- 28 Temmuz 2010
- 412
- 1
- Konu Sahibi Bluemiracle12
mete beymi çok önemli dedi?
evet canım bundan sonrası önemliymiş pazartesi ilk kontrole g,decem değerim iyi 60 olursa tamam hamilesin demişti benim 576 çıktı bakalım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mete beymi çok önemli dedi?
evet canım bundan sonrası önemliymiş pazartesi ilk kontrole g,decem değerim iyi 60 olursa tamam hamilesin demişti benim 576 çıktı bakalım artık
kızlar 14.gün kan testim 1422 çıktı artmış pazartesi ultrason var dua edinde keseleri görelim
çooooooooooooooookkkkk sevindim.az daha sabır hadi bakalım
beyazpembe07....iyiyim canım.pazartesi ve çarşamba günü yumurta kontrolüm vardı.büyümeye başlamışlar.cuma günü tekrar kontrolüm.ama ağrıdan duramıyorum.belim çok ağrıyo.yumurtalar büyüdüğü için ya kasıklara ya da bele vururmuş baskı yaparmış.ama dayanıcam başka çare yok.
sabret canım az kaldı öyle ağrı çok olurmuş benim hiç ağrım olmadı sadece iğnelerden dolayı kalçamda çok ağrı oldu.inş bi an önce kurtulursun dicem ama bak bana hala bekliyorum test sonucum belli oldu ama bitmiyo bekleme çok zormuş ya
kızlar 14.gün kan testim 1422 çıktı artmış pazartesi ultrason var dua edinde keseleri görelim
canım şimdiden hayırlı olsun desek mi ama sonuçlar pekte normal bir gebelik gibi görünmüyo ikizler yolda mı ne
canım aklım çıktı nrmal görünmüyo deyince sen.dış gebeliğe takmış durumdayımda çok korkuyorum.senin bebiş ne kadarlık oldu
kızlarrrr...nasılsınız?bugün son kontrolümü oldum ve bu gece 12 de yumurta çatlatma iğnemi vurulucam.pazartesi günü de yumurtalarım toplanacak.çok panik olmuş durumdayım ve korkuyorum ben ya((
canım sakin ol yumurta toplama en kolayı transferden sonrası asıl zor olan bak ben hala bekliorum pazartesi benimde doktor günüm ama bittim yani.ne olursa olsun sonuç netleşsin istiyorum artık çok yoruldum
slm kızlar bende 1 ay önce katıldım aranıza ama tatilde net problemim olduğundan dolayı sizi sadece izlemekle yetindim
bebişlerimiz sağlıkla gelsin annelerinin kucaklarına inşallah:)
benimki biraz değişik bi durum ama babamın tavsiyesi üzerine gidiyorum babamın amcamın amcanın arkadaşlarının bebekleri mete bey sayesinde oldu 4. dnemem olacak umarım bende onun sayesinde bebiş sahibi olurum:))[/
slm arkadaşım.işin umarım rast gider.sen tedavide hangi aşamadasın?
haklısın çok çabuk isyanlara bağlıyorum.yarın umarım iyi geçer kontrolün.