştee kucağına çoluk çocuk oturttururlarsaa sen dee onlara veriyomuşsun :teytey: bunları da bana kayınvalidem anlattı bizde öyle şeylerr yok ya da ben hiç bilmiyorum...duyunca baya şaşırmıştım ne ayrıntı şeylerr bunlar ne böyle diyee...Tabi benim bunlarla hiç alakam olmıcak çünkü ben kuaförden çıkıp fotoğrafcıya ordan da nikah salonuna gitmeyi düşünüyorum,eskiden olduğu gibi evden gelin alma yok kuşak bağlama vs öylee teferruatlarla uğraşacağımı hiiç sanmıyorum:jeyyar:

Back