• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada buz lazer epilasyon yaptıranlar? buraya 👋

İşte bende onu merak ediyorum şimdi jiletle alsak daha kötü olmaz değilmi biticekse yaparım da
Görüşmeden yapma iyice bilgi al ama kardeşim boyle söyledi ağda ile alınmış tüy daha cılız olduğu icin daha uzun sürüyormuş lazer

Ne yapsam kız gidip kendimi ciletlesem mi :silah:
Zaten öyle yapicam canım gidip kendim birebir Hoppa
Bende görüşeceğim de ilk önce bir sağlık sorununu halledeyim de bu zevki sefa işi gibi geliyor bana :KK53:

Kızlar ben de lazer yaptıracağım da sizin muhabbetinize danışmak istedim. Ankaradayım ben de. alex yada soprano ice platinum cihazlar var. ilk defa yaptıracağım da. neden buz lazeri tercih ediyorsunuz. daha mı iyi çözüm acaba?

Kızlar ben de lazer yaptıracağım da sizin muhabbetinize danışmak istedim. Ankaradayım ben de. alex yada soprano ice platinum cihazlar var. ilk defa yaptıracağım da. neden buz lazeri tercih ediyorsunuz. daha mı iyi çözüm acaba?
Canım dediğin kaderleri bilmiyorum ama ben buz lazeri çok öven olduğu için tercih edebilirim yani bende senin gibi araştırıyorum

Canım dediğin kaderleri bilmiyorum ama ben buz lazeri çok öven olduğu için tercih edebilirim yani bende senin gibi araştırıyorum

en son paraya kıyıp hem alex candela olan hem de soprano ice platinum olan bi kliniğe gideceğim. bayramdan sonra başlayacağım ben artık. çok araştırınca içinde kayboluyorum artık kafam iyice karışıyor :halay:

B
en son paraya kıyıp hem alex candela olan hem de soprano ice platinum olan bi kliniğe gideceğim. bayramdan sonra başlayacağım ben artık. çok araştırınca içinde kayboluyorum artık kafam iyice karışıyor :halay:
ende bayramdan sonra başlıycam arkadaşlar ban doktor olursa daha güvenilir olur dediler yani kısmet olursa iyi bir yer bulursak bizde kurtuluruz kıllarda 😂

Back