• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Labioplasti Dr önerisi

HarbiBarbie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2024
8
-1
1
26
Kızlarrrr selam 🥹 sosyal medyada karşıma çıkan bir kadın doğum uzmanı olan dr’a görüşmeye gittim, dış dudaklarım sarkık ve yapısında kalın, dr’da aynısını söyledi ve 1 gün sonrasına ameliyat tarihi verdi yani dün ameliyat olacaktım ama yolda bütün aksilikler beni buldu ve bende bir işaret olabilir diye gitmedim. Evet ayıp oldu biraz ama inanın arabanın kliması bozuldu babamı acile kaldırmışlar vsvs yani doktoru da çok araştırmamıştım ve yorumları hep doğum üzerineydi 1 tane sadece labio yorumu vardı. Fiyatıda piyasaya göre çok iyiydi (herkes 50/90 bin arası diyor) 22 bin fiyat vermişti yani fiyatı benim ödeyebilileceğim aralıkta ama işte insanın içine kurt düşüyor. Labioplasti yapmaya yeni başlamış olabilir belki bilmiyorum sosyal medyasında mayıs ayından itibaren labioplasti paylaşmış yani 1 aydır yapıyor gibime geldi. Daha öncesinde hep doğum uzmanlığı yapmış ve bu 2. Özel hastanesi. Mesleğe 2018’de başlamış hep devlet hastanesindeymiş. Ne yapayım sizce dr’un ismi Funda Erdoğan , gerçekten güler yüzlü bir kadındı ama hakkında çok yorum bulamadım. Sizin bir bilginiz var mı? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba,

Dr. Funda Erdoğan hakkında araştırma yaparken mesajınızı gördüm. Ben de labioplasti ameliyatı olmak istiyorum ancak sizin de belirttiğiniz gibi doktor hakkında hiçbir yorum veya bilgi bulamıyorum. Siz ne karar verdiniz?

Merhaba, ben op. dr. berkay yüksel'e 8 ay önce ameliyat oldum. Verdiği fiyat piyasa fiyatının altında. ücretsiz randevu talep edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back