• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya gogus buyutme ve 20 yas sorunu

denisacar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar, 18 yasimdan beri takip ediyorum burayi yazmak bugune kismetmis.Artik erkek gibi olan goguslerimden kurtulmaya karar verdim.Antalyadan ya da Istanbuldan doktor onerisi olan var mi?Acaba daha once olanlar yardimci olabilir mi ve de bu yola tek basima ciktim hem maddi hem manevi anlamda ailemden uzakta yasadigim icin ve arkadaslarimlada bu durumu paylasmak istemedigim icin tek basima halletmek istiyorum sizce 20 yas erken mi desteginize ve onerilerinize ihtiyacim var

Son düzenleme:
Merhabalar, 18 yasimdan beri takip ediyorum burayi ama yazmak bugune kismetmis.Antalyada yasiyorum artik erkek gibi olan goguslerimden kurtulmaya karar verdim fakat iki sorum olacak Asim Ocakli mi Asim Uslu mu ? Randevu icin baktigimda Asim uslu plastik cerrahide Asim ocakli ise genel cerrahide gozukuyor acaba Antalyada olanlar yardimci olabilir mi ve de bu yola tek basima ciktim hem maddi hem manevi anlamda ailemden uzakta yasadigim icin ve arkadaslarimlada bu durumu paylasmak istemedigim icin tek basima halletmek istiyorum sizce 20 yas erken mi desteginize ve onerilerinize ihtiyacim var

20 yaş cok erken değil ancak iki sene daha beklesen belki biraz olsun gelisme olursa memelrinde ameliyat olmazsin.bu ameliyat tek başina olacak iş degil canim.muhakak ameliyat cikisi sana bakacak biri olmasi sart.çünkü yattigin yerden kalkamiyorsun ve kollarini kullanmiyorsun.arkdaslarina soylemek istemiyorsan bile en azindan az bi ucretle sana bakacak birini bulmani tabsiye ederim.Benimde 20 li yaslarda 0 meme dokum vardi 25 ime geldigimde biraz daha gelismisti ama bu da a cup sutyenin yarisi bile dolmuyordu hafif cikinti vardi.ve artik daha da gelismeyecegini anladim ameliyatimi oldum.İyi arastir dr larini.bu surecte kolay gelsin diyorum

Oncelikle cok tesekkur ederim uzun uzun yazdiginiz icin.Ablamda 28 yasinda o da ayni durumdan sikayetci sanirsam genetik bunu bildigim icinde daha fazla beklemek istemiyorum aslinda. En azindan bir an once olup bitsin istiyorum.Belki hastanede kalabilirim 2 3 gun ama yanima birini bulmak zor gibi normalde igne gorunce bayilan ben bu kadar seye nasil katlanacagim bilmiyorum keske digerleri kadar sansli olsaydik:KK42:

Oncelikle cok tesekkur ederim uzun uzun yazdiginiz icin.Ablamda 28 yasinda o da ayni durumdan sikayetci sanirsam genetik bunu bildigim icinde daha fazla beklemek istemiyorum aslinda. En azindan bir an once olup bitsin istiyorum.Belki hastanede kalabilirim 2 3 gun ama yanima birini bulmak zor gibi normalde igne gorunce bayilan ben bu kadar seye nasil katlanacagim bilmiyorum keske digerleri kadar sansli olsaydik:KK42:

Canim mesajini geç farkettim.hastanede kalabilirsin bu fikir güzel.ben cok ağri cektim ağri cekmeyen arkadaslarda var tabi.ameliyata girerken aci filan aklimda yoktu rabbimden artik herseyin iyi olmasini dileyerek girdim.seni cok iyi anliyorum dümdüz bi memeye sahiptim o yaşlarda arkadaslarima havuza bile gidemezdim hep bahane uydururdum.sun icin meme takintim bitti güvenim yerine geldi.sana tavsiyem bu operasyonu oldugunu ne kadar az kisi bilirse senin için o kadar iyi.daha öncede dedigim gibi yalniz cikamazsin hastaneden en azindan 3-4 gun kalmaya calis koruman gerek kendini.

Back
X