Antalya Havalimanı - Manavgat arası yardım

KeNe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
177
87
48
Merhabalar Antalya havalimanından - Manavgat Palm Side Resort'a nasıl gidebilirim bilmiyorum, epey de uzakmış mesafe olarak.

Bilenler lütfen en pratik ve en uygun yani pahalı olmayan yolunu yazabilir mi ?

Havaş garajlara yakın indiriyorsa garajlardan otobüse mi binsem ama ne kadar sürede kalkıyor otobüs o da var.

Benim aklım zaten karışık lütfen -BİLEN- biri tarif edebilir mi ? :))

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Özel araçlar var tur şirketlerinin 6-7 kişişik havalimanından kalkıp oyele transfer yapıyor kişi başı 30 lira falan otobüsler otellerin mevkisine gitmiyor

Hangi hava yolunu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama atlas jet manavgat,alanya ücretsiz taşıma yapıyordu bir aralar. Diğer alternatifleri araştırmadan hava yolu şirketinizi ararsanız belki hala vardır.

Hangi hava yolunu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama atlas jet manavgat,alanya ücretsiz taşıma yapıyordu bir aralar. Diğer alternatifleri araştırmadan hava yolu şirketinizi ararsanız belki hala vardır.

Sun Express'in kendi transferi yokmuş, ihtiyacı olanın haberi olsun.

Özel araçlar var tur şirketlerinin 6-7 kişişik havalimanından kalkıp oyele transfer yapıyor kişi başı 30 lira falan otobüsler otellerin mevkisine gitmiyor

Ne yalan söyleyeyim beynim durmuştu stresten, aklıma hiçç gelmemişti, çok sağolun sayenizde çözüm buldum, Allah razı olsun, 2-3 uygun şirket buldum, taksi gibi özel araçla havaalanından kapıya kadar 75-100 TL arası.

Antalya Manavgat 30 dk otobüs ile
Yada taksi ile hemen varırsınız

Rica ederim gecen yıl bizde magdur olduk taksiler çift yön parası alıyor transfer daha uygun iyi tatiller

Tatil icinse Antalya'dan Manavgat'a otobusler var otogardan
Havalimanindan da otogara otobus var sehir içi ona binebilirsiniz
Yilda birkaç kez egitim sebebiyle gittiğim için alistim artik en kotu ihtimal otelin transferini ayarliyorum o da 30-35 TL civarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…