- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelecek tup bebek merkezi batu beyde iki arkadaşım ill denemede bebeklerini kucakladı. Insallah hayirlsii ile sizin de olurMerhaba kızlar
Tüp bebek süreci ile ilgili konuşalım
Düşükler neden olur?
2 defa düşük yaşadım
5.gün embriyosu tutup
1 aylık olup düşüyor
Ne yapmalıyım?
Kafam çok karışık
Önereceğiniz iyi hastane ve doktor
![]()
Gelecek tup bebek merkezi batu beyde iki arkadaşım ill denemede bebeklerini kucakladı. Insallah hayirlsii ile sizin de olur
Mehmet ozturkmen mi. O da super bir doktor. Batu beyle de birlikte çalıştılar bir donemBen doktorumdan memnundum
Ama doktorum hastaneyi bırakıyor
Dondurulmuşlarım da memorial de
Benim ilk deneme tuttu ikiz düştü
2.deneme de tuttu düştü ikiz bebek
Mehmet ozturkmen mi. O da super bir doktor. Batu beyle de birlikte çalıştılar bir donem
Aaa benim de gebelik takibini yapıyordu ayrıldığından haberim yoktuEvet
Şuan hastaneden ayrılıyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Aaa benim de gebelik takibini yapıyordu ayrıldığından haberim yoktu
Hayırlısı olsun üzülme cnm . Belki hayirlisi böyledir senin için de.Bugünlerde bırakacakmış canım
Bende üzüldüm
Hayırlısı olsun üzülme cnm . Belki hayirlisi böyledir senin için de.
merhaba Antalya da önereceğim hastane yok istanbuldayım çünkü ama kendimde arka arkaya 2 düşük ve gezdiğim 15 in üstünde doktor ve yurtdışı forum ve takip ettiğim tonlarca yayından sonra size ilk önereceğim 5. gün blastocyst transferinden sonra next pgs pgt yaptırmanız, 1 ay gecikmeyle transfer olacak ama en azından koyduğunuz embryoların saglıklı mı değil mi olduğunu bilme şansınız var, bizde yanlış bir anlaşılma var embryolog kaliteli deyince saglıklı anlıyoruz ama öyle bir sey yok, morfoloji tutunma olasılığını gösteren bir sey ama gebeliğin devam edip etmeyecegini embryonun euploid olup olmaması belirler bunu da pgs yapmadan anlama şansınız yok. ikincisi lütfen mthfr ve pai mutasyonlarına baktırın, diğer kan pıhtılaşma testlerinin de tamamını yaptırın-eğer mthfr mutasyonunuz var ise kesinlikle sentetik folik asit içeren hiç bir sey kullanmayın- metilfolat kullanacaksınız onu da 5 g seviyelerinde yüksek dozlarda. doktorların verdiği folgard ve elevit gibi şeyler mthfr için zehir. bu duru da aynı zamanda transferle birlikte clexane ve aspirin de almanız lazım. son olarak cd 56 kan testi ile ölçülen natural killer hücrelerine baktırın veya buna inanan bir doktor bulun, yurtdışında çok önemli olsa da bizim hekimler burun kıvırıyor, nk hücreleri yüksek olunca bu hücreler bebeği yabancı algılayıp saldırıyor ve düşükle sonuçlanıyor bunu önlemek için transfer öncesi ve sonrası intralipid be transfer öncesi başlamak üzere 30/40mg prednison veriliyor 12. haftaya kadar. ama dediğim gibi bu protokolü türkiyede uygulayan hekim sayısı çok az. inşallah hayırlısı ile bebeğinizi kucagınıza alırsınızMerhaba kızlar
Tüp bebek süreci ile ilgili konuşalım
Düşükler neden olur?
2 defa düşük yaşadım
5.gün embriyosu tutup
1 aylık olup düşüyor
Ne yapmalıyım?
Kafam çok karışık
Önereceğiniz iyi hastane ve doktor
![]()
merhaba Antalya da önereceğim hastane yok istanbuldayım çünkü ama kendimde arka arkaya 2 düşük ve gezdiğim 15 in üstünde doktor ve yurtdışı forum ve takip ettiğim tonlarca yayından sonra size ilk önereceğim 5. gün blastocyst transferinden sonra next pgs pgt yaptırmanız, 1 ay gecikmeyle transfer olacak ama en azından koyduğunuz embryoların saglıklı mı değil mi olduğunu bilme şansınız var, bizde yanlış bir anlaşılma var embryolog kaliteli deyince saglıklı anlıyoruz ama öyle bir sey yok, morfoloji tutunma olasılığını gösteren bir sey ama gebeliğin devam edip etmeyecegini embryonun euploid olup olmaması belirler bunu da pgs yapmadan anlama şansınız yok. ikincisi lütfen mthfr ve pai mutasyonlarına baktırın, diğer kan pıhtılaşma testlerinin de tamamını yaptırın-eğer mthfr mutasyonunuz var ise kesinlikle sentetik folik asit içeren hiç bir sey kullanmayın- metilfolat kullanacaksınız onu da 5 g seviyelerinde yüksek dozlarda. doktorların verdiği folgard ve elevit gibi şeyler mthfr için zehir. bu duru da aynı zamanda transferle birlikte clexane ve aspirin de almanız lazım. son olarak cd 56 kan testi ile ölçülen natural killer hücrelerine baktırın veya buna inanan bir doktor bulun, yurtdışında çok önemli olsa da bizim hekimler burun kıvırıyor, nk hücreleri yüksek olunca bu hücreler bebeği yabancı algılayıp saldırıyor ve düşükle sonuçlanıyor bunu önlemek için transfer öncesi ve sonrası intralipid be transfer öncesi başlamak üzere 30/40mg prednison veriliyor 12. haftaya kadar. ama dediğim gibi bu protokolü türkiyede uygulayan hekim sayısı çok az. inşallah hayırlısı ile bebeğinizi kucagınıza alırsınız
Cnm sen menorialdaydin degil mi. Mehmet hoca ayrıldıysa kiminle devam ediyosun. Insallah bu defa pozitif olur ve saglikla ilerler gebeliginDondurulmuş embriyoya pgt veya bir işlem yapılmadığı söylendi
Tedaviye sil baştan gerek dedi
dondurulmuşlarım olduğu için de gerek görülmedi
3.tedaviye başladım
Estrofem
Cirinone progesteron jel
Hibor 3.500 kan sulandırıcı
Ferro sanol kan ilacı kullanıyorum zaten
Her ihtimale karşı
Cnm sen menorialdaydin degil mi. Mehmet hoca ayrıldıysa kiminle devam ediyosun. Insallah bu defa pozitif olur ve saglikla ilerler gebeligin
Allah gönlüne göre versin canım benim inşallah.senin için dua ediyorum.Bakalım canım
Sen tüp bebek mi
Doğal mi
Canim Mrb
tekrardan tedavi ye basladin mi başlayacak misin ?
Umarim bu kez yüzümüz güler kayıpların ardından
Yine düşecek mi korkusu ile başlamak kötü
İnşallah canım benimAllah gönlüne göre versin canım benim inşallah.senin için dua ediyorum.
Başlıyorum inşallah
Evet çok kötü
Korkuyorum
Sende mi ?
Canim iki aydir seni ariyorum kullanivi afin aklima gelmedi bi turlu tam olarak. Korkma kuzum diger gebeliklerinde kan sulandirici kullanmis miydin? Esimin kuzenlerinin hepsinde pihtilasma oldugu icin bikac kez bebek dusurmusler. Belki sninki debondandi? Icini ferah tut dicem de benim de korkum cokİnşallah canım benim
Allah razı olsun
İnşallah son olur
Emeklerim ziyan oldu
Üzgünüm