antalyada burun estetiği

bende epey cesaret edemedim ameliyata ancak arkadaşımın kızı Dr.hakan demire ameliyat oldu bende onu görünce cesaretlendim hem burun hemde göğüs büyütme oldum her ikiside muhteşem görüşmenizi öneririm fiyatlarıda makul
merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :) bana fotoğrafınızı atabilir misiniz peki sadece burnunuzun görünmesi yeterli özelden yada burdan farketmez.bide fiyat tabiki değişiyor burundan buruna ama siz ne kadara oldunuz acaba? bide son olarak ameliyat sonrası süreci biraz anlatır mısınız?

bende selin hanıma katılıyorum hakkında yapılan tüm olumlu yorumları hakeden ve daha da guzellerine layık muhteşem bir doktor Arkadaşlarımın hikayelerini duydukça kendimi ne kadar usta ellere teslim ettiğimi ve çok şanslı olduğumu görüyorum. Doktor Hakan Demir bey bana göre hiç tartışmasız bu konuda en iyisi .Herkese tavsiye ediyorum.
merhaba sizede, öncelikle teşekkür ediyorum. selin hanıma sorduklarım sizin içinde geçerli yardımcı olur musunuz acaba ?

Keske sahte hesaplarla sırf doktorun reklamini yapmak icin yorum yapmasa arkadaslarimiz.inanin cok belli oluyor.merakla cevap bekleyen ben ve benim gibi arkadaslarida bosuna kizdirmamis olurlar:110:

tekrar merhaba ...size kardeşimin eşinin fotosunu yollamıştım ...çok ani bir karar verip bende oldum Dr hadi Nural'a...daha doğrusu gelinimizin burnu çok hoş olunca özendim diyelim :) korkularım vardı acaba doğal oldumu yada Çokmu kalkık derken alçım çıktı ... Daha çok yeni ama çok doğal oldu...inanın herkese doktorumu tavsiye ederim... He mutlak memnun olmayanlar da vardır ve olacaktır ...ama estetik işi biraz beklentiylede alakalı...

tekrar merhaba ...size kardeşimin eşinin fotosunu yollamıştım ...çok ani bir karar verip bende oldum Dr hadi Nural'a...daha doğrusu gelinimizin burnu çok hoş olunca özendim diyelim :) korkularım vardı acaba doğal oldumu yada Çokmu kalkık derken alçım çıktı ... Daha çok yeni ama çok doğal oldu...inanın herkese doktorumu tavsiye ederim... He mutlak memnun olmayanlar da vardır ve olacaktır ...ama estetik işi biraz beklentiylede alakalı...
Aaa ne güzel evet hatırladım sizi.evet hadi bey in tek hedefinin doğal burun yapmak olduğunu duymuştum hatta siz kalkık isteseniz bile doğal yaparım diyormuş.hakkında olumsuz yorumlar tabiki var ama sizinde dediğiniz gibi biraz beklentiyle birazda burun yapısıyla alakalı bir durum.çok ani karar vermişsiniz ama ne güzel ki mutlusunuz bana yine burdan yada özelden sadece burnunuzun fotosunu atar mısınız?bide ameliyat sürecini , doktorunuzla burun şekline nasıl karar verdiğinizi ve fiyatını yazar mısınız bana :KK39:

arkadaşlar burnumun resmini önceki haliyle beraber koydum Hakan DEMİR beyin yüzümü ve ifademi nasıl değiştirdiğini ve ne kadar doğal bir burun olduğunun yorumunu sizlere bırakıyorum:KK56::KK56::KK24: önce.png sonra.jpg

Ameliyat öncesi yoğun bi korku hissim vardı.Hadi Bey bu korkularımın hepsini yenmeme yardımcı oldu.Ameliyatım oldukça başarılı geçti.Morluk ve şişme bile olmadı ki olması çok normal. Korktuğum kadar ne ağrım ne de sızım oldu Hadi Bey in vermiş olduğu ağrı kesiciden bi tane bile içmedim. 2 hafta oldu ve çok memnunum.Yaptırmak isteyipte korkuyorsanız bi görüşün derim en azından(Korkularınızı yenmek istiyorsanız). Başarılı ve ustaca eller için HADİ NURAL derim...

:rolleyes: Hakan beye burun ve göğüs operasyonu olabilen şanslı kişilerden biriyim :KK49: Burun; yüzde çok önemli bir organ, ufak bir operasyonla bile bakışların ,gülüşün tamamen değişmesine sebep oluyor. Yüzümün kusursuz gözükmesi adına böyle bir ameliyat geçirmeye karar verdim ve tabi ki de kusursuz bir doktor seçimi adına HAKAN DEMİR diyorum sizlere :KK66: Kendisi gerçekten çok başarılı bir doktor . Estetik ameliyatları için sadece cerrahlık yetmiyor.Estetik bir bakış açısı lazım ve bu her doktorda yok maalesef ..Hakan bey çok gerçekçi bir doktor ; artı ve eksileriyle her şeyi ameliyat öncesi açıklıyor. Hangi operasyonu veya operasyonları düşünüyorsunuz bilmiyorum ama beklentilerinizi bırakıp onun estetik görüşüne ve ellerine güvenebilirsiniz :)Ameliyat sonrası ise burnumdan bir sorun yaşamadım ancak göğüslerim birden büyüyünce korktum istemeden hareketlerinizi kısıtlıyorsunuz ve göğüs uclarım bir dönem cok hassastı

X