Evet canım gebelik herzaman düşünüyorum ama olmuyor o ayrı konuda kendim evde uğraşmaktan sıkıldım beceremiyorum iyi bir yer olursa giderim dedim ama şimdi eğer öyle oluyorsa manasında kalmıyor ozamanCanım bildiğim kadarıyla çocuk düşünüyorsun. Lazer yaptircaksan, çocuk fikrinden vazgeçmen lazım.
Tüyler bitmeden hamile kalırsan, sil-baştan yapman gerekebilir. Ki bazı riskleri de var (kökü kuruyan kıllar, hamilelik sürecinde tekrar çıkarsa, artık o tüyler kalıcı oluyormuş ve lazerle filan girmiyormuş)
Öyle oluyo malesef.Evet canım gebelik herzaman düşünüyorum ama olmuyor o ayrı konuda kendim evde uğraşmaktan sıkıldım beceremiyorum iyi bir yer olursa giderim dedim ama şimdi eğer öyle oluyorsa manasında kalmıyor ozaman
Ya aslında başta bende öyle düşünüyordum alıyordum da ama bu aralar çok sıcak bende bunaldım aklımda vardı bunlarda tuzu biberi oldu dedimki neden pürüzsüz olmasınÖyle oluyo malesef.
Çok da uğraştırıcı bi iş değil evde temizlenmek aslında. Ben keyif alıyorum.
Hatta ara sıra kuaföre gidip ağda yaptirsam pişman oluyorum, keşke kendim evde yapsaydım diye.
Ağda yapıyorum arada makinayla alıyorum jiletten korkuyorum cesaret edemem onunla almayaBu aralar jiletle telafi etsonra bi heves geliyo, ağda yapmak için. O zaman yaptığın ağdanın keyfi de bi başka oluyo.
Kardeşim buz lazere başladı ondan önce farklı bir lazer e gidiyordu ben tam bilmiyorumMerhaba kızlar lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim ama henüz güvenilir bir yer arayışındayım iyi sonuç aldığınız tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?
Minik ben zaten buz lazer isyorum daha önce hiç gitmedim lazere ama bu buz lazeri çok duydum artık bebek poposu gibi olmak istiyorumKardeşim buz lazere başladı ondan önce farklı bir lazer e gidiyordu ben tam bilmiyorum
Ama resmen işkence imiş oncekisi diyor pandemi dolayısıyla orayı bıraktı şimdi buz lazer çok daha rahat diyor üçüncü seansa gitmiş sanırım çok rahat diyordu
Bende gideceğim sanırım olmuyor artık ya
Igneli hakkında bi fikrim yok kuzum. Çok da kıllı degilmissin kız. Benim o kadar olsa öper başıma koyarım vallahaAğda yapıyorum arada makinayla alıyorum jiletten korkuyorum cesaret edemem onunla almayaepilasyon cihası bacaklarımda kısmi dökülme yaptı artık tek tük çıkıyor kollarım özel bölge ve gıdı için istiyorum aslında bide iğneli epilasyon var
Bende hiç bebek poposu olmadı belki olmustuir ama 30 yıl önceMinik ben zaten buz lazer isyorum daha önce hiç gitmedim lazere ama bu buz lazeri çok duydum artık bebek poposu gibi olmak istiyorum
Kız deme öyle valla okadar bıkmış durumdayım ki tamamen bitsin istiyorumIgneli hakkında bi fikrim yok kuzum. Çok da kıllı degilmissin kız. Benim o kadar olsa öper başıma koyarım vallaha
Aynı vala eşimde bir yandan araştırıyor bende hoş kendi kıllarımdan kurtulsam tarifinkiler busefer sorunBende hiç bebek poposu olmadı belki olmustuir ama 30 yıl önce
Eşim ne zaman güzellik merkezi görse gir sor diyor
Ben araştırmadan adım atmam hiç bir yere dedim
Allah gönlüne göre versin cicimKız deme öyle valla okadar bıkmış durumdayım ki tamamen bitsin istiyorumyani %80 olsa onada razıyım sanırım gideceğim yer ve alet daha önemli onuda bulursam gidicem kesin bayram sonrası
Sağol canım benim amin hepimizin inşallahAllah gönlüne göre versin cicim
Herif oldu tarif gördünüz müAynı vala eşimde bir yandan araştırıyor bende hoş kendi kıllarımdan kurtulsam tarifinkiler busefer sorun
Biz temiz pak olalım da onlar mağara adamı giib dolassin hoş benimki benden kılsız vallaAynı vala eşimde bir yandan araştırıyor bende hoş kendi kıllarımdan kurtulsam tarifinkiler busefer sorun
Değilmi kız ama maşallah seninki çöpsüz üzümmüşBiz temiz pak olalım da onlar mağara adamı giib dolassin hoş benimki benden kılsız valla
Söylediği şu eğer jiletle alınmışsa tüyler daha iyi görüyormuş lazer aleti daha etkili oluyormuş benimkinde zorlanmaz sanırımMinik canım sen kardeşinden gelişmeleri takip et işe yarıyorsa bizde gidip yolduralım kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?