• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Antalya Lazer epilasyon

007leylam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
400
160
53
39
Slm kızlar benim için büyük bir dert bu kıllar.lütfen Antalya da gidip memnun kaldığınız Lazer epilasyon merkezi varmı.Yüzüm için istiyorum.

Slm kızlar benim için büyük bir dert bu kıllar.lütfen Antalya da gidip memnun kaldığınız Lazer epilasyon merkezi varmı.Yüzüm için istiyorum.
Merhaba ben Buğün başladım Konyaaltında diyor lazer scanner tarayıcı ile epilasyona,canım acıdı biraz ama normal sanırım.Bende çene,dudak üstü ve koltuk altı yaptırıyorum.

Ya bende arıyorum Antalya'da gidip memnun kalan varsa özelden yazabilir mi?

Merhaba ben Buğün başladım Konyaaltında diyor lazer scanner tarayıcı ile epilasyona,canım acıdı biraz ama normal sanırım.Bende çene,dudak üstü ve koltuk altı yaptırıyorum.
diyor lazer scanner nasıl acaba? yüze yaptırma büyük cesaret biraz bilgi verirseniz sevinirim. Umarım işe yarar. Ben size daha önce soprano ice'dan bahsetmiştim özelden. Maalesef 9 seans sonunda kıllar birden geri geldi. Hiç memnun değilim. Şimdi ND-yağ deniyorum. Sizin dökülmeler nasıl olacak yazarsanız sevinirim..

Diode scanner tarama epilasyon olarak geçiyormuş adı. Yüz için daha önce Ankara'da yaptıranlardan kesinlikle diode yaptır yüzüne diye öğrenmiştim zaten.İlk seansı yaptırdım ve hatta benim çenemde beyaz kıllar vardı onlarada iğneli lazer yaptırdım aynı merkezde,şuan kıllar yanıp tütsülenmiş gibi kara kara duruyorlar ama onlar dökülecekmiş.Hatta Buğün eşimde yanaklarına ve kulak kıllarına yaptırdı.Şimdilik tek dezavantajı acı hissetmek,merkezden bir paket fiyat aldım ama bikini bölgesinde kremle bile olsa bu acıya dayanabilirmiyim bilmiyorum.

Anladım umarım memnun kalırsınız. Bizi de bilgilendirin lütfen gelişmelerden.

Ya bende arıyorum Antalya'da gidip memnun kalan varsa özelden yazabilir mi?
selam kızlar... bende maalsef istenmeyen tüylerden muzadarim. Larada Tam Beyaz Dünya Karşısı Q DERM estetik.
ben o kadar memnun kaldım ki hatta kocayı bile zar zor ikna ettim. şimdi koca diyo ki neden daha önce gitmemişim. Ice Diode diye bi cihazları var acı yok denecek kadar az. çok memnun kaldık.

Back