- 6 Mart 2019
- 963
- 224
- 103
- 27
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya canımLabının iyi olduğunu söyledi doktor,ben tıpta toplama yaptırdım ,transferi memorialde yaptırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya canımLabının iyi olduğunu söyledi doktor,ben tıpta toplama yaptırdım ,transferi memorialde yaptırdım
Ben eğitim arastırma Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine başladım Dr serap fırtına Tuncer hocamla tanıştım tüm süreçte o kadar ilgiliydi ki (özele gitsem bu kadar ilgili göremezdim) picosumdan dolayı tedavi gördüm ve ilk denemede olumlu sonuç aldım o kdr ilgili ve laklı ki hemsire hanımlar ilaçların doğru kullanımı anlatıyorlara yumurta toplama işleminden sonra embriyolog Özge hocam tüm süreci detaylarıyla anlatıyor zaten bilgilendirme cok iyi inanın serap hocaya muayene olmadan başka yere gitmeyin benim oğlum şuan 2aylık oldu bile iyi ki hocalarıma tanışmışımKızlaaar Antalya da tüp bebek tedavisi olanlar biraz bilgilendirme yapabilir misiniz ? Özellikle eğitim araştırma ve tıp fakültesi varsa
Tüp bebek için dedim ilaçlara iğne artı folik asit 2 bin gitti 120 TL falan da hap artı çatlama ignesine gitti bugün aşılamami oldum zaten şükur korkulacak bir şey yokmusKız nasıl 17 bin ben aşılamada sadece iğneye para verdim ne kadar kullandığına göre değişir ben iki kutu kullandım 1400 ödedim
Transferim negatif oldu benimHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya canım
Ay hadi ya doktor ne dedi ?Transferim negatif oldu benim
Baştan tedavi başlanır istersen dedi ama düşünmüyorum. 2 tüp b. Tedavimdi çok yorucu oluyor maddi manevi..vücuda zarar o kadar hormon.. son bi embriyom var kalitesi düşük ,5. Gün 2ba ,ilk transferim 5. Gün 3ba ydı olmadı ,diğeri de olmaz diye düşündüğüm için transfer düşünmüyorum. Şansı çok düşük .Ay hadi ya doktor ne dedi ?
Haklısın canım zor bir süreç ,siz tüp bebek tedavisi niye görüyordunuz ?Baştan tedavi başlanır istersen dedi ama düşünmüyorum. 2 tüp b. Tedavimdi çok yorucu oluyor maddi manevi..vücuda zarar o kadar hormon.. son bi embriyom var kalitesi düşük ,5. Gün 2ba ,ilk transferim 5. Gün 3ba ydı olmadı ,diğeri de olmaz diye düşündüğüm için transfer düşünmüyorum. Şansı çok düşük .
Sebepsiz infertilite şuan için,önce eşimin spermleri düşüktü sonra düzeldi sigarayı bırakınca ,doğal yoldan olabilir dedi ama yine de beklemek istemedik ,ilk tedavimde hiç 5. Gün embriyosu olmamıştı ,kalite bozukluğu vardıHaklısın canım zor bir süreç ,siz tüp bebek tedavisi niye görüyordunuz ?
Anladım canım akışına bırakın belki kendiliğinden olur ... Bende kararsızım hala nereye gitsem diye tedavi için ..Sebepsiz infertilite şuan için,önce eşimin spermleri düşüktü sonra düzeldi sigarayı bırakınca ,doğal yoldan olabilir dedi ama yine de beklemek istemedik ,ilk tedavimde hiç 5. Gün embriyosu olmamıştı ,kalite bozukluğu vardı
İlk tedavi mi ,sorun neydi,,ilk doktor Ali fuat şengör asla tavsiye etmem . 2. Doktorum Şafak olgan ,Murat özekinciyi de öneriyorlar tıpta ama orasının da labaratuvarı iyi değilmişAnladım canım akışına bırakın belki kendiliğinden olur ... Bende kararsızım hala nereye gitsem diye tedavi için ..
Ali fuati bende istemiyorum olumsuz şeyler duydum. 1 kez aşılama yaptım taner beyde olmadı tek tüp var bende sol tüpüm alındı o zamandan beri olmadı o yüzden tüp Bebek tedavisi düşünüyordukİlk tedavi mi ,sorun neydi,,ilk doktor Ali fuat şengör asla tavsiye etmem . 2. Doktorum Şafak olgan ,Murat özekinciyi de öneriyorlar tıpta ama orasının da labaratuvarı iyi değilmiş
Memorialde rapor geçerli oluyormuş bilginiz olsunAli fuati bende istemiyorum olumsuz şeyler duydum. 1 kez aşılama yaptım taner beyde olmadı tek tüp var bende sol tüpüm alındı o zamandan beri olmadı o yüzden tüp Bebek tedavisi düşünüyorduk
Ah rapor verirmi murat bey veya eğitim araştırma hastanesi hiç bilmiyorum tek aşılamam var bende bide tek tüp başka sorun gözükmedi şimdiye kadarMemorialde rapor geçerli oluyormuş bilginiz olsun
Tıpa da bi gidin bence Murat özekinciye ,ona da kontrol olun
Verebilir gidin konuşun bence tıpa,eğitim araştırma çok gelişmiş değil henüz o yüzden tıp daha mantıklı olur tahminimceAh rapor verirmi murat bey veya eğitim araştırma hastanesi hiç bilmiyorum tek aşılamam var bende bide tek tüp başka sorun gözükmedi şimdiye kadar
Teşekkür ederim canım bir bilgi alayim o halde ve sana en kısa zamanda doğal yolla mucize bir bebek diliyorumVerebilir gidin konuşun bence tıpa,eğitim araştırma çok gelişmiş değil henüz o yüzden tıp daha mantıklı olur tahminimce
Tıptaki verilen rapor sadece orada geçerli oluyomuş öyle duymuştum ama şansınızı deneyin bence raporda çıkar tek tüp alındığı için ..randevu oluşturunTeşekkür ederim canım bir bilgi alayim o halde ve sana en kısa zamanda doğal yolla mucize bir bebek diliyorum![]()
Tamam canım çok teşekkür ederim hastane ile görüşeyim detayları alayımTıptaki verilen rapor sadece orada geçerli oluyomuş öyle duymuştum ama şansınızı deneyin bence raporda çıkar tek tüp alındığı için ..randevu oluşturun
Merhaba güzel açıklaman için çok teşekkür ederimBen eğitim arastırma Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine başladım Dr serap fırtına Tuncer hocamla tanıştım tüm süreçte o kadar ilgiliydi ki (özele gitsem bu kadar ilgili göremezdim) picosumdan dolayı tedavi gördüm ve ilk denemede olumlu sonuç aldım o kdr ilgili ve laklı ki hemsire hanımlar ilaçların doğru kullanımı anlatıyorlara yumurta toplama işleminden sonra embriyolog Özge hocam tüm süreci detaylarıyla anlatıyor zaten bilgilendirme cok iyi inanın serap hocaya muayene olmadan başka yere gitmeyin benim oğlum şuan 2aylık oldu bile iyi ki hocalarıma tanışmışım
Ne konuda gelişmiş değil acabaVerebilir gidin konuşun bence tıpa,eğitim araştırma çok gelişmiş değil henüz o yüzden tıp daha mantıklı olur tahminimce