Antalya konyaaltında spor salonu önerileriniz

arkadaşlar antalya konyaaltında tavsiye edebileceğiniz spor salonu var mı acaba?

cnm bende konyalatındayım ...uncalı emniyet lojmanında sosyal hizmetler müdürlügünde spor slaonu var cok guzle gıtıtnmı dıyeceksın gordum orayı ama gıdememdım kızım dan doalyı ama arkadlasrı gıdio bende baslıyacagım bnm tavsiyem burası cnm

tşkkür ederim canım ben 5m migrosun tam karşısındayım bu cadde üzerinde buldum bir tane amaa spor salonuna gitmekten vazgeçtim yanında biri olmadan olmuyor bende evde yapıyorum sporumu:)

ewet hakllsın cnm ya yanında arkadsa olunca cok iioluo bende neyapam :KK43: kzıım kucuk olunca evde yapıom bn kilomda memnunmda az göbegım ve yanlarım var onalrda gıtse super olcak onun ıcın spor yapıom bende evdeki sporlarında faydası cok oluyo tabıkı duzenli yaparsan ......

evdeki sporla 4 cm inceldim cok sukur az da incelsem insssssssssssss sende istedign forma ulasırsın cnm ....

canım bende kilodan değil sağlık açısından vede sıkı kalmak için spor yapıyorum..ee malum yaş ilerliyor dikkat etmek lazım:) bu arada senide tebrik ediyorum 4cm çok iyi bravoooo

tskler cnm yıne mucadele ye dewam etcem hamıleleı oncesınden yanı bekarlık kiloma donuom ve formuma cok sukur cnm

çok sevindim adına eee azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış ..hadi bakalım sen bu kararlılıkla üstesinden gelirsin canım:)) başarılar diliyorum arada sonuçlardan haberdar et beni:))

X