Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası antalyada bakıcı-dadı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

twenty

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
5
0
16
Antalya
selam.. güllük cad. civarında oturan, alkol-sigara kullanmayan ,temizlik ve hijyene önem veren, güvenilir,dikkatli,bebeğimin gelişimine yardımcı olacak birini arıyorum..

Bende antalyada oturuyorum aslında kendim çok iyi bakarım hatta bakıyorumda komşularımızın bebekleri var biri 11 aylık biri 6 aylık ikisinede bakarım hiç zorlanmam ama okuyorum maalesef ve yaşım daha küçük. Ama size yardımcı olmaya çalışıcam bi kaç kişiye sorarım. Bakıcı kendi evinde bakmak istese buna izin vermezsiniz sanırım?

evimde olması tercihimdir..alkol-sigara kullanmıyor olması en önemli şartım..yardımcı olabilirseniz memnun olurum

Alkol sigara konusunda için rahat olsun tanıdığım insanlar sigarada alkolde kullanmıyolar. Bulmaya çalışıcam :)

merhaba hala bakıcı arıyorsanız ben çağlayanda oturuyorum sigara alkol asla yok evimde bakmak istiyorum eğer sizdce uygunsa görüşebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…