- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi Elizanykta
-
cnm ilaclarini raporla almadinmi tup bebek doktorunun yazdigi ilaclar rapor icin yeterlimi yoksa ayrica baska doktora mi yazidiriosn bnm doktorum catlama ignelerimi rapor hakkin var ama öldurmek istemiyorm tup bebekte lazm olcl demisti ordan biliyorum rapor islemi nasil oluyor bilginmi varmi?Ilaclar 1500-2000 arasi tutacakmis. Daha bir kismini aldim. Yumurta toplama+ transfer 5750 tl. Ben histereskopi olucam ayni zamanda 1000 tl de ona dediler. Embriyo genetigine bakilacak. Embriyo basina 500 dolar. 3 adet embriyo dondurma 600 tl. Ben bugun ilaclara basliyorum. Adetimin 3. Gunundeyim. Bugun komtrole gittim ilaclarimi yazdi. Rapor gecerliymis. Ama ben almadim rapor. Raporda ne kadar indirim oluyor net bilmiyorum.
Yine sormak istedigin bisey olursa yazabilirsin.
bilgim yok cnm fakat ben egitim ve arastrmadan tup bebek raporunu arastricam sanrm infernite bölümü bakiyor, prosedürü merak ediyorum.Merhaba arkadaslar akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezi hakkinda bilgi sahibi olan var mi tavsiye edermisiniz
Akdeniz üniversitesi disariya rapor veriyor 200 tlbilgim yok cnm fakat ben egitim ve arastrmadan tup bebek raporunu arastricam sanrm infernite bölümü bakiyor, prosedürü merak ediyorum.
anlamadm cnm tup bebek raporu sadece 200tl mi karsiliyor yoksa akdeniz unide masraflar 200tlmi oluyor?A
Akdeniz üniversitesi disariya rapor veriyor 200 tl
Rapor ücreti canim gereken evraklari birakiyorsun rapor şartlarinda uyuyorsa baska merkezde kullanacaksan raporu üniversite rapor masraflarina karsilik 200 tl aliyor tedavi ucreti degil rapor ücreti eger tedavini üniversitede yaparsan senden rapor ücreti almiyoranlamadm cnm tup bebek raporu sadece 200tl mi karsiliyor yoksa akdeniz unide masraflar 200tlmi oluyor?
bak bunu ogrendigim iyi oldu sagol cnm onu arastrmak lazm yaptiranlar varmi akdenuz unide acaba bide doktorlarn cogu dç yada prof mutlakaa ozel.muayne ucreti alıyorlar ama olsun tup bebek islemi cok.masrafli ondan kurtulsak iyiRapor ücreti canim gereken evraklari birakiyorsun rapor şartlarinda uyuyorsa baska merkezde kullanacaksan raporu üniversite rapor masraflarina karsilik 200 tl aliyor tedavi ucreti degil rapor ücreti eger tedavini üniversitede yaparsan senden rapor ücreti almiyor
Ben bu ay sonu raporlu olarak akdenizde basliyorum canim tedavime senide bilgilendiririmbak bunu ogrendigim iyi oldu sagol cnm onu arastrmak lazm yaptiranlar varmi akdenuz unide acaba bide doktorlarn cogu dç yada prof mutlakaa ozel.muayne ucreti alıyorlar ama olsun tup bebek islemi cok.masrafli ondan kurtulsak iyi
ki benm subatta 3.yil.oluyor evleneli ben tedaviyi birakmak.istemedgmden tup bebege biran once gecmem istiyorm
insallah guzel sonuclar alirsin cnm benide bilgilendrirsen cok sevinirm hadi ins ilaclara baslarsn yakında sanirm, doktorun bellimi?Ben bu ay sonu raporlu olarak akdenizde basliyorum canim tedavime senide bilgilendiririm
Doktorum şafak olgan ama merkezde 4 tane doktor var kontroller sirasinda o gun merkezden hangi doktor sorumluysa kontrolu o yapiyor yani aslinda doktor secemiyorsun gibi oluyor ekip seklinde calisiyolar adetimin 3 4 gunu baslicaz insallahinsallah guzel sonuclar alirsin cnm benide bilgilendrirsen cok sevinirm hadi ins ilaclara baslarsn yakında sanirm, doktorun bellimi?
sen direk randevu alipmi gttin doktora yoksa raporu cikartip tedaviye baslancak yani ilk gelsmeler nasil oldu asilama falan yaptrmismydn?Doktorum şafak olgan ama merkezde 4 tane doktor var kontroller sirasinda o gun merkezden hangi doktor sorumluysa kontrolu o yapiyor yani aslinda doktor secemiyorsun gibi oluyor ekip seklinde calisiyolar adetimin 3 4 gunu baslicaz insallah
gayet iyiymis bu dosya da gerekli olan seyler nedir acaba benm esimde de sperm sayisi dusuk cikti bu ay tedaviye gttgm doktorum degerler boylese tup bebek dedi 5aydir klomen arti catlama ignesi kullaniyorm 1yildr gebe klamadmCanim ben antalyaya sehir disindan gidiyorum daha önce baska yerde ilk tup denememi yaptim malesef negagif oldu akdeniz icin iyi dediler oraya gideyim dedim randevu aldim şafak beyden ucret 120 tl gittim muayene oldum muayene ucreti vermeden direk tup bebek merkezine gidebiliyorsun dosya actiriyosun ama ben ozel olarak doktorla gorusmek istedim icin randevu aldim simdi adet oldugumda gidicem ya o zaman rapor icin gerekli tup belgelerimi goturuyorum benim tedavim devam ederken raporum cikmis olucak 2.deneme fiyat 340 hastane parasi birde ilac onlarda yaklasik olarak 1000 tl tutar toplamda 1500 filan mal oluyor
Esinede keci boynuzu caksir suyu ginseng tribulus macunu ari sutu bal polen propolis karisimi kavun cekirdegi yagi yulaf maca tozu kullan canim cok fayda ediyorgayet iyiymis bu dosya da gerekli olan seyler nedir acaba benm esimde de sperm sayisi dusuk cikti bu ay tedaviye gttgm doktorum degerler boylese tup bebek dedi 5aydir klomen arti catlama ignesi kullaniyorm 1yildr gebe klamadm
ben bir tek 3yil sartini tasimiyorm subatta 3yil olck esimin sperm sayisi dusuk olunca asilama olmaz direk tup bebek dedi doktorum bildgm kadaryla uroloji es icin rapor yaziyor kadin dogum bizim icin ayri yaziyor bunlar heyete giriyor rapor ole cikiyor ama ben direk merkeze gdip sorsam bilgi verirlermi neler gerektigi hakkinda once esimin urolojiye sonuclarini gostermesi gerekck aslinda ben onden bi merkezle gorsme yapsam nasil olrCanim nette arastirisan rapor sartlari yaziyor cunku baya proseduru var ama korkma cok rahat cikiyor rapor yeterki sartlar uysu normalde rapor icin devlet 2 asilama ve 3 yil evlilik sarti ariyor bizimde erkek faktorluydu sperm sayisi 5 milyonun altindaysa asilama istemiyor direk devlet rapor veriyor yani sperm sayisi asilamayda el verisli degilse aşılama şarti aranmiyor ben hic asilama yaptirmadim
Canim gittik bir cok urologa hepside tup bebek dedi urolog proxeed plus evicap e vitamini verdi diger yazdigim seyleride biz kendimiz aktardan aldik 3 milyon sayi 2 ayda 34 milyona cikti insallh bu defa tutar sizinde sayi dusuk sizede direk tup bebek ama oncelikle sperm sayi ve kalite artisi yapin sonra baslayin tedaviyecanim benm.doktorum esimin sperm.testine bakti normalde 5milyon ve altiysa gebelik zor gercklesiyor dedi ben pek.anlamam ama sprrm sayisi karsiligi 0.4 yaziyordu testte. peki esin urolojiye gdip.ilac.kullandimi direk tup bebegemi yonlendrdi oda? keciboynuzu arada kullanıyor urolojiye giderse testini tekrarlicaklar bide
oyle deneyecegim cnm rapor.ciksinda bisekilde yukseltmeye calisicaz genelde proxeed veriyorlar sanrm ise yariyordur ins keciboynuzu kullaniyorz suan bu arada yaş kacti cnm?Canim gittik bir cok urologa hepside tup bebek dedi urolog proxeed plus evicap e vitamini verdi diger yazdigim seyleride biz kendimiz aktardan aldik 3 milyon sayi 2 ayda 34 milyona cikti insallh bu defa tutar sizinde sayi dusuk sizede direk tup bebek ama oncelikle sperm sayi ve kalite artisi yapin sonra baslayin tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?