Tüp Bebek Merkezleri Antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar

Yeni
Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlat nasip etsin.
Şimdi kendimin başıman geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK. Ama yumurta topladıktan sonra/tetradox 5 günde sabah akşam kullandı/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene yaptı. Geçer geçer dedim, ama hep ağrılarım oldu. Bu sırada başka yerde muayene olmadım. 19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene odum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye biledüşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktoruu ismi Antalya Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügüntel.açtım:cevabı: oluyor böyle, normaldedi.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, ama doğruların yüzünene de bakmak lazım. Size bol şanslar!

cnm cok geçmis olsun tez zmanda atlatrsn ins olan olms aksiliklere takilma iyileşmeye bak doktorun ismini duydm ama hakkinda fikrm yok neye bagli oldu bu enfeksiyon rahimde mi oldu nasil anlamadi ve onlem almadi hayret ya hangi hastane cnm dedigin doktor tup bebek doktorumu alanimda uzman mi?

Konyaltıda apartman dairesinde klinigı var. Valla istanbuldaki doktor kanallar tarafın, karın altı bolgesin bastıra bastıra muyaene ettı ağrım orda olmadığın soyledım. Ultrason aletın duz coktu şidetli ağrı oldu. Mikrop kapmışsin dedi. Allah korumuş, hastenelık olurdun.tetradox basmiş bu zamana kadar dedi. hemen güçlü antibiotık verdı. 1si günde 4 gere, 2si 2 defa günde ve fitil. Toplam günde 6 antibiotik hap kullaniyorum. Ayla hmn tel.actım soyledım, ne geçmiş olsun, ne üzür yok, ne ilgilenmeye kalkmadı. Şimdi de 3-4 bekleyecem, ağrılarım azalmasa mahkemeye vermeye duşuniyoruz.

Son düzenleme:
nekadar garip ya doktorun farketmemesi bu vajinal muayeneylemi ortaya çıkıyor peki sari akintin faln oluyormu bi aparat var onla kontrol ediyor tum doktrlar ama cok can yakan bsi takılıyor onunla bakinca mi anlasiliyor enfeksiyon
neye bagli olms ki tetradox mu yan etki yapms onu anlamadm steril olmayan seylermi kullanildi acaba olms bikere iylesmeye bak cnm kullan ilaclarini antibiotikler kisa surede etki gosterir

Bende tup bebek tedavisi almayı düşünüyorum eşimdede bende bi problem yok bütün her şeyimiz normal ama olmuyo antalya da oturanlar tup bebek tedavisi için önerdikleri doktorlar varsa yazabilir mi bide ikiz olsun çok isterim doktorlar bu konuda sıkıntı çıkarıyorlar mi izin veriyolar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…