Antalya - spor arkadaşı arıyorum

ebrulihayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
36
0
Konyaaltı antalya eski prolife yeni life gym 'de üyeliğim hala devam etmektedir ve eşimle birlikte gidiyorum. Ancak benim derdim biraz kilo vermek olduğu için birlikte spor yapmak için yeni arkadaşlar arıyorum belki aranızda aynı yere giden vardır veya benimle birlikte sağlıklı e fit kalmak için spor yapmak isteyenler vardır. Pilates zumba sauna hamam herşey var
birlikte yapılan spor, edinen amaç bazen daha kolay gerçekleşiyor ... Birbirimizi hırslandırırız belki!!! Ne dersiniz.

Antalyalı genc kızlar hadi birbirimizi destekleyerek birlikte sağlıklı ve zayıf kalalım ...

15 eylülde açılacak olan yeni salonda sizinle görüşmek ümidiyle

mesajlarınızı bekliyorum

sevgiler

ebrulihayat

Neredeyse 2 hafta oldu ve yaklaşık 60 kişi görütülemiş açtığım konuyu ancak hiç geri dönen olmamış... ne kadar üzücü ?!
Neyse tek tabanca devam o zaman !!

Yine de teşekkür ederim ilginiz için ..

Merhaba,
ben Dilek bende üyesiyim fakat çok az gittim. 15 Eylülde yeni yönetimle hiç gitmedim daha. Uzak oturuyorum Kepezde; benimde kilo problemim var. :))))) Hangi saatler arasında ordasınız. Bugün şans eseri gördüm mesajınızı. HOŞÇAKALIN... (Yoğun anımda mesaj çekiyorum uzun yazamıyorum. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz...)

Konyaaltı antalya eski prolife yeni life gym 'de üyeliğim hala devam etmektedir ve eşimle birlikte gidiyorum. Ancak benim derdim biraz kilo vermek olduğu için birlikte spor yapmak için yeni arkadaşlar arıyorum belki aranızda aynı yere giden vardır veya benimle birlikte sağlıklı e fit kalmak için spor yapmak isteyenler vardır. Pilates zumba sauna hamam herşey var
birlikte yapılan spor, edinen amaç bazen daha kolay gerçekleşiyor ... Birbirimizi hırslandırırız belki!!! Ne dersiniz.

Antalyalı genc kızlar hadi birbirimizi destekleyerek birlikte sağlıklı ve zayıf kalalım ...

15 eylülde açılacak olan yeni salonda sizinle görüşmek ümidiyle

mesajlarınızı bekliyorum

sevgiler

ebrulihayat

Merhabalar;

tamamen aynı durumdaym, işin kötusu yanlızda gitmek istemiyorum 3-4 defa ya gittim ya gitmedim çok sıkıcı oluyo birbirimize destek oluruz. kilo vermek için üye oldm ama sıkıldgmdan gitmiyorum. üyelik bosa gitcegine yaglar gitsin. aksamları iş çıkışı katılabilirim ben. mesajıma cevap atarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
ne yazık ki Life Gym hala vermiş olduğu sözü tutmadı ve ben ve birçok üye hala oranın açılışını bekliyoruz ama açılınca mutlaka birlikte gidelim bir akşam sözleşiriz spor salonunda buluşuruz artık gerisi ni orda konuşuruz....çok sevindim aramızda üye olanların çıkmasına

X