merhabalar siteden okadar çok bu konuyu okudum ki şimdi kendim yaptırınca bende paylaşmak istedim …
Dr ismini şimdilik paylaşmıyorum ama antalyada genç bir doktora yaptırdım . Muayenehanesinde yaptırdım .öncelikle çok araştırıp İstanbul’a gitmeyi düşünüyorken hocama güvenip ücretsiz ön görüşmeye gittim .ve okadar içime sindiki görüşme
4gün sonraya ameliyat için haberleştik .
Estetik anlayışı çok önemli bence olacağınız doktorun
Güvendim ve Oldum bitti
İlk gün sürekli buz koydum şişti baya ana hiç acı yoktu
Güzel geçti
2.gün gece uyurken bir tarafı şişmeye ve gerilmeye başladı buzu koyana kadar kan geldi yarım çay bardağı kadar çok acılıydı o an ve sonrası
Hala o taraf şiş Şuan .
Sabah doktorumu aradım sekreteri çıktı takip et buz koy ve sıkı iç çamaşırı giy dedi
Doktorumla konuşamadım aslında tekrar döner bana diye düşündüm ama dönmedi (biraz bozuldum açıkçası)
3.gün yatmaya devam hala
O kanayan yer dışında bi acı yok
Ama hiç acım olmadı diyenlere şok oluyorum
Çünkü cidden en hassas yerinizde dikiş var acımaması normal değil yani
Klitoris estetiği de yaptığı için orada ufak ufak sızıntı şeklinde kan var damlacık bile değil.
Hareketlerim kısıtlı …
-her 3günde yazacağım
İnşallah kolayca biter bu süreç
Dr ismini şimdilik paylaşmıyorum ama antalyada genç bir doktora yaptırdım . Muayenehanesinde yaptırdım .öncelikle çok araştırıp İstanbul’a gitmeyi düşünüyorken hocama güvenip ücretsiz ön görüşmeye gittim .ve okadar içime sindiki görüşme
4gün sonraya ameliyat için haberleştik .
Estetik anlayışı çok önemli bence olacağınız doktorun
Güvendim ve Oldum bitti
İlk gün sürekli buz koydum şişti baya ana hiç acı yoktu
Güzel geçti
2.gün gece uyurken bir tarafı şişmeye ve gerilmeye başladı buzu koyana kadar kan geldi yarım çay bardağı kadar çok acılıydı o an ve sonrası
Hala o taraf şiş Şuan .
Sabah doktorumu aradım sekreteri çıktı takip et buz koy ve sıkı iç çamaşırı giy dedi
Doktorumla konuşamadım aslında tekrar döner bana diye düşündüm ama dönmedi (biraz bozuldum açıkçası)
3.gün yatmaya devam hala
O kanayan yer dışında bi acı yok
Ama hiç acım olmadı diyenlere şok oluyorum
Çünkü cidden en hassas yerinizde dikiş var acımaması normal değil yani
Klitoris estetiği de yaptığı için orada ufak ufak sızıntı şeklinde kan var damlacık bile değil.
Hareketlerim kısıtlı …
-her 3günde yazacağım
İnşallah kolayca biter bu süreç