Antalya Kır Düğünü

Moonlight1879

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
5
0
1
35
Merhaba herkese, yeni üyeyim acil yardıma ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim çünkü Antalya'da düğün mekanı tavsiyelerine ihtiyacım var Düğüne daha var ama şimdiden ayarlamam gerektiğini söylüyor herkes...

Merhabalar,
Bende aynı konu üzerinde uzun uzun düşünüyorum. Bir arpa boyu yol kat edemedim. Dügün.com'da yazan mekanlar dışında maalesef bir öneride bulunamıyorum. Konuyu takip ediyorum, eğer bir şey öğrenirsem paylaşırım. Düğünü ne zaman yapmayı planlıyorsunuz ki?

Temmuz'da düşünüyoruz, ama mesela dün Anadolu Park'ı aradım çoktan dolmuş. Haliyle bende panik yaptım siz ne zaman düşünüyorsunuz? baktığınız yerler oldu mu?

Temmuz'da düşünüyoruz, ama mesela dün Anadolu Park'ı aradım çoktan dolmuş. Haliyle bende panik yaptım siz ne zaman düşünüyorsunuz? baktığınız yerler oldu mu?

Ben internet üzerinden araştırma yapıyorum, sonra sırasıyla gezeriz diyoruz. Ramazan yüzünden yoğunluk olduğunu duymuştum. Biz eylül gibi düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…