- 12 Şubat 2008
- 142
- 0
- Konu Sahibi Bluemiracle12
SELAMLAR arcenciel ve diğer tüm kızlarrrrr Ben çok iyiyim sağolun 10.haftamdayım herşey yolunda gidiyor istirahat zorunluluğum devam ediyor 3 aylık olana kadar dikkat edeceğim annem geldi o herşeyimi yapıyor. Halsizlik ve koku hastalığı çok oldu bende aşırı derecede. Ama azalarak bitecek inşallah. Arcenciel maşallah diyorum sana çok az kalmış hayırlıyla kucacığına alacaksın bebeğini cinsiyeti ne ?. Ben en son durumumu yazmıştım hergün baktım sürekli fakat hiç yazan olmadı sonra şimdi bi bakayım dedim yazılar gelmiş :) Umarım herşey yolunda gidiyordur yazın arkadaşlar sorularınızda olursa lütfen yazın Hepinzi öpüyorum .
ay cnm cok sevındım ılk gunlerım aklıma geldıııı cok guzel duygular bunlar Allah dıger arkadaslarada tattırır ınsallah bu duyguları.ebrudan cnm hamılelık belırtılerı baslamıs anladıgım kadarıyla mıde bulantısı koku hassasıyerı halsızlık bunların hepsı bendede oldu 4 ay bıttı ole gecmıstıı,ama bölesı en guzelı bılıomusun herseyın cok ıyı gıttıgını gosterıo bence.Benım kızım olucak adı da Eylül.ben Yasam Hast.Cemıl beye devam ettım kalp atısını duyduktan sonra.cunku mete bey yogun olduklarını sadece tup bebek hastalarına yogunlasmak ıstedıgını solemıstı ama tabı ısrar edersem onda devam etcegımı soledı ama ben 20 tl kontrole gıdıorum 100tl vermekten cok daha ıyı oldu buda benım ıcın ayrıca cemılbeyde tup bebek doktoruymus haberın olsun ben cok memnunum tavsıye ederımm..cnm crınone jel kullanıorsun deılmı bende bı kutu fazla var eger ıhtıyacın varsa sana vermek ısterım.sevgılerr