Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimFunda erol yazıcı
Teşekkür ederim siz bir hafta öı çözdünüz bu sorunuKesinlikle ben de Funda Yazıcı Erol’u öneriyorum. Hem sadece Antalya da oturanlar için değil, şehir dışından gelenlere de öneririm.Oldukça inatçı, bu işi uzun süre çözememiş, kendine dolaşmış, çaresizlik içinde, evliliği bitme noktasına gelmiş herkese rahatlıkla önerebileceğim bir doktor. Anlayışlı, hassasiyetlerinize önem veren, kesin çözüm odaklı, dostça yaklaşan, azimli, kararlı ve hepsinden önemlisi aşırı sabırlı biri doktor hanım. Üstelik yaklaşık 8 yıldır yaşadığım bu vajinusmus sorununu 1 haftada çözüyor. Konusunda uzman ve yaklaşımı çok profesyonel. Arkadaşlar vakit kaybetmeyin ve ne pahasına olursa olsun Funda Yazıcı Erol’un bu sorunu çözmesine fırsat verin.
Kaç seans gittiniz.tedavide neler yapiyorlar.ücretleri ne kadar.biraz açıklayabilir misinizTeşekkür ederim siz bir hafta öı çözdünüz bu sorunu
Yeri nerde tam olarak kaç seans gittiniz ücreti ne kadar bende bi muane olmak isyorum rahim ağzı kistim var.Funda hanım psikolojik destekçim yol göstericim oldu kendime güvenim geldi ve şükürler olsun ki 2 yıllık bir azap spna erdi
Portakal çiçeği mahallesinde netten araştırabilirsiniz anlayışlı iyi bir doktor hem de cinsel terapist funda yazıcı erol hocamYeri nerde tam olarak kaç seans gittiniz ücreti ne kadar bende bi muane olmak isyorum rahim ağzı kistim var.
Çözdün mü sorununuKaç seans gittiniz.tedavide neler yapiyorlar.ücretleri ne kadar.biraz açıklayabilir misiniz
Evet, geç oldu ama soracağınız soruları seve seve cevaplarımTeşekkür ederim siz bir hafta öı çözdünüz bu sorunu
İki seansta çözdü,zaten biliyorsunuz çoğu zaman psikolojik nedenler.Bu tip bir sorununuz varsa geciktirmeyin ben çok zaman kaybettim,ama gerçekten yıpranmaya ve çevrenizdekileri yıpratmaya değmeyecek bir hastalıkKaç seans gittiniz.tedavide neler yapiyorlar.ücretleri ne kadar.biraz açıklayabilir misiniz
17.07.2019 dan itibaren erkek annesiyim.sorun filan kalmadı.de.funda yazıcı erol sayesinde.Çözdün mü sorununu
ÇözdümmmÇözdün mü sorununu
Kesinlikle git.parayi iyi verdim diyorsun.hem sorunu çözdüm.hemen de anneyim artık.Funda hanimin muayenehanesini aradım ben 6 bin tl istiyolar
Veee ben ona gittiğimde 5 yıllık evliydimm.boşa gitmiş yıllarKesinlikle git.parayi iyi verdim diyorsun.hem sorunu çözdüm.hemen de anneyim artık.