Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm merhabalar ayla hocanin yanında bende tedavi oluyorum şuan gerçekten çok tatlı bir kadın için rahat olsun ekip harikaArkadaşlar Antalya yaşam ayla sargın oruç ya da Gürgan klinik Timur Gürgan hocada tüp bebek deneyenler var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Merhaba ben de salı funu transfer oldum inşallah tutar. Tutmazsa ayla hoca ile başlamayı düşünüyorum maleset benim 3. Günden 5. Güne gitmiyorCanm merhabalar ayla hocanin yanında bende tedavi oluyorum şuan gerçekten çok tatlı bir kadın için rahat olsun ekip harika
Merhaba tedavinizin olumlu sonuçlanmasını dilerimCanm merhabalar ayla hocanin yanında bende tedavi oluyorum şuan gerçekten çok tatlı bir kadın için rahat olsun ekip harika
umarım bebişiniz size sıkıca tutunur. Ve sağlıkla kavuşursunuz.Merhaba ben de salı funu transfer oldum inşallah tutar. Tutmazsa ayla hoca ile başlamayı düşünüyorum maleset benim 3. Günden 5. Güne gitmiyor
Akdeniz tıpta tedavi görüyorum daha önce Antalya ivf de görmüştümumarım bebişiniz size sıkıca tutunur. Ve sağlıkla kavuşursunuz.Siz nerede tedavi gördünüz?
Murat Hocam çok iyidir. Pozitif sonuç alan arkadaşlarım var. Bu iş birazda nasip işi, güzel haberler almanız dileğimleAkdeniz tıpta tedavi görüyorum daha önce Antalya ivf de görmüştüm
Hayır değilim malesef sadece bir kere telefonda konusmistum. Görüştüğüm tüm doktorlardan daha fazla bilgi vermişti telefonda bile sağolsun içimi rahatlamıştı.ben belki farklı bir tedavi uygular diye gitmek istiyorum
Merhabalar mesajı biraz gec gördüm ama kusura bakmayın ayla hocanin yanında tedavi oldum İlk deneyimim de ve şükür pozitif sonuç oldu Antalya yaşam hastanesi tüp bebek merkezinde yeri uygulamaları falan var çok iyi bilgilendirme veriyor aynı zamanda çok yardımcı oluyorlar.Merhaba tedavinizin olumlu sonuçlanmasını dilerimhastane ve Ayla hanım hakkında biraz bilgi verir misiniz? Laboratuvarı hakkında hiç bir bilgim yok. Eksozom gibi uygulamaları var mı?
Özel değilse neden tüp bebeğe ihtiyaç duymustunuz? Benim rezerv dusuklugu var. Bebeğiniz hayırla kolaylıkla doğsun inşallahMerhabalar mesajı biraz gec gördüm ama kusura bakmayın ayla hocanin yanında tedavi oldum İlk deneyimim de ve şükür pozitif sonuç oldu Antalya yaşam hastanesi tüp bebek merkezinde yeri uygulamaları falan var çok iyi bilgilendirme veriyor aynı zamanda çok yardımcı oluyorlar.
Cevabınız için teşekkür ederim. Hastaneye tedaviMerhabalar mesajı biraz gec gördüm ama kusura bakmayın ayla hocanin yanında tedavi oldum İlk deneyimim de ve şükür pozitif sonuç oldu Antalya yaşam hastanesi tüp bebek merkezinde yeri uygulamaları falan var çok iyi bilgilendirme veriyor aynı zamanda çok yardımcı oluyorlar.
Cnm eşimde azospremi var bu yüzden tüp bebek oldum 7 şubata transfer oldum ikiz bebeklere hamileyim 7 haftalık oldu ama nedense kanamam oldu doktor düşük tehliken var dedi iğne kulaniyorum inşallah birşey olmaz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınÖzel değilse neden tüp bebeğe ihtiyaç duymustunuz? Benim rezerv dusuklugu var. Bebeğiniz hayırla kolaylıkla doğsun inşallah
Tedavi adetin 2. Günü başladı canm iğne ve tarlusal verildi onları kullanıp yumurtaları büyütüler bu sırada sürekli kontrol var daha sonra gelisen büyüyen yumurtalar olunca yumurta çatlatma iğnesi vurdum ondan sonra yumurta toplama işlemi işlemden sonra rahim dinlendi benmki dondurulmuş embriyoydu doktor ikinci.adetinde gel dedi 7 şubata transfer oldu 7 haftalık hamileyim şuanda herşey çok güzel gitti yumurta sayısı olsn embriyo olsn neden bilmiyorum ama kanamam var şuan bir anda oldu hemen hastaneye gittim tehlikeli düşük riskin var dedi ve hala risk devam ediyor ilk deneyimim ilk hamilelik çok korkuyorum ağrılarım çok oluyor özelikle belimde kızlar dua edelim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCevabınız için teşekkür ederim. Hastaneye tedavi
İçin ücret ne ödeniyor? En azından yaklaşık değeri yazabilir misiniz? Sizin tedavinizde neler uygulandı paylaşmanız mümkün mü? Ne güzel bir haberSağlıkla kucağınıza alın
![]()
55 bin ödedik ilaçları falanda pahalı tüp bebekte yaklaşık bi 100 bin gidiyor belki daha fazlaTedavi adetin 2. Günü başladı canm iğne ve tarlusal verildi onları kullanıp yumurtaları büyütüler bu sırada sürekli kontrol var daha sonra gelisen büyüyen yumurtalar olunca yumurta çatlatma iğnesi vurdum ondan sonra yumurta toplama işlemi işlemden sonra rahim dinlendi benmki dondurulmuş embriyoydu doktor ikinci.adetinde gel dedi 7 şubata transfer oldu 7 haftalık hamileyim şuanda herşey çok güzel gitti yumurta sayısı olsn embriyo olsn neden bilmiyorum ama kanamam var şuan bir anda oldu hemen hastaneye gittim tehlikeli düşük riskin var dedi ve hala risk devam ediyor ilk deneyimim ilk hamilelik çok korkuyorum ağrılarım çok oluyor özelikle belimde kızlar dua edelim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
![]()