O oz_se Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2011 34 14 6 Nisan 2018 Konu Sahibi oz_se #1 Antalya tup bebek merkezinde tedavi olanlar, yeni baslayanlar deneyimlerinizi ve sonuclarimizi burada paylasalim mi?
Antalya tup bebek merkezinde tedavi olanlar, yeni baslayanlar deneyimlerinizi ve sonuclarimizi burada paylasalim mi?
JUMRAL26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 929 581 36 17 Haziran 2018 Konu Sahibi oz_se #2 oz_se .!.: Antalya tup bebek merkezinde tedavi olanlar, yeni baslayanlar deneyimlerinizi ve sonuclarimizi burada paylasalim mi? Genişletmek için tıkla... merhana cnm bende antalyada tedavi goruyorum.ilk denemem nisan ayinda oldu basarisiz,gelecek tup bebekde.ikinciyi orda yaptirmayi dusunmuyorum memoriali dusunuyorum
oz_se .!.: Antalya tup bebek merkezinde tedavi olanlar, yeni baslayanlar deneyimlerinizi ve sonuclarimizi burada paylasalim mi? Genişletmek için tıkla... merhana cnm bende antalyada tedavi goruyorum.ilk denemem nisan ayinda oldu basarisiz,gelecek tup bebekde.ikinciyi orda yaptirmayi dusunmuyorum memoriali dusunuyorum
Y yagmur07-90 Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2018 205 43 34 18 Haziran 2018 Konu Sahibi oz_se #3 JUMRAL26 .!.: merhana cnm bende antalyada tedavi goruyorum.ilk denemem nisan ayinda oldu basarisiz,gelecek tup bebekde.ikinciyi orda yaptirmayi dusunmuyorum memoriali dusunuyorum Genişletmek için tıkla... Sizin sorun hipogonadizmdi demi eşinizdeki ne tedavi gördünüz sperm çıkışı oldu birde ilk başladıgınızda hormon degerleri neydi ?
JUMRAL26 .!.: merhana cnm bende antalyada tedavi goruyorum.ilk denemem nisan ayinda oldu basarisiz,gelecek tup bebekde.ikinciyi orda yaptirmayi dusunmuyorum memoriali dusunuyorum Genişletmek için tıkla... Sizin sorun hipogonadizmdi demi eşinizdeki ne tedavi gördünüz sperm çıkışı oldu birde ilk başladıgınızda hormon degerleri neydi ?
JUMRAL26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 929 581 36 18 Haziran 2018 Konu Sahibi oz_se #4 yagmur07-90 .!.: Sizin sorun hipogonadizmdi demi eşinizdeki ne tedavi gördünüz sperm çıkışı oldu birde ilk başladıgınızda hormon degerleri neydi ? Genişletmek için tıkla... ozelden yazdim cnm
yagmur07-90 .!.: Sizin sorun hipogonadizmdi demi eşinizdeki ne tedavi gördünüz sperm çıkışı oldu birde ilk başladıgınızda hormon degerleri neydi ? Genişletmek için tıkla... ozelden yazdim cnm
laugh_a_lot SonRası... İyilik, güzellik Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2017 664 538 18 Haziran 2018 Konu Sahibi oz_se #5 Benim doktorum Da operasyonları Antalya Tüp Bebek Merkezinde yapıyor. Bugün itibari ile tedaviye başlıyorum.
Benim doktorum Da operasyonları Antalya Tüp Bebek Merkezinde yapıyor. Bugün itibari ile tedaviye başlıyorum.
Benbirdost Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2017 6.441 7.729 21 Eylül 2018 Konu Sahibi oz_se #6 Slm kızlar bende antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a gidiyorum.. şuan rahim dinlendirmedeyim 6 gündür ginera kullanıyorum adetim bitti ama hala kahverengimsi bi akıntı geliyor normal mi bu??
Slm kızlar bende antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a gidiyorum.. şuan rahim dinlendirmedeyim 6 gündür ginera kullanıyorum adetim bitti ama hala kahverengimsi bi akıntı geliyor normal mi bu??
Benbirdost Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2017 6.441 7.729 30 Kasım 2018 Konu Sahibi oz_se #7 oz_se .!.: Antalya tup bebek merkezinde tedavi olanlar, yeni baslayanlar deneyimlerinizi ve sonuclarimizi burada paylasalim mi? Genişletmek için tıkla... Mrb O oz_se .. ben hasan beyde transfer oldum 26 kasımda. Test günümü bekliyorum senin sonucun nedir merak ettim?
oz_se .!.: Antalya tup bebek merkezinde tedavi olanlar, yeni baslayanlar deneyimlerinizi ve sonuclarimizi burada paylasalim mi? Genişletmek için tıkla... Mrb O oz_se .. ben hasan beyde transfer oldum 26 kasımda. Test günümü bekliyorum senin sonucun nedir merak ettim?