Bebek İkinci El Antalya içine ücretsiz kız bebek eşyaları

emo07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
161
1
Merhaba arkadaşlar, kızım 7. ayını doldurdu.Bazı eşyalarımız ve bebek kıyafetlerimiz artık küçük geliyor.Bebek eşyası almanın zorluklarını bildiğim için düşündüm taşındım gerçekten ihtiyacı olan yeni doğum yapacak birine vermek istedim ücretsiz.Çok mu zenginim HAYIR, orta halli biriyim.Ama o eşyaları satıpta elime gelecek üç kuruş paradan çok, ihtiyacı olan birine vermek beni çok çok mutlu edecek.Benim kızım 23 Şubat doğumlu olduğu için yenidoğan kıyafetlerimiz kışlık hep. bu yüzden yeni doğacak veya kışım doğum yapacak biri olursa işine yarayacağını düşünüyorum.Ve bundan sonra da kızımın bütün küçülenlerini kendisine vermek isterim.

VERECEKLERİM ;

1 ADET 7. AYINI DOLDURANA KADAR YATABİLECEĞİ SEPET TARZI SALLANAN BEŞİK (AMA ÖYLE BAMBU FALAN DEĞİL, ZATEN GEREKTE YOK BAMBUYA FALAN )
1 ADET SALLANAN ANADİZİ ( benim kızım ilk doğduğunda içinde uyuyordu çok rahat)
1 ADET ELEKTRİKLİ OTOMATİK SALLANAN MÜZİKLİ SALINCAK (0-6 AY RAHAT KULLANABİLİR)

VE BİRSÜRÜ BEBEK KIYAFETİ.BEBEK BEZİ.

oto koltuğumda var ama bu ay da kullanıcam onu henüz yenisini alamadık.

Eşyaları Antalya içine özellikle vermek istiyorum çünkü beşik falan kargoya verilcek gibi değil büyük ve katlanmıyor.Zaten bu kadar eşya dünya kargo tutar.
HADİ HAYIRLISI BAKALIM KİME NASİP OLACAK.

Birde belirteyim bu eşyaları alacak kişinin gelip alması lazım evden ben taşıyamam kendim.araç lazım geniş.

merhaba ben antalyadayım hala vermediyseniz ben alabilirimmm

merhaba benimde kız bebek gereçlerine ihtiyacım var beşiğe falan kargo ücreti ne ise öderim yollarsanız sevinirim çok makbül geçecek ben denizli'de oturuyorum..

merhaba benimde kız bebek gereçlerine ihtiyacım var beşiğe falan kargo ücreti ne ise öderim yollarsanız sevinirim çok makbül geçecek ben denizli'de oturuyorum..doğumumada az kaldı 1 ayım var ama henüz bir hazırlığım yok benimde bebeğim kış bebeği olacak cevabınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…