- 16 Aralık 2010
- 70
- 2
- 86
- 39
- Konu Sahibi karaokesound
-
canım antalyada Salon Palmiyemde Konyaaltı
Aysun Canım Merhaba,
Öncellikle sana ve eşine mutluluklar dilerim....Umarım ömür boyu mutlu olursunuz...
Canım keyifli bir şekilde mesajları okurken senin palmiyemde düğün yapacağını okudum .biz de önce orası ile anlaştık ancak o adam insanları kandırıyor ve saf bir tipi oluğu için insanlarda ona kanıyor inan. Biz yemekli 300 kişilik baya pahalı bir düğün organizasyonu için 2011 kasım ayında anlaştık düşün bizim düğün bu sene temmuzda olacak yani... kaç ay önceden ... sen adam biz dış mekandayız diye içeriey bize sormadan sünnet düğünü almış ve birisinden daha duydum tersinide yapmış yanı iç mekanı tuttuysan belki sana dış mekanda bir sünnet veya düğün yapar...
demek istediğim dikkatli ol o adam paracı... nasıl bir düğün düşünüyorsan kaç kişi ???
yaa ben hiç anlamıyorum bu insanları.. nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar yaa.. sonucta oraya gelecek olan insanlar için hayatlarının en özel günü. inş halledebilmişsinizdir sorunu.. kavga edin dicem ama işe yarar mı bilmiorum tabii
ay canım gercektenmi yaaaşoktayım su an yaaa . adamla görüştük biz ama adama şöyle birşeyde dedikk biz içeriye sığmayabiliriz dısarıya masa açılabilir dedik 500 kişi falan olabiliriz diye. acaba adamı arayıp diimmiki sakın böyle birsey yapmayın diye.vazgecsem nereye yaptıracağımı bilmiyorumki... ((( bide biz yarısına yakınını verdik yaa.birde düğün 350-450 kişi olucak oda kısa kısa yani ama ben normal düğün salonu istemiyorum.sen nerde yapıyorsun şimdi ??
Canım bende anlamıyorum inan ama insanlar dindar diye geçinip karşısındaki insanları kandırarak para kazanıyor sizce böyle bir insan allaha ne kadar yakın olabilir ki ??
neyse cnm bizim için endişelenme biz nişanlımla antalyanın en güzel mekanlarından birinde düğün yapacağız bu nedenle herşeyde vardır bir hayır diyorum ve bu konuyu burda kapatıyorum....
herkes mutlu olsun başka dileğim yok ... bu arada benim 39 gün kaldı ( panik mi hissediyorum acaba)
Aysun canım günaydın ,
seni bu kadar beklettiğim için beni affet.. işlerimin yoğunluğundan inan her gün giremiyorum ve seni endişelendirdiğimin farkındayım...
Sizin düğün gerçekten kalabalık olacakmış yemekli sizin yoksa sadece ikramlar mı olacak ( kurupasta yaş pasta falan ) Bak eğer düğünü dışarıya kaydıracaksan kesinlikle yapmış olduğunuz sözleşmeye bir madde eklet kendisi eklesin ve tekrar imzalasın ... inanmayacaksın ama bize "öyle bir madde yok sözleşmede bu nedenle ben içeriye aldım size sormadan " dedi adam ya ve biz şok olduk inanılcak gibi değil..Canım eğer davietiyeleri verdiyseniz adama açık açık söyleyin biz sizin düğünlerde dış mekanda düğün varken iç mekana sünnet aldığınızı duydum de hem ona kapak olsun bu nerden duydu der ve ayağını denk alır bizden sonra gelecek olan gelinleride düşünmek gerekir... sonra da bu maddeyi sözleşmeye eklesin... en azından sen düğün düzenini bozma ... eğer sormak istediğin bir şey olursa lütfen yaz.. öptüm seni kolay gelsin bu arada eğer yardıma ihtiyacın olursa haberimiz olsun
Çok sev,nd,m senin adına :)) darısı aysun un başına..
bu arada ben de antalya gelini olucam.. sorması ayıp müzik olayını nasıl hallettiniz? biz birisiyle anlaştık ama nasıl olur bilmiorum. video falan gönderdi grup.. öyle kabul ettik. inş kötü olmaz. benim de cok az kaldı heyecan başladı :))
inş huzurlu eglenceli düğünlerimiz olur üçümüzün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?